În acest articol veți afla despre ce credințe și cum convingerile tale ar putea împiedica desenarea unui partener de viață decent.
Care sunt convingerile și modul în care acestea afectează viața ta?
Pentru a înțelege de ce viața ta este încă nici un bărbat decent, este necesar să înțelegem ce credințe și modul în care acestea afectează viața ta.
„În conformitate cu credința voastră fie vouă“
- Matf.9: 29
Imaginați-vă un copac. Arborele are fructe și rădăcini. În cazul în care fructele nu este dulce, puțin și foarte puțin pe copac, ceea ce este - în sine fructele sau rădăcinile unui copac?
Cred că înțelegeți că în primul rând rodul semințelor și de a determina rădăcinile. Și dacă am pus un acru soiuri de mere, nu are nici un sens să aștepte pentru fructe dulci.
Ce are asta de a face cu viața ta? Faptul că fructele - acestea sunt rezultatele. pe care le avem astăzi. Și rădăcinile - e convingerile tale (de exemplu, ceea ce crezi tu la un nivel inconștient).
De exemplu, un adolescent ai aruncat tânărul, astfel te-a rănit. Ați format o convingere fermă „Dragostea doare.“ Acum doriți să creați o relație fericită, dar atâta timp cât nu scapă de această credință, în toate tranzacțiile viitoare să fie oricum durerea prezent.
Prezența durerii în relația - este rezultatul (fructe).
Persuasiunea „Dragostea doare“ - asta e motivul pentru care (rădăcină).
„Nu este nici o exagerare să spunem că fiecare dintre noi într-un mod hipnotizat dacă ideile pe care el a acceptat necritic din alte surse, sau idei care vin în minte pentru el însuși și că a convins însuși neadevărate“
- Maxwell Moltz
Dacă în viața ta încă nu este un partener demn în cauzele de viață trebuie căutată nu în aspectul lor, situația financiară sau chiar unele circumstanțe externe. Singurul motiv pentru care încă nu ați găsit un om decent este ascuns în interiorul tău. Și este acest lucru pe care tu chiar nu vreau!
Poate că ești surprins și chiar simt unele rezistență interioară la ceea ce spun, dar permiteți-mi să vă explic:
Dacă doriți ceva conștient. dar nu-l au. apoi la un nivel inconștient pe care nu-l vreau.
Și crede-mă, ai motive să nu doriți. Aceste motive sunt că ceea ce crezi, la un nivel inconstient (credintele tale).
Am distinge trei tipuri de credințe pe care le poate separa de relația fericit:
► convingeri despre viață / relație.
Și să nu fie nefondate, vă voi da câteva exemple.
„Nu sunt vrednic“
Luați în considerare efectul acestei credințe pe exemplul unuia dintre clienții mei. Să numim Olga ei.
Olga a venit la mine cu o întrebare: „De ce nu acorde atenție la oameni demni pe mine?“. În timpul lucrărilor, am ajuns la credința, „Eu nu sunt vrednic.“
Școala Olga a plăcut tip într-o clasă paralelă. Era un tânăr înalt frumos dintr-o familie bogată, care este angajată profesional în sport și a fost un elev bun. Dintre acestea, de obicei, spun - „primul tip în sat.“
Olga a simțit mult timp simpatie pentru el, și în inima lui a vrut să fie prietena lui. Pe una din serile școlii Olga a decis să-l invite la un dans alb. Prietena Olga a încercat să o convingă, „Olga, nu. Da, nici măcar nu se uite în direcția ta. De ce-ai face?“. Dar, Olga a avut curajul și încă a mers la om tânăr. Și într-adevăr el a refuzat. Olga a auzit chiar în spatele zâmbetul ei.
În acea seară, Olga a plâns, foarte îngrijorat și cred în faptul că nu merită.
Prin urmare, nu este surprinzător faptul că de-a lungul vieții sale, Olga a fost lipsit de atenția oamenilor demni. inconștient ei o salvează de a repeta experiența dureroasă. primit ca un copil.
Totuși oamenii demni să acorde o atenție la ea de câteva ori, dar relația sa terminat foarte repede. La urma urmei, oamenii din jurul lor - acestea sunt oglinzi noastre, și confirmă doar propria opinie de noi înșine.
Acum pune-ți întrebarea: „Care sunt oamenii care le-ați construit vreodată o relație?“. Înțelegerea nivelul acestor oameni corespunde imaginii interior de tine. - Așa cum se evaluează și demn de cel care credeți că sunteți.
„Oamenii nu pot fi de încredere, ei au înșelat“
A trebuit să se consulte clientul, sa-i spunem Irene ei. Irina a venit la întrebarea ce este deloc frică să se întâlnească și să comunice cu oamenii. În același timp, Irina vrea să înceapă o familie și să devină mamă. După cum știți, aici, în fața „conflict de interese“, și motivul pentru acest conflict este credința inconștientă. că am fost să fie găsit în cursul consultărilor.
El nu a trebuit să caute. Lucrul cu sentimente, ne-am dus imediat la imaginea situației copilului. Atunci Irene nu a fost doar înșelat tânăr, dar, de asemenea, foarte speriat. Și-a format convingerea, „Oamenii nu pot fi de încredere. Ei sunt înșelați. "
Acum, uita-te: pe de o parte, Irina vrea să creeze o familie și să devină mamă, pe de altă parte, are convingerea că oamenii nu pot fi de încredere, ei sunt înșelați. Ce înseamnă? Aceasta înseamnă că, în primul rând, Irina va atrage inconștient la viața oamenilor. care o va înșela. Și în al doilea rând, se va evita, în general, orice contact cu ei.
„Relația este rănit“
Al treilea grup de credințe care ar putea împiedica intrarea în viața ta un partener demn în viață - o credință despre viață / relație.
Ca un exemplu, să ia în considerare o convingere „Relațiile sunt rănit.“
Recent, am lucrat cu o femeie, să spunem, Oksana, care în trecut a fost experiența unei relații frumoase. A fost o afacere frumoasă, cu un om bun. sentimente puternice, date memorabile, surpriza ... Dar sa întâmplat că au fost forțați să se mute în diverse orașe. Pentru un timp, au comunicat la distanță, păstrat legătura, dar în cele din urmă încă din stânga. Oksana experimentat acest decalaj dureros și a ajuns la concluzia că relația este rănit, dar viața nu este corect.
Așa cum se spune, timpul vindecă toate rănile ... Și, după un timp Oksana a simțit dorința de a crea o nouă relație. Dar, în fiecare om, cu care a fost cunoștință, ea a constatat că nu-i plăcea și relația sa încheiat. și înainte de a fi început.
Și întregul motiv a fost credința „relațiile sunt rănit.“ Oksana nu a vrut să sufere nici mai mult și de experiență. așa cum a fost atunci, inconștient atras de viața lui de astfel de oameni. relația cu care ea, de asemenea, a refuzat.
Deci, acum știi ce convingerile și modul în care acestea pot împiedica să atrageți în viața ta un companion demn.
Mai mult decât atât, v-am adus cateva exemple de credinte limitative. Poate te afli printre ei, și nu poate fi găsit. Dar dacă îți dai seama că doriți să creați o relație fericită. dar încă singur. fără îndoială, ai o convingere. care împiedică în această cușcă. - Sarcina ta este de a găsi și de a le schimba.