Citat:
Aceasta este trist, să știe că limbile copii vor zgâria doar suprafața.
Luda, programul de limbi străine școală generală nu înseamnă copilul învață să vorbească fluent în limba. Implică-l învăța să înțeleagă limba vorbită și să-și exprime ideile într-o anumită ordine. Și sarcina principală de învățare a unei limbi străine în școală este intenția de a oferi studenților o idee că există mai multe limbi în lume, naționalitățile, țările cu cultura fiecare. să învețe să înțeleagă și să respecte culturi și națiuni.
Învățați un copil să vorbească liber pe limba (e) pune școala de limbi de activitate (unde limba străină studiată este foarte profund (cel puțin 1 oră în fiecare zi), ceva mai mult.
Citat:
copii Vryatli în clasa a cincea știu ce vor (sau nu doresc) pentru a lega viața lor cu limbi.
N-am spus că un al cincilea elev de clasa trebuie să știe ce se va lega viața ei. Spun doar că oamenii să învețe o limbă străină (e), are o varietate mare, are o idee mai mare a ceea ce este, indiferent dacă îi place sau nu, și dacă mai mult de o limbă străină, ideea de ei (de Externe limbă ca fenomen, în general) o persoană mult mai mult și mai realist decât atunci când află o limbă sau nu studiază deloc. Sunt în clasa a 7-a decis ferm pentru mine că voi merge să studieze în limbi străine pentru că Am fost încântat cu limba engleză, care a început să predea în clasa a 5-a. Uite, am avut o vedere doar o singură limbă străină, și că am întemeiat decizia. Și dacă, de asemenea, clasa a 7-a studiat o altă limbă, aș fi luat decizia mult mai semnificativ. Engleză a fost dat să-mi foarte usor, dar acest lucru nu înseamnă că nicio altă limbă ar fi dat la mine cu ușurință. Germană Am fost atât de ușor de eludat (fie datorită faptului că am început să-l învețe în 18 de ani, sau după, că gramatica este mai greu), dar ceea ce au început să învețe limba germană, am avut o mai bună înțelegere a politicii externe limbi ale lumii, trenul meu de gândire sa schimbat, la urma urmei. Este greu de explicat, dar, probabil, cu fiecare nouă limbă începe să se gândească un pic într-un mod nou.
Excelent! Și iată-mă în clasa a 11-a și a avut nici o idee despre ceea ce vreau să fiu în viață) Și ea a continuat studierea fizica si stiinta calculatoarelor, deoarece nu a studiat deja fratele meu mai mare)
Sa întâmplat că în jurul meu o mulțime de lingviști) vărul Sora învățat germană în spets.shkole, deoarece școala elementară, iar acum vorbește perfectă pe el (ea lucrează pentru o companie internațională). Universitatea a fost dat engleza ei nu este o lungă perioadă de timp, ea a spus că, după generalul german este dificil de a trece la orice altă limbă. Limba a treia în limba italiană ei, de asemenea, a fost dat nu este ușor. Dar prietenul ei - „englezoaică“, care a venit la universitate pentru a învăța limba germană, au existat mult mai puține probleme. Poate că totul individual. Sau există un obicei)
Sunt de acord că cu fiecare nouă limbă începe să percepem lumea într-un mod nou. Iar pentru copii este, în general, un dar neprețuit în ceea ce privește dezvoltarea creierului. Dar, în ceea ce privește curriculum-ul, eu personal timp de 5 ani, amintiți-vă ferească Dumnezeu „Bună ziua“ și „care este numele pe care“. Cunoștințe de bază de la universitate. Am înțeles tot ceea ce are standarde educaționale etc. (Ea a lucrat la școală), aș dori să cred că în momentul în care copilul începe școala, o nouă pauză în standard și programul va fi mai interesant. Dar, de fapt, va arata ca învățarea a două limbi este greu de spus. Cel mai probabil copiii vor adăuga ore de formare și, dar nu se va adăuga noi cunoștințe care îi vor ajuta în viață, nu sunt sigur.