M-am trezit la aproximativ 5 dimineața cu gândul la ceea ce doresc mai mult in viata in acest stadiu. starea Borderline dintre somn și trezie pentru practicarea meditației persoana face de multe ori un flux valoros de proaspete, unburdened de stările obișnuite ale energiei conștiinței este transformată în gând ca trezirea.
Dorința mea este dobândit treptat o formă verbală. A sunat ca acest lucru: „Vreau mai multă lumină.“ În sine, mintea ta și mintea subconștientă, ca și cum nu am numit această natură fiziologică de energie, care este un om.
lumină internă pentru mine - o stare de armonie profundă și acceptarea completă de sine și a mediului, vpuskanie fără obstacole și care trece printr-un curent de viață în sine, dizolvarea în acest flux. lumina de umplere este, de obicei, urmată de o activitate de creație, există o dorință copleșitoare de a face bine pentru alte persoane.
Complet dispare dorinta si nevoie de cineva pentru a dovedi ceva, cineva critica de conflict. Persoana plin de lumină, cu toate acestea, nu neagă prezența violenței, dezastre, sau chiar resturi în spațiul din jur. El nu a fost naiv. El decide doar să se concentreze asupra reclamei și constructiv. Acesta oferă soluții și acte, în loc de testare creanțelor împotriva nedreptăților micro și macro scale.
lumină internă = o parte.
Senzație de o parte a minții cosmice.
Multe dintre aceste elemente pot părea banal. Dar că acestea nu sunt mai puțin valoroase și eficiente. Alții, în ciuda simplității sale aparente, cu o practică stabilă poate deveni provocări serioase care conduc la o transformare puternică.
Metoda 1: Rugăciunea
Uneori am citit rugăciunea, care mi-a dat bunica mea ortodoxă, dar cele mai multe dintre referirile mele la Creator spontan și individual.
2. Procesul de meditație
Un subiect fără sfârșit pe care am început să vorbim anul trecut si sper ca vom fi profund explorate în lunile următoare.
Metoda 3: Multumesc, atunci când totul este bine
Conform cercetărilor științifice în domeniul psihologiei, recunoștință - cel mai rapid mod de a îmbunătăți starea emoțională. Doar scrie 3-5 puncte în fiecare zi și observați modul în care temperatura medie a noastră „termostat emoțională“.
Metoda 4: Multumesc, atunci când totul nu este bine
Cu recunoștință, în scris, atunci când lucrurile nu merg cum vrem noi, puteți schimba rapid poziția de circumstanțele tulburi ale victimei pentru a poziționa datorită creatorii vieții lor.
Metoda 5: Bine, altruist pentru o altă persoană
În unele școli spirituale este numit „beneficii nete“ sau „a reveni, în scopul de a darui.“ Acesta devine disponibil atunci când o persoană își dă seama pe deplin dorința de a obține.
Metoda 6: Bună afacere pentru ei înșiși, pentru a se furniza energie de retur
Mai ales atunci când nu doresc și au nevoie. De exemplu, cu o zi înainte de ieri am petrecut aproape toată ziua pe drum (zborul de la Belgrad, urmat de călătorie de 6 ore cu mașina). M-am dus la culcare în jurul valorii de 01:30. A doua zi am fost complet lipsit de dorința de a juca sport. Dar, în după-amiaza am ridicat gura din ziua stând pe al cincilea punct, și 1,5 ore de mers în parc. Pentru că am știut că, ca urmare a mers pe jos în pădure, voi veni acasă pentru a restabili forțele. Dorința de a reveni apare doar atunci când există energie liberă. Din valoarea sa depinde de capacitatea noastră de a fi de folos altora.
7. Metoda de îngrijire specifică a celor dragi, in special cu privire la părinți
Dacă ați încercat vreodată să-și îndeplinească visul părinților (lor proprii, și nu despre tine si viata ta), și părinții tăi, în același timp posibilitatea de a accepta cu recunoștință, apoi face ceva despre ceea ce ar putea doar să viseze că ei înșiși nu ar putea permite. În acest moment, vei deveni unul dintre cei mai fericiți oameni de pe pământ.
Metoda 8 100% remisie în sine
În cazul în care eul nu funcționează, puteți utiliza practica mărturisirii.
Metoda 9 100% remiterea altor
Cât de multă energie liberă are loc într-un moment când vom elimina complet ceea ce împiedică circulația luminii în noi.
10. Metoda deplina acceptare de sine, alții și toate împrejurările vieții,
Pe acest subiect vorbim mult în luna următoare, am să vă prezint un om care și-a adus o contribuție semnificativă la un nou sistem, mare-bloc de dezvoltare sferice. Nu pot să aștept interviul nostru.
11. Metoda Cuvântului iubirii
Verbală și scrisă - nu contează în ce formă, ci o expresie a iubirii este chiar mai semnificativă pentru a le da departe decât a primit.
12. Metoda de muzică sacră
De exemplu, acest lucru. Pentru muzică, puteți adăuga dans, sporind expresia stării interne.
Metoda 13 pentru a da mai mult decât era de așteptat
De ce unele afaceri prospera, in timp ce altele sunt îndoite? În cazul în care sunt încercarea de a obține mai mult decât ei dau, în cele din urmă devine lucru de nesuportat. Atunci când angajații sunt pătrunse de cinism, au difuzat acea energie la exterior, iar clienții își pierd treptat în timp dorința de a da astfel de afaceri bani. Atunci când un grup de oameni care au creat un proiect, nu dorind să să se întoarcă, afacerea lor, mai devreme sau mai târziu a servit.
14. Metoda zâmbitoare. Cu sinceritate. În primul rând.
Oamenii care au vizitat în Statele Unite, de multe ori vina zâmbet datoria SUA. Alții spun că preferă un zâmbet artificial autentic al meu română americană. Sunt pentru ea să zâmbească de multe ori, sincer, în estul primitoare divinului în cealaltă persoană (Namaste). Chiar dacă persoana nu crede în originea sa divină.
15. O metodă de citire aplicare practică intelectuală
Nu-mi amintesc cine a inventat prima oară termenul „constipație spirituală“, dar este perfect emblematic pentru ceea ce se întâmplă cu noi când am citit, asculta prelegeri, participa la evenimente religioase, dar lent aplică aceste cunoștințe în practică. Consumatorii suferă adesea cunoașterea spirituală a constipației bolii spirituale - atunci când informații noi nu mai urca este, pentru că anterior care nu a devenit trecut de stadiul de asimilare.
16. Metoda Orice creare formular vibrații înalte
Poezie, modelare lut, desen, design grafic - tot ceea ce este înălțătoare poate fi atribuită la practica de umplere de lumină.
17. O metodă de intenție conștientă clară la lumină
Poate că acest lucru este cel mai important lucru care determină direcția vieții noastre. Cu intenția și atenția ne cream propria realitate. Și chiar și atunci când facem greșeli, poticni și va cădea, dar păstrează în minte, în puterea lui, în intenția sa minte pe iubire, creație, naștere, mai devreme sau mai târziu curba conduce la obiectivul dorit, transformandu-ne in drum.
Vă mulțumim Lizonka pentru un alt articol!
Drept la fel de mult am ratat!
Articolele tale ridica întotdeauna spiritul. Și am doar acum un astfel de timp în care avem nevoie de această lumină pe care le primesc atunci când am citit articole.
În plus față de blog-ul dvs., ajută-mă să fie umplut cu exerciții ușoare, desen, cântând, și mai ales atunci când am ajuta pe alții și le văd fețele fericite.
tu, Elizabeth mulțumesc, pentru următoarea gură de aer proaspăt la viață. Lucruri pe care le enumerate, este recomandat pentru a practica mulți oameni spirituali. Și într-adevăr funcționează. În lista, pentru mare succes în mai multe articole ea a găsit ea.
Doar mă foarte umplere alerga, contemplarea naturii (chiar și într-un parc oraș) și interviuri cu oameni aproape de mine în spiritul poporului, chiar și în formă de benzi desenate, este foarte inspirat și răcoritoare de sănătate.
Vă mulțumim pentru munca ta. Cu cat mai multe persoane sunt cel puțin gândesc la lumina, cu atât mai bine pentru toată lumea, fără excepție, fiind în acest univers fascinant =)
Elizabeth, vă mulțumesc pentru ceea ce împărtășiți descoperirile. Este atât de important atunci când o persoană este de a face asta cu sinceritate. Tu m-au inspirat să scrie căile mele. Chiar acum și să înceapă. Faptul că am lucrat ca secretar și trebuie să lucreze suficient timp liber. În timp ce am fost inspirat doar de lectură. O mulțime de energie și lumină oferă o lectură a „Design» Umane (Human Desine). Dacă recomanda o literatură de inspirație, voi fi recunoscător.
ELIZABETH Bună ziua! Am subscrie pe deplin la sub toate articolele. Eu fac yoga și mai mult de 10 ani, cu STII INTERNET umplut viața mea cu noul KRASKAMI.YA te admir. Încercați să nu pierdeți un webinar de Anul ONLAYN.VETOM, sa 65-DAY ROZHDENIYAA întâlnit în Carpați, a mers mult în munți; Anii anteriori se întâlnește ziua lui în munții din Crimeea; DAR ACUM IN TIMP CE nu este posibil (Sunt din Ucraina) YOGA .; TRAVEL; GRIJA trandafiri mele preferate de pe dacha; Muzică bună ;. MEDITAțIE (mulțumită ție Lizonka am descoperit YOGA Nidra) A citit recent o carte latre ANTAROVOY „Doua vieti“ Ea a schimbat foarte mult în percepția mea MIRA.OCHEN mult mai bună MRS RFI și vrea o mulțime de captură. Slavă Domnului, el mi-a dat INTRODUCERE TINE.
Vă mulțumim Elizaveta.Iz enumerate 17 puncte toate utilizare, dar nu meditație. Pentru că voi fi recunoscător pentru studiul aprofundat. Și mă ajută să comunice cu natura.
Lisa, după-amiază bună!
De asemenea, doresc să împărtășesc ceea ce am umplut de lumină și bunătate. Am în fiecare zi, timp de aproape o lună mă duc în dimineața de o oră de mers pe jos mai aproape de natura. Condiții de viață la Moscova, ma consider norocos că am lângă un iaz și niște copaci cu o bucată de iarbă și flori. de multe ori am venit aici pentru răspunsuri la întrebările mele. Mă duc în lecții audio inspirationale, și blurts afirmații cu voce tare.
De asemenea, mă ajută foarte mult de rugăciune. Nu este un clasic, în conformitate cu canoanele bisericii și a creștinismului, și în propriile lor cuvinte. În plus, desigur, în fiecare zi - mulțumesc. O altă meditație dimineața, imediat după trezire.
Astăzi am cântat mantra - este, de asemenea, foarte umplere mea, în special cu privire la natura, lângă apă, așezat pe sol și sentimentul conexiunea cu Dumnezeu.
De asemenea, eu lucrez cu îngerii din copilărie - Îi îndemn nu numai atunci când am nevoie de ajutorul lor, dar, recent, un apel la o plimbare cu el și să se simtă mereu prezența lor.
Deplinătatea dragoste dă-mi fiica mea, cu care în fiecare seară am mers seara, și când îmbrățișez și spune cât de mult ne iubim unii pe alții))
Pline de lumină și ajută la desen, pictura, muzica. Nu numai că asculta muzică, dar, de asemenea, să-l scrie.
Iar atunci când ia o perie și mac în ulei - eu doar de zbor)) Cu toate acestea, acest lucru nu are întotdeauna timp ... Sau, mai degrabă - pentru a vă permite o multime de acest exercițiu.
În fiecare zi ascult prelegerile de dimineață și webinariile care ajută foarte mult să înțeleagă, împreună cu ascult eu un desen Mandala - un foarte relaxant si energizant, plus creativitatea.
În fiecare dimineață și asculta audio cu mulțumiri și eu repet toate, pentru ce și cui îi sunt recunoscător. A existat un moment în care a înregistrat în ziua tuturor celor care și ce sunt recunoscător pentru această zi - funcționează doar magic!
Mulțumesc, Lisa! listă foarte util!
Asta mă ajută „simt lumina“
- Iubirea. În orice formă.
- Focus pe una (de exemplu, de fapt).
- Bună senzație în corpul său la nivel fizic.
- Liniște, singurătate, natura.
🙂
Lista Wonderful - toată lumea va găsi acceptabil pentru elementele în sine.
cel mai cald Senzația mea de „cuddle“ cu copiii, soțul ei))) În momentele de oboseala extrema suficient pentru a îmbrățișa mama, să miroasă părul, de căldură, iar viața își recapătă semnificație devine clar pentru ceea ce, de fapt, „plug“, la punctul de oboseală.
Elizabeth ia de la mine profunda mea recunoștință pentru căldura pe care le dau lyudyam.Vso că am în această viață îi sunt recunoscător lui Dumnezeu, acest lucru este ceea ce îmi dă lumină interioară și o dorință de a merge mai departe.
Vă mulțumesc, așa că rezonează cu tot ceea ce a spus de atitudinea mea. Chiar și eu, am terminat de scris o audiere / contemplarea naturii, se schimbă sunetele în natură. Eu o fac în timp ce mersul pe jos. Un alt adăugat, vorbind cu oamenii, care este considerat mai spiritual decât am umplut. Uneori, acești oameni se schimbă. Unele dispar, apar altele. Vă mulțumim pentru ajutor pentru a primi divinului în cealaltă persoană. Este o perspectivă cu totul diferită punctul meu de vedere al vecinului. Mai ales atunci când agresiv pentru tine sau te împușc. Da, este testul de război.
Dragă Lisa! Sunt foarte interesat de căutarea ta de lumină, armonie, etc. De asemenea, încerc să urmeze calea luminoasă, dar aceasta nu funcționează. Nu-mi place că fac. Toată viața mea. Nu-mi plăcea mama mea, nu am avut un tată pentru mine acum indiferent față de fiica mea. Nu știu - cum este atunci când te iubesc, ce fel de stat. Eu vorbesc cu mulți oameni, dar aceasta este o comunicare de afaceri superficială. Și în viață, am mereu singur. Am atât de mult, mi se pare, în sine sa schimbat, nu știu - o am sau nu ... Dar nu există nici o lumină și armonie. În acest an, pentru întreaga vară am avut doar 3 zile fericit, la fel ca în cântec. Am o mulțime de ani, mi se pare că am fost atât de mult de făcut, doar eu trăiesc - ca să modific în fiecare zi afacerile în rampă - și, în același timp, eu sunt destul de singur, neiubit si neapreciat. Și acest sentiment nu mă părăsi, și întotdeauna mă simt cel mai puțin preferata mea. Ce sa întâmplat? Nu pot să înțeleg. Poți să știi?
Vă mulțumesc foarte mult pentru articol și pentru faptul că am avut o dorință în fiecare zi pentru a comunica cu tine, chiar și până la un site. Încarcă orice informație care vine de la tine. Mulțumesc.
Vă mulțumim Elizabeth! Tu apar întotdeauna în viața mea tocmai la timp vreau să împărtășesc o lumină de umplere instantanee și cum am delayu.Vo clar pentru prima dată a dat seama că aici și acum să fie formula principală, iar acum ceea ce se întâmplă acest lucru mi se pare o notă pozitivă și spun -as dreapta bine Doamne, îți mulțumesc. Fac în fiecare zi și chiar de mai multe ori pe zi și nu ploaie contează sau tornade ... în fiecare moment este frumos. Atunci când acest lucru se face sistemul sau de obicei, după cum doriți, atunci este ușor pentru a rula și umple-te cu lumina si acest lucru este punctul culminant - din cauza recunoștinței pe tot parcursul zilei ca sifon prosranstvo liber în interior și apoi stau jos, închid ochii și în numărul de ambii soldați în rândurile reprezintă oameni și primul în rândurile mama, fiica, nepoata, fiul prietenii mei, vecinii, și toți cei care vor scoate memoria în acest moment ... și am început un fel de atitudine interioară ca rândul său, pe un bec în Nutri el însuși pentru a trimite toată lumea în linie pentru a trimite raze de lumină le-am avea drept Am învățat chiar Încercarea de a le întări și de a se transfera de la unul și altul și apoi să creați ventilatorul dreptul de lumină pentru a le. Și, în același timp, am cel mai interior există un baraj de bucurie oschuschuneie, caldura si plenitudinea acea stare de fericire lacrimi Welling
Apoi am acoperi toată ziua chiar am prins mă gândesc că fac acest lucru imediat ce încep să simt că este necesar în sine pentru a umple cu lumina Chiar și atunci când am trage pădure roata (acest Unas această zaradka dimineață cu prietenii) dreptul în timpul drumului în pădure din nou am Îmi imaginez petrecerea -siluety stau dreapta printre copaci, și cu ochii deschiși le trimit lumina ... Acesta este modul în care apar forțele -srazu și DESH și dragoste în întreaga lume. Încercați Este la fel de ușor ca respirația.
Mulțumesc, Lisa! Recitind articolul în mod constant zambitoare - atât de multă lumină în ea! Sunt atât de recunoscător pentru viața pentru o întâlnire cu tine! Sanatate, fericire, și te iubesc.