Boeing 747 este numit „Regele Cerului.“ Acesta este probabil cel mai faimos și legendar avion din istorie. Dar, în ciuda acestui fapt popularitate, o mulțime de lucruri interesante despre acest model rămân necunoscute. Am decis să stabilească acest lucru!
747-lea a fost primul widebody, adică cabina aeronavei a fost de două pârtii
Fondator al Pan Am, Juan Trippe, a determinat Boeing pentru a construi aeronave mai mult de 2 ori mai mare model de 707. În timp ce traficul aeroportului a fost saturată, iar un avion de mare ar ajuta Pan Am să lucreze mai eficient
747 de minute este de 2,5 ori mai mare decât Boeing 707, care a fost una dintre cele mai populare timp de aeronave comerciale
Pentru a dezvolta avioane de top-tier 747 a fost ușor transformându-l într-un mijloc de transport. Dezvoltatorii cred că avioane de transport supersonice învechit face rapid 747, astfel încât utilizarea sa ca un transport de marfă a fost de mare importanță
Inițial, design-747 și-a asumat nivelul de sus al întreaga lungime a fuselajului, ci pentru că a interferat cu o evacuare sigură și ușoară în 90 de secunde, o idee respinsă
Datorită mecanizarea complexă a aripii 747 poate opera de pe aeroporturi existente. Leading clapele Fowler și șipci din cele trei părți ale zonei aripii este crescut cu 21%, iar forța de ridicare cu 90%
Compania Boeing nu a avut un spațiu suficient de mare pentru a construi un 747, așa că a trebuit să construiască o nouă fabrică de asamblare în Everett, Washington. Momentul proiectului au fost atât de agresiv încât primul model 747 a fost construit înainte de a face terminat acoperișul fabricii. Aceasta planta este în continuare cea mai mare clădire din lume
Primul model 747 a avut o problemă cu flutter de mare viteză în aripi. Inginerii de rezolvat această problemă prin plasarea uraniului sărăcit, spre deosebire de outboard.
Proiectul a fost atât de scump încât compania ar putea lua cu greu credit pentru finalizarea acestuia. Boeing taxei la momentul respectiv, a fost mai mult de 2 miliarde $ -. A fost mai mult decât orice altă companie din lume
747-400 de dezvoltare a început în 1985. Cu noua necesitatea echipajului din carlingă de sticlă a fost redus de la trei la doi piloți
747 are o matura aripa de 37,5 grade - mai mult decât orice alt avion comercial din lume
Evergreen 747 supertanker (742-200) este cel mai mare avion de stins incendii din lume. Se poate stoca până la 20.000 de litri de produse chimice pentru stingerea incendiilor
Din 1969, 1494 Boeing 747 a fost construit
NASA a selectat 747 pentru transportul de navete spațiale din două motive: 1) Design low-aripa face ușor de instalat de transfer; 2) NASA poate fi proprietarul unui Boeing 747, la acel moment, ca Air Force C-5 nu a putut să-i aparțină.
Datorită reper sale „cocoașă“, 747 a devenit una dintre cele mai populare avioane și ușor de recunoscut în lume, câștigând porecla lui „Regele cerului“
Partajați acest post interesant și informativ cu prietenii tai!