I-am dat pe fiica mea în grădină destul de devreme în doi ani. Sincer, pentru o lungă perioadă de timp pentru a alege o grădiniță nu am avut. După ce am fost oferit un loc de muncă într-una din grădinile lângă casa noastră. Desigur, fiica am făcut acolo. Și pentru a conduce confortabil, iar copilul este întotdeauna în mintea mea.
Familiarizarea cu grădinița
Pentru a fi sincer, am dat peste o gradina nu este cel mai bun. Și-am dat seama abia atunci când a lucrat acolo pentru o vreme. Un an în urmă, am luat o fiică într-o altă grădină. Motivele acestei decizii au fost mai multe.
Am schimbat locul de muncă și, în plus, ne-am mutat în altă zonă. Deci, transporta un copil prin oraș nu are sens. I-am dat pe fiica mea în școală pepinieră, care se află chiar în curtea noastră. Am învățat doar atunci, este un model de tip grădină.
Fiica adaptat rapid la noua echipă, și mă bucur că ea se execută în vacanță.
Multe mame se îndoiesc cu privire la alegerea unei grădinițe pentru copii. Citeste opiniile pe Internet, cere sfaturi de la prieteni. Dar cât de mulți oameni, atât de multe opinii. Să recunoaștem, o grădiniță bună poate determina din ce motive.
Semne de o grădină bună
spații și teritorii 3.Uhozhennost. La grădiniță și în jurul acestuia trebuie să fie curat și ordonat. Zona ar trebui să fie închise cât mai mult posibil. Acest lucru este valabil mai ales pentru copii foarte mici, care pot, în orice moment pentru a scăpa de pe site. La site-urile ar trebui să fie copertine, cutii de nisip, mese și bănci.
4. În camera ar trebui să fie cald. De exemplu, în grădină, unde am lucrat, în timpul iernii a fost de aproximativ 14 de grade. Nu este surprinzator, copiii erau adesea bolnavi și a simțit inconfortabil în mai multe straturi de haine.
6.Horoshee produse alimentare. Citând copil în grădină, nu fi leneș pentru a citi meniul - este de obicei în grupul vestiar. Trebuie să existe carne și pește, precum și cereale, legume, fructe si produse lactate.
7.Horosho repetat dimineața. Dacă dimineața sunt netede și chiar și copiii nu se poticnesc la publicul și să arate abilitățile lor, astfel încât copiii sunt angajate cu bună-credință. Acesta este un alt indicator bun al grădiniței.
desene 8.Nalichie copii din grup, și diverse expoziții de artizanat spun că profesorii sunt interesați de copii de predare. De exemplu, în vestiar a grupului nostru este întotdeauna o grămadă de lucrări semnate sunt copii și un eșantion de profesor. Lucrările sunt schimbate zilnic.
9.Dopolnitelnye clase. Sunt de acord, nu toți părinții pot retrase din circuitul agricol timp pentru cani suplimentare pentru copil. Foarte la îndemână atunci când aceste cluburi au în grădină. De exemplu, fiica mea este angajat suplimentar în desen și engleză. De asemenea, de două ori pe săptămână, copiii au sesiuni individuale cu un logoped si un psiholog.
starea de spirit 10.Horoshee copilului. Sunt de acord, acest lucru este cel mai important indicator.
Și ce sunt semnele unei grădiniță bună a putea adăuga?