Indicație: Pentru a selecta un câștigător aleatoriu folosind instrumente de tip random.org speciale. din care am vorbit într-un articol anterior.
Ideea №1: Invita-ti prietenii
Ideea №2: Îmi place pentru că ...
Ideea №3: Răspunsul la întrebarea
Ideea №4: «Ghicitoare“
Și aici este a doua versiune a „ghici-ki“ din pagina Great fotbal. cluburi și paginile de sport petrec foarte des acest tip de concursuri și pentru a atinge o activitate foarte bună în rândul utilizatorilor, deoarece pentru a participa la astfel de acțiuni este ușor și distractiv.
Când a terminat de scris acest articol, am prins ochiul unui alt exemplu interesant și original al seriei ugadaek. Ea a vrut să-l includă în listă, cu atât mai mult că pagina și numit concursul „Guess-ka“.
Ideea №5: Completați spațiile libere
Ideea №6: Trivia
Ideea №8: Concurs de fotografie
Cu toate acestea, foto-concursuri sunt necesare și importante, deoarece acestea atrag o atenție mult mai mult și sunt mai amintit decât alte tipuri de concursuri.
Aici este un alt exemplu al foto-concurs pentru participarea la care utilizatorii (probabil, de sex feminin) necesare pentru a afișa conținutul de saci lor, a luat poza lui și puneți fotografia de pe pagină.
Ideea №9: Audition
Ideea concursului este un pic similar cu concursul de fotografie, dar au existat mai multe abilități și talente. Membrii se poate cere să scrie o poezie, vorbesc despre experiențele lor în utilizarea brandului, pentru a desena ceva (cu mâinile sau pe calculator), sau improvizeze. Cred că te prind ideea.
Un exemplu de astfel de competiție, am găsit un editor Ripol. în cazul în care utilizatorii sunt rugați să scrie un haiku - poeme în stil japonez - cu tema toamna.
Ideea №10: Crowdsourcing
După cum sugerează și numele, cu această competiție, un brand sau o parte societate transferă din funcțiile sale utilizatori. De exemplu, putem cere utilizatorului de a alege culoarea pentru noul produs, pentru a alege ingredientele unui nou fel de mâncare sau în întregime creați-l, să vină cu un nume original al serviciului și așa mai departe.
Nu am găsit exemple din Romania pentru acest tip de competiție, așa că voi împărtăși două străine. În primul exemplu. utilizatorii sunt încurajați să vină cu un nume interesant pentru un nou cocktail și a obține un cadou pentru numele cel mai original.
Următorul exemplu îmi place foarte mult. Restaurantul italian La Crostaceria. specializat în fructe de mare, a anunțat un concurs pentru cea mai bună rețetă. Dar trebuia să fie nu doar o rețetă care vă place, și este tradițională, care este, vasul ar trebui să fie fierte, deoarece preparate noastre bunica (sau italiană), după cum spune titlul de concurență. Câștigătorul va fi capabil să se bucure de antena lor liber gătită de bucătarul-șef la restaurantul La Crostaceria.
De asemenea, îmi place foarte posturile de pagină. Fiecare dintre participanți a primit o rețetă a fost emis doar un mod frumos. Cine nu ar fi mulțumit atunci când răspunsul se face așa? Mi-ar împărtășit cu siguranță acest post cu prietenii tăi.
În cele din urmă, la sfârșitul concursului, nu uitați să le mulțumesc tuturor participanților, ca ei să vadă că îi prețuiți, că aveți nevoie de ele. Apoi, ei nu se întoarce din nou la pagina dvs. și va rămâne fani loiali.
Foto. Incepand Line, Brent Doscher
Oh, vă mulțumesc, Catherine, pentru aceste informații valoroase! Insanely recunoscător pentru ideile și mai ales exemplele! Am fost de planificare pentru a organiza un concurs pe pagina mea, așa că sfatul tău pentru mine, ca relevante.
Elena, mă bucur să aud că informația a fost de ajutor pentru tine. Vă doresc mult noroc în competiție!
Katherine Bună ziua, foarte interesante articole și informative pentru competițiile. Mulțumesc mult. Aș dori să vă întreb pentru a arunca ideea într-un concurs online, asociat cu produse AVON, vreau sa fac o vacanta, nu numai colegii săi, dar utilizatorii de setey.Pomogite sociale te rog. În ceea ce privește Anna
Bine pentru tine, Kate! Îmi place foarte mult blog-ul.
Vă mulțumesc, Victor! Sunt foarte bucuros că vă place articolul meu! Voi continua să încerce să 🙂
Catherine, crezi că, este posibil să participe la concurs cere să părăsească feedback-ul secțiunea Rewiew? Se pare că nu este interzisă de normele ..
Olya, cred că este posibil. Într-o astfel de regulă de limitare nu este, dar se clatină pe marginea prăpastiei, ca recenziile sunt afișate în comentariile bloc din profil.
Cu toate acestea, Facebook nu este capabil să țină evidența, astfel încât să puteți încerca în condiții de siguranță. Apoi scrie despre rezultatele. Sincer, n-am văzut concursul cu o astfel de condiție. Mult noroc în efectuarea și mai mulți participanți!
Permiteți-mi să vă reamintesc că, în conformitate cu regulile oficiale în timpul competițiilor în cronicile pagini, nu pot cere utilizatorilor să devină fani ai paginii pentru a putea participa la concurs.
99 a intrat în competiții face și de a primi un premiu fanii sunt prizolovami tont care participă zilnic la zeci de concursuri. Ie loialitatea reală nu este afectată, și participarea publicului la cade a doua zi după anunțarea câștigătorilor. Și apoi - vom da următorul premiu în mecanica sheyr și ai noroc și să colecteze mai multe aprecieri. Concursurile trebuie să vândă un brand de produs într-un fel, altfel este o risipă de resurse.
Bine ai venit!
Am citit articolul interesant și a decis să organizeze un concurs în FB cauză. Am decis să punem întrebarea: cât de multe cărți în fotografie? Cine poate ghici, că și trimite cărți poștale)))
facebook.com/mestochudes.ru
O mulțime de lucruri au adoptat!
Lasă un răspuns Anulează răspuns
Despre CMM în social. crearea de rețele
interesant blog-
Salutări, prieteni! # X1f64b; # x1f3fb; Am vrut mult timp să scriu acest articol, dar cumva nu au ajuns în mâinile. Sunt foarte multe ori întrebat despre cele mai bune servicii pentru a avansa în domeniul social. rețele, li se cere să dea o recomandare.
Salutări, prieteni! # X1f64b; # x1f3fb; Nu numai ca Facebook este acum întotdeauna ceva pentru a testa și de a îmbunătăți, dar, de asemenea, a mers pe Instagram picioarele „lui tata“. Instagram directă, ca loc de comunicare.
Salutări, dragi cititori! # X1f64b; # x1f3fb; ♂️ Mulți dintre cei care au o pagină de Facebook sau un grup, știu că una dintre cele mai bune moduri de a permite abonaților mai în vârstă și a obține un nou - să-l aranjeze.
Bună ziua, prieteni! # X1f64b; # x1f3fb; Scriu acest post rapid pentru a ajuta oamenii care se confruntă acum o problemă cu Facebook. Am primit zeci de mesaje plângându despre asta.