Doll case și mobilier cu propriile mâini.
Vă sugerez să văd o clasă de master pe crearea acestei scanare, simulând casa in care copilul tau va fi, de asemenea, joacă confortabil în crisalidă sale. Aceasta este o experiență foarte interesant, așa că, mama drăguț, mai bine să-și petreacă timpul liber împreună meserii, prin care, atunci nu numai că a elibera o mulțime de timp, ca printesa ta nu este de până la tine, dar, de asemenea, printesa ta va fi plăcut copilăria format gustul și având grijă de casa ta :)
Această casă pliabilă este făcută pur și simplu, astfel încât să o puteți crea cu propriile mâini realizate manual.
Pentru a crea acest proiect, artistul a folosit casete duble pentru albume.
Veți avea nevoie de patru astfel de huse pentru albume și încă două. pe care îl veți folosi pentru podea. Primul, la care a început maestrul, a lipit toate colțurile și se îndoaie cu bandă. Următorul pas trebuie să fixați succesiv pe următoarea copertă, conectându-le la partea dreaptă a unuia pe partea stângă a următorului ..
În plus, trebuie să adăugați un etaj în fiecare cameră, pentru fiecare jumătate din partea dreaptă a stratului, lipim o frunză suplimentară de dedesubt.
Aproximativ ar trebui să ajungeți aici acest design. Apropo, dacă copilul dvs. a crescut deja dintr-o carte puternică cu inversări, atunci poate fi folosită pentru aceste nevoi. Apoi va fi mult mai puțin necesar să lipiți împreună paginile vecine.
Este timpul să începeți să lipiți zidurile funcționale corespunzătoare fiecărei camere cu fundații frumoase.
În formă asamblată, acest design ocupă puțin spațiu :))
Este timpul să începeți să proiectați și să umpleți spațiul din fiecare cameră. Vă sugerez să vedeți cum păpușa unei mame frumoase a conceput păpușa ei.
Baie și dormitor.
În dormitor (vedere dintr-un unghi diferit) și camera de zi.
În camera de zi (vedere dintr-un unghi diferit) și în bucătărie.
Bucătărie (vedere dintr-un unghi diferit) și baie.
Apropo, baia de sine poate veni bine un detergent de vase potrivite și pentru rakoviny- lumânare și un vas de ceramică mic, castron naprimer- vareniya- momeală :)
Culoram totul alb (sau altul, dacă doriți) și lipim E-6000 cu piesele de mobilier.
Pentru un covor, un șervețel croșetat se poate desprinde.
Toate imaginile. lipite pe pereți, au fost găsite pe Internet. după ajustarea dimensiunilor necesare.
Sicriul poate fi ușor adaptat sub două canapele, și încă a folosit două sfeșnice diferite și un castron frumos pentru a crea o lampă de podea ..
în moduri atât de viclean este posibil să transformi multe lucruri mici, care sunt pline în fiecare casă :)
În dormitorul pentru pat, s-au folosit un suport pentru servetele, o rama foto și un odorizant de aer. Rama foto a fost utilizată ca un cap de pat, care a fost în plus decorat cu o bataj și o cârpă frumoasă și a fost matlasat cu butoane clerice.
După cum puteți vedea, capacitatea de odorizare a aerului este perfect potrivită pentru proiectarea lămpii. Sunt sigur că fac o saltea. perne și lenjerie de pat pentru un pat, nu va fi dificil pentru tine. Stăpânul încă crea un astfel de trunchi minunat și a așezat un șervețel pe podea, imitând un covor.
Treceți cu ușurință pentru a crea mobilier pentru bucătărie. Era ușor de improvizat. Dacă nu aveți aceste instrumente din lemn pentru agitatoare de sare și ardei de piper, puteți folosi șahul. Pentru masă a fost folosit un sfeșnic și un suport ceramic pentru ochelari.
Frumusețe, și numai. ) Și ce zbor pentru fantezie și creativitate comună :) Sunt sigur că prințesele tale vor fi fericite să participe :)
Pe materialele site-ului project-projectqueen.org. Cute mama si tata grijuliu, sper că ai luat „pentru o viață“ Acest proiect, care se va găsi în curând aici continuarea :) In continuare vei afla ateliere improvizate de păpuși de mobilier și decor elemente. Aceasta este o activitate comună foarte interesantă, care se va conecta chiar mai aproape de inima ta, și să păstreze o memorie de lungă acord dvs. armonioasă :) Și amante viitoare cu placere va modela gustul si grija „creatia“ lui :)) ai de lucru în comun cu succes. )
Sincer, Marina!
Ce tip bun ești.
Vă mulțumim pentru o astfel de frumusețe! Ca un copil pentru sora mea, am scos o casă din cutie. Peretele frontal a fost tăiat, a fost lipit cu tapet, au fost tăiate ferestrele - au fost făcute cu piciorușe.
Da. Într-adevăr, aceasta este copilăria noastră. Din cutii de chibrituri erau dulapuri, bucăți de pături și tampoane. Am fost de 5-6 ani. mers în tren la bunica mea și când și din geanta mea mi-am șters catelul și hainele. Mama spune. întreaga mașină se uita la papucii, pălăriile, bluzele. și mama însăși a fost surprinsă când am făcut totul. nimeni nu a învățat. Și acum totul este gata de vânzare. Postul este super. Mulțumesc. Îmi salvez un citat pentru inspirație!
Sunt sigur că experiența copilăriei ți-a fost utilă în viitor :))
Un astfel de farmec! Și tot ce este viu și prezent. Încălzit de căldura mamei mele! Ma voi trage cu mare placere! Curând prințesa mea o va cere!