Eugene Grishkovets a intrat în literatura de specialitate cu piesa "Cum am mâncat un câine". El scrie pentru toată lumea - și pentru intelectualii care nu disprețuiesc lectura "ușoară" și pentru oamenii obișnuiți care sunt interesați de experiențele și pacea interioară a protagonistului. El scrie cărți și piese, de obicei în genul mono-dramaturgiei, una dintre cele mai complexe arte.
Am ales 30 de citate adânci de la Evgeny Grishkovets despre viață, dragoste și fericire:
1. Dacă ați reușit să loviți pe cineva care a fost vinovat de majoritatea problemelor dvs., nu ați putea sta timp de o săptămână.
2. În viață, după cum știe toată lumea, totul trebuie plătit. Dar dintr-un anumit motiv, nu lasă sentimentul că contul include un sfat solid.
3. Când în viața mea era dragoste, am observat deodată câte cântece există despre mine. Și multe filme despre mine. Piesa, poezia, picturile, chiar si sculpturile! Sunt într-un fel doar în centrul lumii artei ... mă găsesc pe sine.
4. "Și unde sunt obosit?" Mi-am pus o întrebare.
"Sufletul, onoarea ta, sufletul", a fost auzit ca răspuns.
5. Dar, în general, este bine când oamenii găsesc puterea de a-mi cere scuze. E bine, dar foarte puțini oameni știu cum să o facă. Și nu toată lumea poate mulțumi cu sinceritate, poate găsi cuvinte pentru complimente, poate să recunoască greșelile lor sau să spună cu sinceritate că nu cunosc răspunsul la această sau la această întrebare.
6. În cazul în care oamenii divorțați, se spune întotdeauna că căsnicia nu a avut succes. Oamenii, poate, au trăit împreună mulți ani fericiți, iar apoi ceva sa schimbat și acum s-au despărțit. Ce fel de eșec?
7. nu contează - un hotel bun sau rău, ieftin sau scump. Du-te în cameră și apoi vezi săpunul de unică folosință, cești de unică folosință și tu însuți înțelegi că tu ești de asemenea disponibil aici. Maximul este de două ori.
8. Când arunc gunoiul, îmi este mai ușor să trăiesc.
9. Singuratatea este când există prea mulți oameni în jur, când toată lumea are nevoie de ceva de la tine și tu singur nu ai nevoie de nimeni. Și nu ai nevoie de nimeni.
10. Am experimentat o dată. De îndată a văzut că unii oameni se uită la ceas, m-am apropiat imediat și l-au întrebat: „Cât timp,“ Fără excepție, din nou, se uită la ceas înainte de a răspunde. 11. Este posibil aici, și astfel să rătăcească lumea, care lucrează de dimineața până seara, pentru a fi obosit, epuizat, au probleme financiare să fie ragusita, și încă să fie complet fericit ... absolut ... doar pentru motivul că așteptați. Și știi, ei nu așteaptă doar așa, dar așteaptă pe cel de care trebuie să te aștepți. Pentru că sunt cei care așteaptă, ei bine, lasă-i să aștepte. Va aștepta! Și puteți fi din contră sănătoși, promițători, de succes și absolut nefericiți, bine, pentru că nu vă așteptați. Ea nu așteaptă, și se pare că, în general, nimeni nu este în așteptare ... 12. Și așa vreau să rupă din această casetă, această singurătate, adică, în cazul în care nu există oameni. Pentru că acolo unde nu există oameni, nu poate fi singurătatea.
13. Viața își va lua viața. Și unde este a mea! 14. Îmi place aici, îmi place mult aici, aproape totul, dar nu-mi place nimic aici, dar acasă nu-mi place mult, dar îmi place.
15. fiecare iubire următoare este mai puternică decât cea anterioară. 16. Când înțelegi ceva, devine mai ușor să trăiești. Și când simți ceva, e mai greu. Dar, din anumite motive, vreau mereu să simt, dar nu înțeleg!
17. Moscova! Există întotdeauna câteva sute de fani ai ceva.
18. viața nu este supermarketul tău, prietene. Dragostea nu poate fi găsită. Poate fi îndeplinită numai. 19. Este frumos să zâmbești, este fizic plăcut. Este chiar mai plăcut să râzi. Și râsul este doar o plăcere! 20. Primul sticlă te face fericit, al treilea elimină rămășițele fericirii.
24. Mi se pare că, dacă îmi place atât de mult acest cântec, atunci acest cântec este despre mine. Acesta este cântecul meu. Despre viața mea. Deși a fost interpretat de un bărbat care nu mă cunoaște și nu va ști niciodată că trăiesc. Dar acest cântec este despre mine.
25. și fotografiile sunt bune. Există multe speranțe. 26. De îndată ce vă învață cum să fie ofensat, în același moment, nu în alta, și în același moment, să înveți imediat să jignesc! 27. Eu știu atât de mulți oameni inteligente, puternic, greu de lucru, care sunt foarte dificil de a trăi, care suferă de singurătate sau suferă de iubire neimpartasita, care sunt confuzi, care, fara sa vrea, tortura de cei dragi și de ei înșiși suferă. Adică, oamenii care nu au un inamic extern, dar care trăiesc foarte tare. Dar ei continuă să trăiască și să continue să experimenteze, să își dorească fericirea, să sufere, să se îndrăgostească, să fie dezamăgiți și din nou să spună ceva. Asemenea oameni mă interesează. Eu, probabil, eu însumi. 28. Și cât de important este să simți că viața nu este singură, ci cu cineva împreună. Pentru că împreună sunt întotdeauna mai puternici decât singuri. Singur, puteți simți singurătatea cel mai mult. Si impreuna puteti simti viata. 29. Poți doar să-ți iubești ce nu poți opri. Toată această viață, de exemplu. 30. Și am înțeles în acest moment, pentru care mi-e dor. Mi-am dat seama ce fel de persoana mi-e dor de viata. Am realizat în mod clar de către cine am dor de nesuportat, dorul pentru o lungă perioadă de timp și pe care eu sunt atât de lipsit în fiecare zi pe care o am. Aceasta este o persoană concretă. Mi-e dor de mine. Fericit!