Bună ziua, dragi cititori ai Mării Ideilor!
Continuând tema Anului Nou, vreau să vă ofer o selecție de idei pentru cadouri de ambalare pentru noul an. La urma urmei, ambalarea joacă un rol important 🙂 Cu ajutorul ei puteți evidenția direcția darului, reflectând individualitatea celor înzestrați.
Și de la sine, probabil știți că este mult mai plăcut de a primi un cadou, înfășurat nu în magazin pentru înfășurare - și are „aromă“. Și sub pomul de Crăciun, astfel de fascicule și cutii creează atmosfera unui basm.
Mai întâi, am arătat opțiunile cu cea mai comună hârtie kraft (maro, ambalaj, cea mai ieftină).
1. Panglici frumoase + flori din foile de jurnal
2. Desenați hârtia cu marcatori permanenți albi și negri, bandajați cu o panglică.
3. Folosim pentru bandaj nu panglici, dar fire de lână groase de diferite culori ...
4. Decoreaza darul cu doua panglici diferite si o figura frumoasa taiata din hartie.
5-7. Diferite opțiuni pentru combinarea hârtiei de crafting și de notare (precum și de ziar) ...
8. Folosim butoane de decor (poti sa faci un pom de Craciun, poti avea o fulg de zapada etc.)
9. Și aici, pentru decorare a folosit o bandă neobișnuită ... Dacă acest lucru nu este găsit în magazin, puteți lua o panglică frumoasă.
10. Folosiți crengute pentru decorare - brad, pin, sau, de exemplu, rozmarin ... Principalul lucru - pentru a face verde.
11. Și în loc de banda folosită ziarul (carte) cusute de hârtie.
12. Ambalajul cu un șervețel frumos (în opinia mea verdele sunt inutile, deși - gustul și culoarea 🙂)
12. Semneam numele celor talentați și le-am atașat darului ...
13. Și puteți atașa o jucărie mică
14. Sau chiar o coroană, de la cei atârnați pe ușă. Numai în miniatura.
15. Uite, ce copac gros de Craciun! Este foarte ușor de făcut - tăiați conturul și îndoiți-vă.
16. Puteți decora o bucată de cadouri de pe o hârtie de zăpadă de hârtie. Acest lucru vă poate ajuta copiii ...
Și acum ne întoarcem la cadouri învelite în hârtie elegantă de împachetat. Ce se poate face cu ei?
23. Cutia este decorată cu benzi multiple de hârtie intercalate.
25-29. Versiuni diferite cu fire.
30-38. Iar acestea sunt opțiuni de ambalare pentru iarnă
39. Utilizarea hârtiei muzicale - pentru iubitorii de muzică.
43. Fețe amuzante pentru starea de spirit ...
44. Dulciuri pentru o viață dulce 🙂
45. Decorarea bilelor (sub MC)
46. Și puteți să atașați un cadou cookie de Anul Nou.
47. Arde de ardei - pentru cadouri pentru bărbați.
48. Și această opțiune îmi place ușurința execuției.
49. Un cadou împachetat într-o hartă geografică - pentru călători.
50. Și, în sfârșit, ultimele bile de Anul Nou!
Succes de creativitate pentru tine!
Sper sincer că veți găsi printre cele propuse 50 de variante de ambalaj cadou pentru noul an, cel care este fericit de a face propriile mâini!