Tipuri de creativitate
Diferite tipuri de creativitate
Ca și multe fete, eu însumi nu dețin la cutii. Chiar cred că iubirea mea pentru bijuterii a început cu ei. Mama mea a avut coșuri care mi-au făcut semn ca un copil: din lemn, unul, pare, dintr-un mesteacan karelian, iar celălalt cu un tablou. Au fost frumoase!
De atunci, visez la caseta mea ideală. Mă uit, mă răsucesc în mâini, mă uit la Internet, colecționez o cutie de idei și opțiuni (mărturisesc că am mai multe favorite aici, la Târg). Și, uneori, specimene absolut neobișnuite vin peste! Astăzi vreau să împărtășesc acelea pe care le-am întâlnit pe Internet.
Sunt un mare fan al designului scandinav și finlandez. Și scandinavii sunt foarte îndrăgostiți de forme și imagini de lemn, de utilitare și geometrice.
Și apreciază cu adevărat ce se face de la sine.
Din aceeași temă, sicriul este făcut din spatule.
Casket în stilul "steampunk".
Sicriele sub formă de animale sunt foarte frecvente. Aici, de exemplu, este o încântătoare prințesă-broască.
Sau delfini favoriți.
Și, de asemenea, sub formă de articole de uz casnic.
Sau pantofi. Deci, amintiți-vă de fraza din filmul celebru: "Pe cine al tău?" :)
Și există cutii de siguranță. Pentru bijuterii speciale.
Sau ascunde locuri. Un loc ideal este o priză, nu-i așa?
Dar inima mea este încă dată cutiilor de lemn. Și ele sunt complet diferite.
Sau o sculptură uimitoare filigranată.
Dar aceasta este dimensiunea mea. )
Pentru astăzi, totul! Sper că v-ați interesat. Data viitoare vă voi arăta bancul meu de fotografii de cutii antice.
P.S. Dintr-o data aveti si fotografii de exemplare neobisnuite, trimiteti! Va fi interesant de văzut.