Aceste 25 citate din cartea legendară a lui Lewis Carol despre viața și legile sale. Acestea nu sunt în mod clar declarații copilărești, începem să înțelegem, numai după ce am crescut!
- Este necesar să rulați la viteză maximă pentru a rămâne pe loc și pentru a ajunge undeva, trebuie să alergați cel puțin de două ori mai repede!
- În toate există un moral, trebuie doar să știți cum să-l găsiți!
- - Nu poți să crezi în imposibil!
- Doar că aveți puțină experiență, spuse Regina. "La vârsta ta, i-am dat o jumătate de oră în fiecare zi!" În alte zile am avut timp să cred într-o duzină imposibilă înainte de micul dejun! - Știi, una dintre cele mai grave pierderi din bătălie îți pierde capul.
- Mâine nu se întâmplă niciodată astăzi! Este posibil să vă treziți dimineața și să spuneți: "Ei bine, acum este mâine în sfârșit"?
- Puțini oameni găsesc o cale de ieșire, unii nu o văd, chiar dacă o găsesc, și mulți nu se uită nici măcar.
- - Atitudinea serioasă față de orice în această lume este o greșeală fatală.
- Viața e serioasă?
- Da, viața e serioasă! Dar nu chiar ... - Am văzut astfel de prostii, în comparație cu care acest nonsens - un dicționar explicativ!
- Cea mai bună modalitate de a explica este să o faci singur.
- Dacă fiecare persoană ar fi angajat în propria afacere, Pământul s-ar fi mișcat mai repede.
- - Și unde pot găsi pe cineva normal?
- Nicăieri, spuse Pisica, nu sunt normale. La urma urmei, toate atât de diferite și diferite. Și asta, după părerea mea, este normal. - Să credeți că din cauza unui lucru, puteți scădea atât de mult încât să nu deveniți nimic.
- Indiferent de modul în care a încercat, nu a găsit o umbră de semnificație aici, deși toate cuvintele i-au fost foarte clare.
- Dacă capul este gol, din păcate, cel mai mare simț al umorului nu te va salva.
- - Ce vrei?
Vreau să ucid timpul.
"Timpul nu-i place să fie ucis". - Își dădea mereu sfaturi bune, deși nu le urma de multe ori.
- - Nu fi trista, spuse Alice. - Mai devreme sau mai târziu totul va deveni clar, totul va intra în loc și va fi construit într-o singură schemă frumoasă, cum ar fi dantele. Se știe de ce este nevoie de tot, pentru că totul va avea dreptate.
- "Care sunt aceste sunete, acolo?" - întrebă Alice, datând din capul copacilor izolați ai unei vegetații frumoase de pe marginea grădinii.
- Și acestea sunt minuni, explică indiscutabil pisica Cheshire.
- Și ce fac ei acolo? - A întrebat-o pe fata, innegindu-se inevitabil.
"Atât cât este necesar", a șoptit Pisica. - Se întâmplă ... - Dacă ar fi așa, nu ar fi nimic. Dacă, bineînțeles, a fost așa. Dar din moment ce nu este așa, nu este așa. Aceasta este logica lucrurilor.
- Tot ceea ce se spune de trei ori devine adevărat.
- Nu te gândești niciodată la ceea ce ceilalți nu te consideră, iar alții nu te vor considera așa cum nu ți-ar plăcea să le vezi.
- Zece nopți sunt zece ori mai calde decât una. Și de zece ori mai rece.
- "Spune-mi, te rog, unde să merg de aici?"
- Și unde vrei să mergi? A răspuns la pisică.
- Nu-mi pasă ... - spuse Alice.
- Atunci nu contează unde să meargă, spuse Pisica. - Planul, să fie sigur, a fost excelent: simplu și clar, este mai bine să nu gândiți. Avea un singur dezavantaj: era complet necunoscut cum să-l realizeze.
- Dacă totul în lume este lipsit de sens ", a spus Alice," ce mă oprește să nu înțeleg ceva? "