Numele meu este Elena. Am 29 de ani.
De cât timp ai fost într-o relație cu iubitul tău? Câți ani, conform voastră, trebuie să trăiți împreună pentru a înțelege că dragostea este reală, pentru a testa sentimentele pentru putere sau nu depinde de timp?Deja numărați 8 ani de la data cunoașterii, în căsătorie 5 ani. Timpul de iubire este testat? Nu, mai degrabă circumstanțe.
Care dintre voi a fost primul care a recunoscut că a iubit și cum sa întâmplat, vă amintiți? Crezi că omul trebuie să fie întotdeauna recunoscut mai întâi? De ce? Împărtășește opinia ta și spune-ți povestea ta!
Mai întâi am mărturisit. În acel moment eram sigur că mi-ar răspunde în schimb. El a iubit deja, dar, ca răspuns, ceva a murmurat. Apoi a mărturisit că nu și-a dat seama imediat că sa îndrăgostit.
Credeți în dragoste la prima vedere? De ce? Dacă credeți, a existat în viața voastră o istorie care confirmă existența unei astfel de iubiri?
Nu am crezut până acum cu mine, adică nu sa întâmplat cu noi! Cred că m-am îndrăgostit de sotul meu la prima vedere (altfel nu pot explica că i-am dat numărul meu, nu era în aceeași stare în care l-am întâlnit pe om). Dar zâmbetul fermecător și-a făcut treaba. Nu știu. Probabil sa îndrăgostit de mine mai târziu.
Dragostea în relația dintre bărbat și femeie - ce este pentru tine? Cum ar putea fi descrisă, caracterizată?
Pentru mine, atât de dragoste, ea nu este în cuvinte, ea este în fapte, în mare și în mici, în semnificative și inconspicuoase.
Și dacă vorbim despre iubirea noastră, atunci nu totul este atât de neted pentru noi. Lucrăm constant în relațiile noastre, pentru că nu există nici o limită pentru perfecțiune. Uneori vine o înțelegere că suntem complet diferită, se pare că relația noastră este sortită din cauza asta, dar apoi devine din nou clar că acest lucru este doar mai interesant. Este ca un roller coaster, apoi în jos brusc, apoi în mod neașteptat până la vertij.
Denumiți filmul despre dragoste și scrieți, de ce ați ales-o.
"Jurământul" este unul dintre ultimele filme despre dragoste, care a fost amintit. Impresionat că filmul se bazează pe evenimente reale. Omul a simțit sentimente reale pentru femeie, nu a renunțat ... Drept la lacrimi, am acru, deși nu sunt sentimental.
Cântarea starea de spirit a iubirii tale pentru astăzi - ce este?
Dragostea mea nu este acolo, este OUR și, probabil, sună în spectacolul lui Frank Sinatra - străinilor noaptea. De ce este scris mai jos.
Pentru a iubi sau a fi iubit - ce ai alege dacă ar exista o astfel de nevoie? De ce?
Pentru a iubi și a fi iubit! Luați totul de la viață TOATE! J
Are dragostea ta semne speciale: cântecul tău, dans, loc de reper, lucru. Dacă puteți, arătați-i, dacă nu, atunci spuneți-mi despre asta.
M-am gândit. Cântecul - Străinii noaptea, am dansat primul nostru dans la nuntă. Alegeți aleatoriu. Nu au putut ajunge la o singură decizie pentru o lungă perioadă de timp, iar când au auzit-o la radio, ei au spus în unanimitate că aici era cântecul nostru. Acum, când o auzim, începem să dansezi, bine, sau dacă sună din difuzoarele radioului auto - doar ținem mâinile.
Sărbătoriți o zi de întâlnire sau credeți că acest lucru nu este atât de important?
Odată ce nu au sărbătorit, este întotdeauna obligatoriu să mergi la un restaurant sau la o cafenea sau la un film.
Când a fost ultima oară când ai stat împreună singur?
De multe ori ne putem permite să fim singuri. Un copil la weekend, adesea la o altă bunică. Cu toate acestea, aș dori să călătoresc undeva împreună mai des.
Sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților? Dacă da, cum? Dacă nu, de ce?
Observăm. De obicei acasă, cu un pahar de vin.
Vreau să umplem relația noastră cu dragostea, pentru că uneori este pierdută în problemele și grijile de zi cu zi.