Desenele de pe pereți au fost mult timp o artă, accesibilă tuturor. Acesta este un mod simplu și destul de economic de a diversifica interiorul oricărei camere. Una dintre cunoștințele mele, cu ajutorul unei perii și a unei perechi de cutii cu vopsele, mi-a schimbat complet și mi-a transformat casa.
Imaginile frumoase și originale pe pereți însuflețesc, decorează și dau un confort unic.
Desene pe pereții apartamentului
Un astfel de tablou va pune accent pe coridor. Desene de acest fel vă vor ajuta să ascundeți cablajul difuzorului sau o priză de rezervă.
Ai visat mult de o călătorie în India? Pictat elefant va da notele interior orientale. În plus, imaginea acestui animal aduce noroc.
O astfel de mandală unică va adăuga un sentiment de armonie, va crea o dispoziție contemplativă.
Motivele munților din această gamă de culori calmează și ajută la relaxare și odihnă. Ce ai nevoie pentru un dormitor!
Geometria interesantă nu va lăsa mintea plictisitoare curioasă a copilului și adăugând cameră cu imagini luminoase și mobilier în culori calde, puteți obține un rezultat cu adevărat interesant.
Și din nou geometria. Linii interesante și combinații de culori plăcute ochilor.
Un gradient turcoaz neobișnuit, cu textura. E ceva în asta, nu-i așa?
Copacii strălucitori copaci pot adăuga unicitatea în orice cameră de zi.
Și aici este, animalul meu! Eu admir privirea la această partiție.
Culori strălucitoare. Doar minunat pentru camera copiilor!
Riot de flori. Acoperind toți pereții camerei în acest fel, puteți provoca disconfort psihologic. Cu toate acestea, cu amenajarea adecvată a mobilierului și combinația de culori, o astfel de pictură pe unul dintre pereți va arăta interesantă.
Această imagine va fi o mare plus față de bucătărie în stilul de țară sau rustic.
Astfel de tranziții de culoare vor adăuga o zonă de mese de armonie și confort.
Bright și interesant.
Acesta este cazul când peretele de intrare a dobândit un aspect luminos și plăcut pe care doriți să-l admirați!