Pisica este cel mai frumos animal de pe planetă. Desigur, motivele pentru a obține o pisică sunt mult mai mult de 10, dar voi încerca să păstrez:
- Pisica este frumoasa, ca Apollo - frumoasa si de neinlocuit.
- Pisicile sunt cei mai buni doctori. Ei se culcă pe locurile bolnave ale proprietarilor sau le linge și persoana se recuperează cu adevărat fără medici și medicamente.
- Dacă locuiți într-un sat sau aveți o casă privată, aveți nevoie de un mouser cu coadă.
- Pisicile sunt animalele cele mai blânde, blânde și afectuoase. Îmi îmbrățișează mine, sărută, mă lovește cu labele, îmi linge fața și mâinile.
- Pisicile sunt foarte inteligente și inteligente. Cu numerele noastre de predare, alfabetul, el deja a stăpânit niște fraze umane. Și totuși, în micul său cap gri este întotdeauna o grămadă de idei creative.
- Pisica este un animal foarte sociabil si prietenos. Dacă casa ta are copii, atunci acesta este un beneficiu suplimentar. Pisica și copilul nu le vor lăsa niciodată să se piardă.
- Cu care puteți dormi și, pe o pernă.
- Stroking pisica calmeaza sistemul nervos.
- Îngrijirea unei pisici nu este dificilă. Aceasta este hrănirea regulată, curățarea tăvii, pieptănarea acesteia de 1-2 ori pe săptămână, tăierea ghearelor o dată pe lună și îmbăierea o dată la șase luni.
- Hugs cu un fuzzy da energie si energie pozitiva pentru intreaga zi.
Niciodată nu m-am gândit la motivele care mi-au determinat să am o pisică, doar pisicile trăiesc mereu cu mine, viața mea este pur și simplu împărțită de viețile kotei mele. Dar voi încerca să formulez, deoarece întrebarea este pusă atât de grav.
- Primul motiv din copilărie - nici o altă mamă a beastului nu a vrut să vadă acasă, hamsteri și șobolani au zburat imediat la concurs.
- Pisica sa dovedit a fi un animal necesar, deoarece casa noastră a fost atacată periodic de soareci, mama sa îndrăgostit de ea în 2 luni.
- A fost iarna iar pisica la incalzit pe toata lumea la randul ei complet gratuit.
- Seara, se așezase sub o lampă de masă și făcea lecții cu mine.
- Toată lepră și anticul meu, a ținut un secret și nu mi-a dat drumul.
- Prima pisică ma așteptat de la armată și mi-a murit în brațe.
- Pisicile au fost întotdeauna primele care au intrat în noua mea casă și au rămas acolo în momente diferite.
- Cu o pisică poți vorbi pe orice subiect, nu-i pasă de CATT-uri de politică și monedă.
- Se întâmplă că doar el mă întâlnește la ușă seara, flămând și obosit.
Cel de-al zecelea element va fi un răspuns foto. Numele lui este Bosyak Vasilyevich.
- Pisica te va incalzi in frig si rece
- Slăbiți și eliberați tensiunea
- Vindecați punctele tări ale corpului în corpul vostru
- Protejați-vă de negativitatea lumii invizibile și a lumii înconjurătoare
- Bucurați-vă de mișcările sale capricioase
- Cauzează sensibilitatea și dorința de a avea grijă
- Îi ia pe copii de mult timp
- Este capabil să prindă tot ce se mișcă, mai puțin decât acesta, inclusiv rozătoarele
- Aduce oameni mai aproape de o ceartă
- Amuzant și ameliorează sentimentul de reținere în rândul oaspeților
Și pisicile roșii aduc fericire și noroc casei! Vă recomand să obțineți. )