Pentru aceste jocuri, dexteritatea este potrivită pentru obiectele obișnuite care pot fi găsite în fiecare casă. Acestea ar trebui să fie plane și luminoase, o parte curată, cealaltă - cu un desen. Zeci, chips-uri de lemn sau de plastic, carduri și chiar cutii de potrivire. Jocuri concepute pentru doi sau mai mulți jucători, astfel încât să puteți juca cu cineva din părinți, fratele sau prieteni, precum și întreaga familie.
Fețe mici
Număr de jucători: de la 2 la 6
Ce trebuie să joci: 10 chipsuri pe jucător
- Desenați o linie orizontală pe perete (conveniți în avans, la ce înălțime).
- Fiecare jucător pune un cip în perete.
- La rândul său, aruncați așchii pe podea de la înălțimea indicată de linie.
- Câștigul care cade pe cipul celuilalt jucător câștigă. Câștigătorul ia toate jetoanele de la podea.
În Columbia, jucătorii aruncă chipsuri de pe scări.
Andorra, Spania, Franța, Italia
Număr de jucători: de la 2 la 4
Ce trebuie să jucați: cel puțin 5 jetoane pe jucător
- Înțelegeți câte cipuri fiecare jucător plasează pe linie.
- Pliați aceste jetoane într-un coș cu un model în jos.
- La rândul său, aruncați un cip în stivă.
- Dacă dintr-o lovitură s-au prăbușit niște jetoane, jucătorul ridică cei care au pus imaginea.
- Jocul se termină atunci când nu mai sunt mai multe jetoane pe teren.
Andorra, Spania, Franța, Italia
Ce trebuie să jucați: 5 chipsuri pe jucător și piatră plat
- Desenați un cerc pe teren și câțiva pași de el - linia de aruncare.
- Fiecare jucător își plasează chips-urile într-un cerc.
- La rândul său, aruncați o pietricele într-un cerc, încercând să atingeți jetoanele. Jucătorul ia toate jetoanele care sunt scoase din cerc.
- Jocul se termină atunci când nu mai sunt cipuri rămase în cerc.
Ce trebuie să jucați: 5 chipsuri pe jucător
- Toți jucătorii se răsucesc cu toții în zid.
- Cea a cărei cip a căzut cel mai aproape de perete, ia restul de pe podea.
- "Oglinda" este cea care nu a căzut la pământ, ci sa aplecat pe perete.
- Dacă cineva a bătut o "oglindă", el ia chips-urile tuturor jucătorilor.
Ce trebuie să jucați: 5 chipsuri pe jucător, un obiect plat (de exemplu, un spot sau o pietriș) și o ceașcă goală
- Desenați un cerc și o linie de aruncare pe teren. Puneți un pahar în centrul cercului.
- Toată lumea pune un cip în cupe.
- La rândul său, aruncați o pietricele de pe linia de aruncare.
- Cel care a bătut geamul, ia toate jetoanele care au căzut în afara cercului. Restul a pus noi jetoane în sticlă.
- Jocul se termină atunci când nu mai rămân nicio jeton în pahar.
Mutarea jocului de salt pentru elevii școlii. Există două opțiuni: pe trepte și în cerc. Jocul pregătește perfect viteza de reacție și dexteritate.
Mulțumesc, Leray. Au fost în Leninsky. În restaurant în sine este foarte tematică: veverițe, papagali, Ilya Murom pe perete, un erou unic în stradă, care a deschis ușa mașinii)))). Clasa de master a fost interesantă, copiii i-au plăcut. pentru că au fost 6 copii - toți au fost duși la salonul VIP. Mai întâi de toate, un cârnaț mare a fost făcut din aluat. În timp ce era copt - copiii au trecut printr-un test pe dulciuri rusești, bucătarul a arătat fotografii - copiii trebuiau numiți, erau kalach, pâine, morcov și altceva. Apoi au jucat și s-au îmbrăcat. Nu am observat întreaga acțiune, pentru că am fost dus de conversație cu un minunat scafandru))))) Toate acțiunile au fost de 1,5 ore. Managerul Eugene, spre deosebire de propriii chelneri și administratori, a arătat sensibilitate și înțelegere - a oprit muzica puternică, care a împiedicat colegul său să se joace cu copiii noștri.
ps Bea cappuccino acolo - cafea excelenta.))
MMM. Deja m-am uitat)))
Orice joc, sau mai degrabă procesul jocului, stimulează dezvoltarea totală a copilului. Fie ca este un joc de hide-and-seek sau pete, fotbal sau șah. Principalul lucru este că copilul dezvoltă abilități de atenție și perseverență, logică și dexteritate a mișcărilor, putere fizică etc. Părinții trebuie să direcționeze și să promoveze alegerea de jocuri și jucării numai în funcție de vârsta și interesul copilului. Cum de a alege ceea ce aveți nevoie din gama uimitoare de jucării pentru copii? La urma urmei, jucăria trebuie să-și îndeplinească cerințele de bază.
Ziua de naștere este pur și simplu obligată să fie distractivă. Deci, asigurați-vă că utilizați jocuri și curse de releu pentru a înveseli puțin oaspeții. 1. Cire Animale Jocul zgomotos și foarte simplu "Zoo" este potrivit pentru copii de orice vârstă. Nu necesită niciun fel de recuzită. Dar liderul va avea nevoie. Copiii se rotesc pentru a se apropia de adult, care, la rândul său, șoptește fiecărui jucător de la ureche numele animalului. Poate fi animale sălbatice, domestice și marine. Acum, folosind sunete sau gesturi, jucătorii trebuie.
Mutarea jocurilor nu numai că dezvoltă forță, dexteritate, ingeniozitate, dezvoltă o reacție rapidă, dar aduce și o mare bucurie copiilor. Și jocurile mobile pe calea aerului aduc beneficii uriașe sănătății. Jocuri în care poți juca pe stradă, foarte mult. Unii oferă o ocazie de a se familiariza cu colegii și de a găsi un limbaj comun cu ei, alții învață să negocieze sau să pună sus, dacă există conflicte, alții ajută la depășirea timidității. Și toate sunt foarte interesante și interesante.
1. Lotto Zingo este un joc captivant care vă va ajuta să dezvoltați abilitățile verbale și asociative ale copilului dumneavoastră. Baby lotto "Obuchay-ka" va fi un cadou excelent pentru copii de la 3 la 7 ani. Cu acesta, copilul poate să învețe cum să se cuvinte și imagini pentru a exprima gândurile și concentrarea lor. Lotto dezvoltă perfect gândirea asociativă și mindfulness. Designul colorat și abundența imaginilor fac din "Obuchay-ku" un cadou ideal pentru cei mai mulți.
A doua etapă - formare inițială, durata 4 luni. Scopul etapei este continuarea dezvoltării calităților fizice: viteza, agilitatea, flexibilitatea și familiaritatea cu tehnicile de bază ale tenisului. După ce a venit la cursuri de tenis, copilul ar trebui să se familiarizeze nu numai cu mingea, ci și cu racheta. Ar trebui să ia în considerare disponibilitatea copilului de a învăța noi mișcări care sunt asociate cu maturarea motorului și a centrelor senzoriale ale creierului. O atenție deosebită este acordată dezvoltării celor de mare viteză.
Programul este conceput pentru tenis cu copiii în vârstă de 5-6 ani. În timpul procesului de predare a tenisului, elevii parcurg mai multe etape. Prima etapă - pregătire pregătitoare, durata 3 luni. Sarcina etapei este cunoașterea istoriei tenisului, dezvoltarea calităților fizice: viteza, agilitatea, flexibilitatea. Metoda de conducere a jocurilor, cu accent pe formarea fizică. Un loc special în clasă ar trebui să fie acordat exercițiilor cu diferite bile. Sarcina unor astfel de exerciții nu este.
Experiența jocului sau calitățile fizice. În Polonia, încercând să răspundă la o întrebare care afectează rezultatele prezentate în tenis copiilor pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani? Sa dovedit că printre copiii de 11 ani, câștigătorii au fost cei care au avut mai multă experiență în acest joc. Cu toate acestea, situația se schimbă pentru cei de 12 ani. La vârsta de doisprezece ani, copiii care au calități fizice mai bune și pregătire psihologică câștigă. Experiența de a juca tenis de la prima poziție se retrage la a treia, iar la vârstele de 13-14 ani.
Tenisul pentru copii este în primul rând un joc. Nu te grăbi să copil în vârstă de 5 ani, pentru a da la cursuri individuale, acestea sunt necesare pentru ca probabil in plus el va fi acolo plictisit și el va arunca de tenis. Noi credem că părinții trebuie să știe ce plătesc bani: pentru nakidyvanie bile formator în coș, sau pentru o stăpânire reală a copilului său abilitățile de joc. Pentru aceasta, sunt organizate turnee de club, unde părinții sunt prezenți și văd ce au învățat copiii lor. Și este important ca copiii să știe.
Dar adevărul este, de ce avem nevoie de jucării? Acum multe secole au fost simulatoare pentru supraviețuire. Copilul a luat o copie mică a unei arme adulte pentru mâncare sau pentru auto-apărare și a început să o folosească în mod activ, repetând acțiunile sale pentru un adult. Aproximativ acest lucru a fost sensul unei jucării a unui copil - de a ajuta copilul să-și dezvolte abilitățile de supraviețuire în situații simulate. Copilul a împușcat un arc, a pescuit cu o tija de pescuit, a tăiat fructele din copaci cu un cuțit, a construit o casă. În fiecare zi el a absorbit experiența adulților care îl înconjurau.
Ceea ce nu-mi place:
1) Părinții tulburați care simt constant frică pentru copil. Rezultatul este un copil anxios
2) Părinții care doresc să dea un copil mai bun din tot ceea ce - este părinți egoiști care cred despre ei înșiși și nu despre copil. Rezultatul - copilul nu înțelege ce nu poate obține totul și nu imediat
3) Părinții care trăiesc viața copilului vor să știe totul despre el și întotdeauna. Rezultatul este că ele țin o mână cu grijă pe gât, nu-ți oftă unul singur și apoi nu-l lăsa să plece, nu-l lăsa să crească
4) Părinții care nu dau copilului independența la fel de mult pe cât poate rezista - infantilul
5) Părinții plini de ambiție față de copil așteaptă de la el succes. Un copil ar trebui să fie iubit așa cum este el. Rezultatul este că copilul nu crește calm, ci caută să se potrivească, iar acest lucru duce la nevroze.
6) Părinții care nu pun cadra - sunt ocupat, faceți-o singură. Pregătit să renunțe și să fugi pentru a te juca cu copilul, fă-i afacerea.
Da, multe lucruri nu-mi plac. De exemplu, atunci când școala este mai important pentru ei decât pentru copil, fiecare „nu un“ scor este emoție și dorința de a scăpa de profesor pentru a afla ce și de ce.
Ei bine, în general. Punctele de citire 1,2. și așa mai departe. Îmi dau seama că acest lucru este cu siguranță, nu despre copiii mei (am văzut rezultatul nu-mi place și ce ați descris copii), dar. Încă mai pot să-mi hrănesc fiul dintr-o lingură, da. Ii place foarte mult, trebuie sa spun. Pe de o parte, nu mai există infantile, ci pe de altă parte.
De fiecare dată înainte de sărbători sau de a merge într-o zi de naștere începeți să vă gândiți frenetic, dar să dați copilului o anumită vârstă. Personal, cred că banii pentru un copil sunt darul cel mai dezgustător, dar aceasta este opinia mea personală și sunt pregătit să o discut. Toți copiii sunt foarte diferiți, ceea ce este interesant pentru unul, celălalt va fi absolut pe tobă, bine, o jucărie, bine, o carte etc. Desigur, este întotdeauna mai bine să înveți de la părinții copilului ce este interesat sau căruia îi place. Dar dacă vreți să faceți o surpriză și sunteți pe punctul de a fi.
Da, doar pentru fete totul :-)
De ce din ce, de la care sunt băieții noștri. -)
Sunt de acord cu achiziția lui Naina, există un număr foarte mare de cadouri, chiar și de designerii magnetici pe care i-ați uitat.
Pentru copii, cu detalii mari, mă ling pe ele tot timpul. Dar este prea târziu pentru cei de 5 ani.