Tipuri de creativitate
Pictura și desen
Recunosc sincer: sunt un fan al felinelor si chiar si undeva un maniac :)
Pisicile sunt bune și diferite - mici și mari, pufos și chel, roșu și negru, rasa pura si corcituri, propriile lor și altele, acasă și strada, pisicuțe și oameni în vârstă. Lista poate fi continuată :)
Și cum nu pot fi iubiți, aceste creaturi grațioase, afectuoase, independente, extraterestre, meringente, grațioase, mândre, încântătoare?
Nu știu despre tine, dar absolut toate kotofeys, fără excepție, par neobișnuit de frumoase. Ei bine, nu există pisici urâte. )
La oprirea mea în chioșc trăiește o pisică. Mă duc să-l hrănesc în fiecare zi și mă aplec periodic gândindu-mă că pentru cineva poate părea urât - vechi, nu prea bine hrănit și curat.
Dar Dumnezeule, dacă i-ai vedea ochii! Incredibil, curat, verde transparent, nu, nici măcar o culoare turcoaz! Sincer, nu am mai văzut pe nimeni așa. ) Ei bine, nu e frumos?
Nu e de mirare că atât de mulți artiști și-au dedicat picturile acestor creaturi fabuloase.
Asta e tot ce am nevoie. ) Vreau să vă împărtășesc o mică parte din colecția mea, care este condițional numită "Pisici în artă".
Artistul chinez Chatchawarn Ruksa
Artist american și ilustrator de carte Drew Strouble (Drew Strouble)
Artist american Lowell Herrero (Lowell Herrero)
Artistul japonez Shozo Ozaki (Shozo Ozaki)
Artistul polonez Ewa Ludwiczak. Acum trăiește și lucrează în Berlin.
Artistul englez Frank Paton (Frank Paton)
Artistul chinez Gu Jinzhi
Canadianul Lucy Bilodeau (Lucie Bilodeau), locuiește acum în SUA.
Artist american și ilustrator Jean Bradbury (Jean Bradbury)
Antonio Capel (Antonio Capel) - artist realist spaniol
Vă mulțumim că ați împărtășit cu mine bucuria de a vedea această frumusețe. )