Căutați idei de inspirație? Apoi, permiteți-mi să vă prezint un hobby neobișnuit și interesant despre care ați auzit și poate că nu. Înainte de o lecție interesantă sub formă de cărți de amintiri, astfel de albume foto de un nou nivel - pe care le puteți răsturna și amintiți orice lucru mic care este plăcut inimii. Este chiar greu de spus ceea ce este mai interesant: creați un astfel de album creativ sau răsfățați-vă în amintiri mai târziu. Dacă sunteți nou la scrapbooking sau un profesionist care pur și simplu nu are suficiente idei - sunteți aici.
1. Album din fotografii Instagram
Aici este colaje de casă Polaroid-imagini și toate amintirile care pot stoca nu numai pe Internet, dar, de asemenea, pe hârtie + toate cele mai bune caracteristici ale scrapbooking: autocolante, modele, imprimeuri, hârtie colorată, sclipici, colaj din reviste.
2. Adăugați unele caligrafie
Câteva lecții de pe Internet și imagini pot fi semnate cu un manuscris ornat de la secolul al XIX-lea sau cu un manuscris angular de benzi desenate.
3. Banda adezivă multi-colorată
Un mic set de scotch modelat este capabil de miracole reale.
4. Salvați toate lucrurile mici
Scrapbooking albumul nu este doar pentru fotografii, ci pentru toate lucrurile scumpe, cum ar fi un bilet la cinema, o pietricele de pe plajă sau împachetări din acea bomboană.
Când caligrafia nu-i poate ajuta, scrisorile de lemn vor fi salvate din seturi pentru cei mai tineri, care pur și simplu se rostogolesc în creioanele de ceară și le transformă în timbre strălucitoare din copilărie.
6. Magazine = albumul de modă
Cartea lucioasă cu fotografiile sale pe întreaga pagină pentru cei care au cedat artei complexe de fotografie.
7. O carte cu 52 de amintiri
O idee creativă pentru un pachet vechi de cărți.
8. Mini-albume de amintiri de ceva special
Uneori, ceva mic este cel mai bun proiect pentru început. O mini carte dedicată celei mai bune odihnă din viața ta, fotografiilor la aniversarea unei relații sau al unui album sub tema "mama iubită" - nu există pur și simplu o limită la o astfel de creativitate!
9. Album de epocă din vechiul notebook
Toți au cărți vechi de școală pentru mame și bunicile, dacă au noroc - nici măcar nu au început, cu pagini îngălbenite și salvate "în cele mai bune momente". Ei bine, este timpul să le luăm.
10. Scrapbooking pe lemn
Nu este un album în sensul complet al cuvântului, ci doar o dosochka sau un set de ele cu inițiale, inscripții și alte lucruri pe care nu vrei să le uiți.
11. Jurnalul călătorului
Cel mai interesant lucru va fi dacă păstrați albumul drept în timp ce călătoriți, făcând inscripții pe Marele Zid al Chinei, mergând prin Times Square sau privind Turnul Eiffel de jos în sus. Astfel de amintiri dulci sunt vrednice de a fi capturate pentru totdeauna.
12. Amintirea lucrurilor mici plăcute
album Creative poate fi dedicat nu numai la evenimente importante, cum ar fi nunti, de călătorie sau un cadou pentru vacanță, se poate stoca, de asemenea, amintiri mici, dar prețioase, cum ar fi primul apartament la comun cu persoana iubita, arata ca dormitorul tau, ce imagine ai cumparat pe malul apei și modul în care împreună au zugrăvit pereții.
13. Carton "Familia mea" pentru cei mici
O carte auto-facuta dedicata membrilor familiei, jucariilor preferate si animalelor de companie - copiii iubesc sa se uite la ceea ce deja stiu. Și, de asemenea, pe cei dragi.
14. Album scrapbooking cu hârtie de casă
Cafea complet casă sau pur și simplu colorată și cu margini trase.
15. Mini-cărți despre copiii dvs. preferați
Salvați cele mai drăguțe momente de a crește copilul cu astfel de albume tematice precum "Primul meu an de viață" sau "Eu și tatăl meu iubit".
16. Sigilii de casă
Plăcut plăcut atunci când poți face orice tip de carton, scufundă-l în cerneală / cerneală și ține minte copilăria.