1. CACTUS: Luați un cactus cu voi în lecție. Puneți-o pe birou și atunci când profesorul începe să-și ridice creierul cu ceva, cum ar fi Legile lui Newton, ridicați mâna și spuneți:
"Ne pare rau, cactusul are o intrebare" si priveste planta intrebat. atunci
Scuze. Faceți acest lucru de mai multe ori și, la sfârșitul lecției, ridicați-vă și îndreptați-vă spre
cactus, strigă isteric: "Nu-mi vine să cred că mi-ai dat din nou mie!
. “. Principalul lucru în acest caz nu este să te rusti în proces)) yuppi)
2. PULBERE, STUDIO, ALIMENTARE: ALIMENTARE: luați cutia de sub praf,
împingeți în interiorul unei pungi cu ceva care este comestibil (de preferință mic și alb),
intrați în clasă, schimbați, în transport (dacă doriți să vă extindeți granițele
faima) sau acasă și începe să mănânce conținutul de pulbere cu un apetit. Crede-mă,
ochii oamenilor vor fi ca o bufniță.
3. MĂSURI: dacă citiți o carte de control (sau un ziar într-un autobuz), spuneți-o
totul cu voce tare. Și când vi se cere să taci, fă ochii uriași și întreabă: "Ești așa,
auzi gandurile mele. “.
4. DEVILUL TREBUIE SĂ FACEȚI: veniți la un apel la începător și, în mișcare furios
ochii în direcții diferite, dacă poți, spune într-o voce după moarte: "Am nevoie
Un corp nou, mai dur.
5. J scrieți pe bord sau pe peretele școlii: "Învățătorule, beți yadu. “.
6. LOCURI PSYCHUSHKA: stați la lecție, împăturiți-vă capul cu mâinile și leagăn
de la o parte la alta, ca un dependent de droguri în rupere. Și când te întreabă ce sa întâmplat
,(dacă vă întrebați), spuneți-vă: "Aceste voci sunt din nou. “. Nu veți fi atins până atunci
la sfârșitul lecției, puteți privi visul cu o conștiință clară.
7. ÎNTREBARE DE REBROM: într-o lecție de biologie cu un gen interesat, întrebați
Profesori: "Sunteți de acord cu afirmația că zbura este, de asemenea, un elicopter?". Și lăsați asta
profesorul va ieși din această situație, deoarece este atât de inteligentă. BAGAJUL.
8. POSTSCRIPTUM: să semneze lucrarea nu "Vasya Suhodrishchev", ci "cu tandrețe,
creveți! ".
9. CĂLĂTORIA PE VOI: dacă vrei să mergi, trebuie doar să te duci la profesor și la
șopti rapid în ureche: "m-au găsit! Trebuie să scap din țară. „și
fugi.
10. BUGAGA: când colegii tăi vor zbuci de "ce 50 de cenți
cool dude! "sau o altă prostie, ridică-te și spune:" Voi toți vă degradați!
ele se degradează ... "
11. SHOCK: cand esti chemat la bord si ai dat creta in maini, spune ca nu ai facut-o
familiarizat cu acest obiect misterios și bang în leșin. Ori vei fi peste tot
lecție să se răcească în coridorul de pe canapea sau, dacă ești norocos, într-un spital de psihiatrie.
12. APPETIZARE: ridicați un con cu un lichid roz, spumant și cu adevărat
întrebați chimistul ce fel de mâncare să adăugați acest sos misterios.
13. EFECTUL MANACUL: introduceți în gură sucul de cireșe și săriți în sala de clasă
din spatele colțului cu un strigăt: "Ți-am spus că m-au găsit. "Și fii convulsiv!