Whitney Houston "Te voi iubi întotdeauna" - o capodoperă care a devenit un clasic al baladelor romantice, despre iubirea nesfârșită, tot consumatoare, din faimosul film "The Bodyguard".
Aerosmith «Nu vreau să pierd ceva» - această piesă de sunet mare pentru filmul "Armageddon" a devenit principala lovitură de la Aerosmith în anii '90 și continuă să încânte milioane de oameni până acum. Desigur, un cântec cu o asemenea declarație de dragoste "Nu vreau să-mi închid ochii, nu vreau să adorm, pentru că mi-a lipsit cu adevărat și acum nu voi pierde nici o clipă", a fost condamnat să devină megapopular.
Wet Wet Wet "Dragostea este în jur" este un cântec dulce și cald din filmul "Patru nunți și o înmormântare" despre faptul că, atunci când te îndrăgostești, totul în jurul tău îți inspiră acest sentiment minunat.
Goo Goo Dolls "Iris" este un cântec frumos din filmul "City of Angels", o altă versiune frumoasă lirică pentru filmul tău de nuntă. Ai găsit deja îngerul tău frumos?
Ronan Keating "Nimic deloc" este o altă declarație melodică de iubire din filmul "Notting Nill". Vă amintiți această frumoasă poveste de dragoste a unei vedete de film și a deținătorului umil al unui librărie mic? Povestea ta este, cu siguranță, nu mai puțin romantică. Ar trebui să se reflecte în filmul de nuntă a muzicii "Nimic deloc".
Sixpence Nici unul The Richer "Kiss me" - coloana sonora a filmului "It's All of It" a fost mult timp un hit al tuturor posibilelor posturi de radio. Ascultați-o și să vă sărați mai des.
Frații drepți "Melodia nemărginită" este o declarație melodică a dragostei din filmul "Ghost". Tender, vâscos, frumos - această compoziție, care a devenit deja clasică, a fost creată în anii 50 și a fost cântată de mai multe ori, pentru care a fost chiar inclusă în Cartea Recordurilor Guinness.
Jennifer Warnes Bill Medley "Ora timpului meu" este un clasic pentru primul dans de nunta pentru toate timpurile dintr-un film de dragoste frumos "Dirty Dancing". Această compoziție a fost, de asemenea, reluată și revăzută de mai multe ori într-o varietate de opțiuni, și la un moment dat a primit bonusuri și premii impresionante.