17 zile pentru care m-ai oprit din dragoste, creu

17 zile pentru care m-ai oprit din dragoste, creu

Mi-ai cerut să-mi taie părul. La început am crezut că glumești, dar dintr-o dată te-ai uitat la mine ca un copil de 5 ani care nu vrea să mănânce legume și insistă să-mi taie părul. Îmi amintesc de prima dată când ne-am întâlnit, te-ai îndrăgostit de părul meu lung și mi-ai spus să nu le taie în niciun caz.

Ai spus că ești într-o stare proastă, așa că am părăsit munca devreme pentru a te surprinde cu capcana ta preferată. Dar sunt blocat în trafic. Când v-am cerut să așteptați câteva minute pentru că am ceva pentru dvs. ... ați spus că ați întâlnit deja prieteni și mi-ați cerut să mă întorc acasă. Mi-am lăsat dezamăgirea în cutia cu capcakul, sperând că veți înțelege acest lucru.

Erați fericit. Erați fericit pentru că ați urmărit în cele din urmă emisiunea preferată de televiziune. Erai fericit pentru că în sfârșit puteai dormi. Erai fericit pentru că prietenul tău era căsătorit și când am spus că o să ne prindem în curând, te-ai oprit ... și această pauză a fost cel mai tare refuz pe care l-am auzit vreodată.

Nu ne-am văzut. Primul mesaj pe care l-am primit a fost "Mulțumesc". M-am bucurat că mi-ai deschis darul în urmă cu două zile. Am răspuns la ceva despre dragoste. Ai răspuns cu o inimă. Acesta a fost ultimul mesaj din partea ta în acea zi.

Am întrebat ce sa întâmplat. Ai răspuns, întrebându-mi aceeași întrebare. Ai lăsat răspunsul. Nu-mi amintesc ultima dată când ai răspuns la întreaga frază.

Vorbești cu niște fragmente, fraze, noduri. Mesajele dvs. devin mai scurte. Totul este mai rece. Obțineți greu "Bună dimineața" și "Noapte bună". Există încă apeluri, dar durează 2 minute și le cunosc cu inima: "Nu rămâne prea mult", sau pur și simplu "Iubito, sunt foarte ocupat, voi apela înapoi".

Gesturile tale au devenit reci. Când eram împreună, a existat o distanță între noi. Am ținut mâinile, dar nu am senzații. Mi-a fost dor de tine. Deși erai aproape.

Mi-am tăiat părul. Mi-am tăiat părul, sperând să ne salveze. E complet plin de prostii, știu, dar nu am putut găsi motivul pentru care te-ai mutat departe sau de ce m-am simțit atât de neplăcut. Mi-am tăiat părul. Ai spus că mă simt mai bine. A devenit puțin mai ușor.

Era jenant să mă sărutăți. Te-ai temut de orice contact am avut.

Ziua 10 ... 11, 12, 13, 14

Nu am vorbit.

Am spus: "Îmi pare rău". Mi-am cerut scuze pentru ceva despre care nici măcar nu eram sigur. Mi-am cerut scuze pentru că nu am inițiat o conversație. Mi-am cerut scuze pentru că ți-am cerut prea mult timp. Mi-am cerut scuze pentru mine.

Am fost împreună, dar undeva între tăcerea și singurătatea mea am înțeles totul.

Am încetat să vorbim și, din prima zi a celei de-a 17-a știam că totul se încheie între noi.

Articole similare