7 Pași simpli, cum să începeți patinajul

Papa Serghei continuă să facă plăcere povestilor. Citeam ... :)

PASUL 1. Selectați videoclipuri

ATENȚIE. Alegerea clipurilor video este o parte foarte importantă a călătoriei și a siguranței!

Experiența mea personală în acest sens este următoarea. Doar patru vizite la rollerdrome - și deja călătoresc cu pricepere. Și m-am dus prima dată. După 30 de minute, mă îndreptam și m-am oprit. Nu am căzut niciodată. Acum mă simt aproape încrezător în instanță. De fiecare dată când am rulat videoclipuri și tot timpul diferit.

Primele clipuri video, când purtam pantofi, îmi strângeau ușor piciorul în zona ascensorului pe lateral ... Aveau 45 de dimensiuni, mult mai mari, dar totuși erau presate. După 30 de minute, acest lucru a fost deja de un astfel de disconfort că a fost un chin să conducă.

Al doilea cilindru sa îndreptat spre dreapta. Și atenția nu a fost îndreptată spre plimbare și mediul înconjurător (îți dai seama cât de important este în foarte devreme ori), precum și faptul că piciorul este necesar să se dovedesc a compensa panta rolelor.

Al treilea rol nu avea dezavantajele primelor două cazuri, dar ele erau atât de strânse, încât trebuiau să împingă greu. (unelte de rulare greșite). După o jumătate de oră de patinaj, tocmai am căzut abur. Cele patru role au fost remarcabile din toate punctele de vedere, dar au fost într-un fel ușor plasate în centrul portbagajului. M-am obișnuit repede, dar la început am simțit un fel de nesiguranță, ca și cum am uitat să schițez. Apoi a trecut.

Concluzia mea este asta. Evitați cu atenție problema alegerii clipurilor.
Selectați (cumpărați videoclipuri) sub picior. Șosete necesare. După ce le-ați îmbrăcat, nicăieri și nimic nu ar trebui să fie presat.

PASUL 2. Primele minute pe role

ATENȚIE. Ridicându-vă cu rolele de pe picioare, trebuie să vă mențineți!

Purtați-o. Stați cinci minute fără a strângeți dispozitivele de fixare. Lăsați piciorul să vă încălzească pantofii. Acum, strângeți toate dispozitivele de fixare astfel încât piciorul să nu atârne, dar nu durează de la fixare. Este necesar să te ridici. Ajungeți la role de prima dată, nu vă grăbiți. Nu te ridica prea mult. Ridicați-vă, îndoind corpul ușor înainte, deoarece rolele pot merge atât înainte, cât și înapoi. Și dacă stai în picioare ca un băț, iar rolele se întorc, există șansa să te prăbușești pe spate.

Câștigând pentru prima dată, este mai bine să țineți pasul, deoarece videoclipurile merg sau vă lasă pe cineva să vă asigure. Împingeți picioarele de la șold până la glezna, astfel încât rolele să nu așezați contează pantofii apropiate unul de altul sau de a plasa un picior din spate, perpendicular pe prima etapă a portbagajului. Obișnuiți-vă cu această condiție. Ați devenit în mod special mai mare, trebuie să vă obișnuiți. Dacă persistente, am simțit o ușoară disconfort în pantofi, stai jos, scoateți pantofii și din nou Cumpărați pantofi. Disconfortul dispare.

PASUL 3. Profesorul sau prietenul tău cu tine

ATENȚIE! Principiul alegerii unui profesor: "băiat frumos", "fată frumoasă", nu se potrivește.

Am avut un profesor bun și de aceea, de la prima dată, m-am dus deja într-un cerc, se potrivea în turnuri. Acum văd greșelile făcute de cei care se îndreaptă spre "învățătorul" tovarășului lor, care însuși a învățat doar să călătorească. Sau cineva care conduce bine, dar nu este un fapt pe care îl poate spune, învață primii pași. Iar acești primii pași sunt foarte importanți. Depinde de ele, vei călători cu plăcere sau în timp și de frică.

Ce greșeli văd?
-Ei își trag mâinile;
-Se împing în spate;
-Îmbrățișați-vă de umeri sau de talie; (Desigur, fetele.) Înțeleg cât de plăcut este pentru amândoi.

După părerea mea, toate acestea vă oferă o plasă de siguranță, astfel încât să nu cădeți în jos, dar de fapt întârzie momentul în care veți învăța să călătoriți. Pentru a învăța să călătorești mai repede și să fii mai încrezător, am decis să scriu aceste sfaturi pentru un începător, pentru că a trecut doar și mintea mea este proaspătă în memoria mea. Nu vă fie frică să cădeți. Trebuie doar să îți faci apărare.

PASUL 4. Cum să mergem?

ATENȚIE. Rolurile nu sunt patine și nu poți, începând de la fața locului împingând cu degetul.

Plasați picioarele una lângă cealaltă, o înclinare ușoară înainte și un pantof mic de un picior la un unghi (degetul în față). Facem mișcări, ca și cum am împinge podeaua departe de noi înșine. Bocancul este înclinat ușor către celălalt picior. Asta e tot, ai mers. Piciorul, care a fost împins, ne întoarcem paralel cu primul și împingem podeaua cu celălalt picior, de asemenea sub un unghi. Tulburările nu sunt puternice, altfel puteți accelera foarte mult de la câteva jolte. Noi mergem prin inerție. Viteza a scăzut, încă împingem podeaua.
Ai observat că vorbesc despre câmp, despre copertă. Acest lucru este foarte important. Nu ne gândim la picioare sau role. Doar pentru că vă aflați în picioare, împingând podeaua și asta este!

Apoi vom învăța cum să mergem ca o rățușă, de la un picior la altul. Împingeți - și întoarceți încet piciorul la primul. În acest moment mâncăm pe un picior. Am pus un picior. Împingeți celălalt picior și întoarceți-l ușor la primul picior. În acest caz, centrul de greutate al trunchiului este deplasat la piciorul de călătorie. Din lateral, ești un pic de la picior la picior, ca o rață. În primul rând, puneți piciorul rapid și pe un picior pe care îl rotiți o jumătate de secundă. În timp, acest moment se prelungește și această mișcare dă un zgomot!

După 3-4 cercuri, strângeți bine șireturile, dacă simțiți că piciorul nu este fixat atât de bine. Se recomandă strângerea șnurului după primele 5-10 minute de călătorie.

PASUL 5 Cum să încetini?

ATENȚIE. Manevra este cel mai bun mod de a evita o coliziune.

Experiența mea arată că la începutul instruirii sarcina nu este ușor de frânat. Sfatul meu este:

Este necesară frânarea în două cazuri. Pentru a evita o coliziune sau pentru a opri și a vă așeza la odihnă.
Pentru a opri pentru o vacanță, direcționați șosetele ambelor pantofi înăuntru. Atenție la caz. Dacă viteza este ridicată, nu o faceți. Așteptați ca viteza să scadă. Mai bine, apoi întoarceți-vă încet în locul unde v-ați hotărât să vă odihniți.

Pentru a evita coliziunea, această frânare este ineficientă. Coliziunea ar trebui evitată prin manevre. Deci, urmăriți ce se întâmplă în fața dvs. și în jur. Am văzut cum un călăreț experimentat a frânat așa. Se așeză jos. Un picior sa scos la un pod ușor spre podea și a frânat toate cele patru roți. Frânarea este foarte eficientă, dar înțelegeți că, din coliziune, aceasta nu este o metodă. Există o mulțime de timp pentru a opri acest lucru, secundele 3. Și încă un pas înainte pentru a expune ceea ce ar putea fi un obstacol pentru cineva.

PASUL 6. Cum să te întorci?

ATENȚIE. Nu vă întoarceți la începutul antrenamentului, cum ar fi patinajul.

Deci, înainte de primul rând. Începeți să vă întoarceți în avans și la o viteză mică. Pentru a activa la stânga scoate piciorul stâng ușor înainte (de obicei, patinaj este invers acelor de ceasornic), un pic stai jos și înclinați trunchiul spre stânga, împinge piciorul drept podea, imediat. Și luăm piciorul stâng înainte și din nou împingem unul drept și mai mult. Tot timpul, luați piciorul stâng puțin înainte. Totul - te-ai întors.

Când rândul este stăpânit, devine o mare plăcere!

PASUL 7. Măsuri de siguranță

ATENȚIE! Ride în apărare. Urmăriți zona din spatele copiilor. Fiecare rollerdrome are un manual de siguranță - aflați-l.

1. Du-te pentru o plimbare în apărare. Nu schimba asta.

2. A deveni pe picioare pentru prima dată în reclame, pentru ca ceva să rămână.

3. Până când stăpâniți tehnica de întoarcere și de cotitură, nu accelerați.

4. Evaluați situația de pe site. Dacă vedeți un grup de oameni în fața voastră, opriți-vă sau faceți o întoarcere, o manevră.

5. Aveți grijă de copii. Uneori, brusc cad. Este mai bine dacă sunt departe sau mai departe.

6. Dacă sunteți bărbat, priviți fetele (nu în spatele preoților și picioarelor). Uita-te la modul în care ele skate. Dacă sunteți mai buni decât toți, sunteți bine. Dacă este mai rău, urmăriți-i ca pe copii, pentru că avem diferite mase de corpuri și când o coliziune o masă mare dă mai multă accelerare. Pe scurt, fetele se încadrează dureros, în cazul în care partenerul în tipul de coliziune.

7. Evaluați situația din ce în ce mai mult.

8. Cunoașteți că un cilindru cu experiență va merge în jur și nu vă puneți în panică dacă vă grăbește.

9. Evaluați noii veniți la site, cărora le place să călătorească. Apropiați-vă, îndreptați-vă atenția.

10. Rolurile nu sunt patine, nu vă puteți împinge cu degetele de la picioare.

11. Dacă stați și nu faceți nimic, rolele se pot roti înainte sau înapoi. Stai mai bine.

12. Cel mai bun mod de a evita o coliziune este de a manevra!

Acesta este ultimul meu sfat și este foarte bun. Nu vă fie teamă de cădere. Am un remediu foarte bun pentru asta. Zâmbesc la rollerdrom. Fac acest lucru pentru că mă simt bine, dar în același timp îmi dau seama că zâmbetul meu eu spun universul: „Sunt fericit, mă simt bine“ Un om fericit nu este nevoie să cadă. El este dat și mai multă fericire de legea atracției - este fericirea de plăcere, de armonie a corpului când călătoresc!

Prietenii zâmbește și călărește fără să cadă!

"Papa Seryozha!"