"Vatra de casa" a ales cele 25 de cupluri cele mai armonioase si mai fericite in casatorie.
1. Monica Bellucci și Vincent Cassel
2. Meryl Streep și Don Gammer
Împreună 33 de ani
Actrita, mama a patru copii, încercând să plece cât mai puțin posibil de familie și recunoaște: „Căsătoria - aceasta nu este o foaie de parcurs cu semne și semne clare. Este întotdeauna negociere și muncă zilnică. Dar draga mea!
3. Victoria și David Beckham
Împreună 12 ani
El nu ezită să-și mărturisească public sentimentele față de soția sa. Nu arată niciodată în public nemulțumirile și dezamăgirile sale. Cum reușesc să mențină o pasiune în căsătorie? Cuplul împărtășește o rețetă dovedită: "Este important, chiar și ca părinți, să fiți căsătoriți de mult timp,
să-l petrec singuri unul cu celălalt. Faceți întâlniri romantice! "
4. Angelina Jolie și Brad Pitt
Împreună 7 ani
Participarea la filmul "Domnul și doamna Smith" și-a predeterminat soarta. Joacă soți pe ecran, ei s-au îndrăgostit de adevărat. Și indiferent de modul în care încercau să ascundă relația, numai orbii nu puteau vedea sentimentele care au apărut între ele. Atât de armonios s-au uitat și s-au completat reciproc. Jurnaliștii ascuți, chiar au venit cu un nume comun: "Brangelina". Unirea lor se bazează pe încredere, deschidere și iubire pentru copii. În acest moment, actorii sunt creșterea nivelului de șase copii (trei - primire, trei - comune), dar a declarat că intenționează să crească numărul de familii: „Si noi nu face nici un secret din ea. Spunem direct copiilor: "Mama și tata pleacă să se sărute!"
5. Jennifer Garner și Ben Affleck
6. Jada Pinkett-Smith și Will Smith
Împreună au 14 ani. Una dintre cele mai puternice perechi din Hollywood. La toate încercările de presă de a le dizolva răspund, ținând mâinile: "Suntem împreună, căsnicia noastră este durabilă". Un Will adaugă, „Eu niciodată nu mă va permite o zi a fost nimic în relația noastră: Jada ar trebui să se simtă ca regina a lumii și a inimii mele.“ Soții sunt căsătoriți timp de 14 ani, au doi copii: Jaden de 13 ani și Willow de 10 ani.
7. Helena Bonham Carter și Tim Burton
10 ani împreună. Familie extravagantă. Atât de mult încât cuplul
trăiesc separat: în casele vecine. Cu toate acestea, există un coridor. Iar acest mod de viață un tânăr se potrivește. Probabil, și cei doi copii obișnuiți ai lor.
8. Goldie Hawn și Kurt Russell
Aproape 30 de ani împreună
"În fiecare dimineață mă trezesc cu gândul că pot să colectez lucrurile și să plec", spune Goldie despre relația cu Kurt. (Nu au fost încă semnat oficial.) - Primul Ed.) - Dar nu voi pleca doar pentru că cușca mea este deschisă.
Și adaugă: "Cel mai valoros nu este căsătoria, ci ceea ce iubesc și iubesc".
9. Penelope Cruz și Javier Bardem
10. Svetlana și Fyodor Bondarchuk
Împreună 20 de ani. La data intalnirii era de 16 ani, 17. Romanul se aprinse luminos. Evenimente dezvoltate cu viteza fulgerului. Nunta. Doi copii ... Dar, de-a lungul anilor, sentimentele nu au dispărut. Ele pot fi adesea văzute la evenimentele seculare: îmbrățișarea, ținând mâinile. Svetlana a recunoscut în repetate rânduri că, pentru toate slujbele ei, ea se consideră a fi prima soție.
11. Vanessa Parady și Johnny Depp
12. Melanie Griffith și Antonio Banderas
Împreună 16 ani. Ele sunt încă geloase unul de celălalt! În fiecare partener, soția Melanie vede o amenințare ascunsă pentru fericirea familiei: o dată a aranjat chiar o scenă chiar pe scenă. În Antonio, de multe ori, sângerează de multe ori sângele unui spaniol exploziv. Dar, aparent, un grad ridicat de emoție și-și încălzește interesul reciproc în toți acești ani!
13. Katie Holmes și Tom Cruise
14. Kelly Preston și John Travolta
16. Heidi Klum și Seal
Împreună 8 ani
100% romantism: în fiecare an invită prieteni să ... o altă nuntă. O sută de oameni asemănători: ei aranjează petreceri costumate, glumeau în mod constant unul pe celălalt. Și pentru cei două sute la sută dintre părinți, își primesc cei patru copii.
Din păcate, după ce lista noastră a fost întocmită, cuplul a anunțat un posibil divorț.
17. Galina și Serghei Mazayev
18. Angelica Varum și Leonid Agutin
Împreună au 14 ani. Au existat perioade diferite în relația lor, dar Angelica admite: "Îmi iubesc cu adevărat familia și sper că nu se va rupe nici măcar cu privire la criza de vârstă mijlocie, nici la temperamentul soțului meu, nici la stima mea de sine".
19. Lidia Velezheva și Alexei Guskov
Împreună 23 de ani. Văzând pentru prima oară pe Alexei, Lydia se gândi: "El va deveni soțul meu". Și nu m-am înșelat. Când sa căsătorit, ea a decis să-și lase numele de fată (pentru frumusețea sunetului), dar altfel ea era Guskova. El chiar colectează figurine de gâște. În ceea ce privește Alexei, poziția sa asupra căsătoriei este simplă: "Această femeie se poate rătăci pe nori și un om trebuie să omoare un mamut și să aducă carcasa familiei".
20. Julia Vysotskaya și Andrei Konchalovski
21. Oksana Fandera și Philip Yankovsky
Împreună 21 de ani. A fost dragoste la prima vedere! La o lună după întâlnire, Philip ia oferit fetei o mână și o inimă. "Oksana este muza mea, cea mai importantă persoană pentru mine, mama copiilor mei".