Așa cum am promis, astăzi continuă o mică serie de posturi.
Că copilul tau nu sufera de stima de sine scazuta, lipsa de încredere în abilitățile lor, mai jos voi da îndrumări practice 4:
În următorul articol, vom vorbi despre cum să învățăm un copil să se descurce în situații dificile de viață. Și să nu piardă lansarea unui nou articol - înscrie pentru actualizări prin RSS la partea din dreapta sus sau de jos pentru această publicație.
Totuși este posibil să respectăm:
- Cum de a crește un copil - un optimist?
- De la memoria imaginativă la percepția conștientă
- Cum se conduce un copil în situații dificile de viață?
- Pierdem cu un zâmbet
- Planul pas cu pas al liniștii părintești
Tatyana, salut! Mi sa spus despre blogul tău de Agidelia. Este minunat! Și dacă ai făcut-o "cu mâinile tale" - atunci pur și simplu nu am cuvinte. Îți scot pălăria. Nu știam că pentru un copil este atât de important este jocul cu adulții (cred că copiii nu-mi pasă cu cine să se joace - ar fi un „partener“ al jocului). Dacă aveți o dorință, vă invit să participați la cursa releu "5 Desire". Chiar dacă joci acest joc doar cu tine - cred că va fi încă foarte, foarte util :)
Svetlana, e minunat să te văd pe blogul meu! Vă mulțumim pentru cuvintele voastre bune. Accept bastonul :-)
zdravstvuyte.posovetuyte, te rog, ce să facă în cazul în care un copil de cinci ani, stima de sine scăzută în mod semnificativ? putem repara și să-l inspire (ei) încrederea în sine și abilitățile lor?