10 ore în copilul în brațe în avion!

Cereți-vă înregistrarea pentru a lăsa un loc aproape de dvs. gratuit. Țineți copilul în brațe (da, și totuși fixat) este necesar numai la decolare și aterizare. Când scaunul de lângă tine în mod liber, este posibil să stai pe spate și să ia o jucărie în timp ce mananci, poate fi pus, dacă doarme, și cere-i să se uite după insotitoare de zbor până când mergi la toaletă. În general, un leagăn pentru un copil nu este un panaceu în zbor. Nu am zbura la distanțe atât de îndepărtate, maxim - un zbor de 3 ore, împreună cu copilul - lipsa unui leagăn nu era o piedică.
Și da, cu un walker activ pentru a zbura MAI problematică. Chiar și cu un asistent adult.
Ușor de zbor spre tine!

Sling o eșarfă sau rucsacuri slingo Ergo sau Beco.
În plus, leagănul este dat după decolarea avionului.
Flying unul de la 6 luni în Rusia, bine, bineînțeles că nu este Tokyo. Aproape tot timpul copilul era pe pixuri. Am luat cu un cărucior - pare rău că a luat totul (bine, dacă te duci acolo unde este posibil pentru a obține un cărucior) - zakolebalasb ori sa - pentru a așeza - scoate D. Și era foarte inconvenient înainte de a se urca în avion - un cărucior în mână, un rucsac, o geantă de mână cu obiecte pentru copii. În general, staniu.

Sling sau rucsac ergonomic. Cel puțin, fixați-vă și puteți cel puțin să dormiți. Ei bine, du-te la toaletă (mai dificil, dar posibil).

Finnair, în măsura în care îmi amintesc, este o companie puternică prietenă prietenă.
Înainte de înregistrare, cereți un loc vacant lângă și când vă apropiați de avion, selectați stewardesa cu o față mai plăcută și plângeți-o despre situație. Spune-mi, spun ei, nu se așteptau deloc dacă nu ai putea fi rugat să ajuți, dacă locurile sunt libere, lăsați-o lângă noi, te rog, ei bine, așa este, sunt foarte speriat.
În cazul în care însoțitorul de zbor este înmuiat, ea va avea grijă de copil în timp ce mergeți la toaletă.
Și tu, dejtsvitelno, kengu sau sling, ia. De asemenea, este nevoie de transport, IMHO, puteți merge la aeroport, dar așa doriți.
Și nu fiți speriați înainte. De obicei, astfel de întrebări cu privire la zborurile internaționale sunt rezolvate.

Am zburat. Cu un kilometru de opt luni pe zece kilograme, pe IL-86, în Tai (8 cu ceva ore, zbor de noapte).
Nu mortal, deși greu. Copilul a dormit pe mine: arunci scaunul cât de departe poți, stai jos, copilul se află pe tine. A dormit așa cam patru ore.
A existat și un rucsac, în care copilul sa tresărit bine, a mers cu el în "tambour" între afaceri și economist. Ei bine, ca un caz extrem, dacă seria este largă - puneți copilul într-un scaun, cei mai mulți stau pe margine.
În general, puteți ieși, deși teribil de obositoare.

apel / scriere către compania aeriană
să ia praștia
cereți un loc gol în apropiere

noi și 16 ore zburam, nimic nu sa întâmplat.

de îndată ce intri în avion - întreabă-l pe student să-ți spună dacă există 2 locuri libere, câteodată în ultimul rând rămân (bine, ce este în neregulă cu toaleta, mai bine). și să vă vedeți pe voi înșivă, astfel încât ceilalți pasageri să nu se ridice (acest lucru se întâmplă în primele minute după ce toată lumea a intrat, toți oamenii inteligenți care zboară pe distanțe lungi).
la înregistrare, cereți un loc dublu.
dar puteți totuși să mergeți și să stați în spate imediat - dacă pasagerii vin cu o aterizare - bine, schimbați mintea și totul.
scaunul auto este lipsit de sens, deoarece în rândul * larg * la ieșirea de urgență este interzis să stați cu copiii, nu vă vor pune exact acolo la înregistrare. Am pus oarecum în pasaj și l-am ridicat când mergea cineva, dar a fost o călătorie scurtă, nimeni nu a mers nicăieri mai ales. considerând că toate leaganele au fost deja rezervate - probabil că și primul rând al economiei a fost rezervat - adică, coridorul dispare.
Sling va fi bine, tot dormi
în plus, în jurul aceluiași popor. pentru timpul de toaletă, de regulă, sunt de acord să vadă

Da, mai mult. umezeste mai mult umezeala - daca decide sa se strecoare de-a lungul culoarului :)

Am zburat cu un fiu de 11 luni, zborul - 9 ore. Tactica este următoarea:
1. Pentru a solicita primele locuri din cabina - există un spațiu mai mult pe podea, puteți pune o pătură și să stea afară din drum wee-fiori acolo, și dacă nu e nimeni (așa cum se întâmplă uneori, iar dacă nu - cere să nimeni nu a plantat) un copil adormit pe de scaun
2. decolare și aterizare cu un sân în gură (dacă există un GW), ajută foarte mult, plus - dacă zburați în noapte - în general faceți viața mai ușoară cel puțin pentru primele șase ore;
3. cu un număr mare de jucării mici de jucării mici, nefamiliare copilului, am fost foarte ajutat de o ruletă cu un buton de autofinanțare)))
Produse alimentare - banane, mere, borcane de sos, apa - care este întotdeauna la îndemână tampoane - o mulțime de haine două sau trei seturi de scutece obligatorii cel puțin 7 bucăți, bine, răbdarea este mai mama))) fără ca acest lucru în nici un fel.
Și totul la tine se va întoarce.

Am zburat cu Finnair la Nagoya și înapoi. De asemenea, nu am primit un leagăn - ei iau doar un zbor și îl dau celui care la comandat mai întâi. Este bine ca copiii să fie plasați în primul și al doilea rând. Dacă atingi primul rând, poți să faci cum facem - să ceri mai multe sanie și să aranjezi un ditenysh noaptea la picioarele tale. Dar în cazul nostru, ambuscada era că numai două din cele două toalete lucrau de partea noastră. Și toată noaptea a existat o coadă de la japonezi - au nevoie să scrie mai des decât europenii. De aceea, chiar nu puteam dormi - mi-a fost teamă că cineva ar fi adormit pe el. Și mângâiți lângă hrană ditenysha nu am fost dat - ei spun că, dacă brusc depresurizare, atunci nu voi avea timp să ajungă de jos până la masca de oxigen. Cumva au perekantovalis, au ajutat svezhekuplenny ergo, să-l pună în miezul nopții dormi pe mine, apoi încă în cuibul a fost mutat în jos. Fluturași amabili, nu aș numi - japonezii sunt minunați, dar nu sunt hotărâți de ei, ci de finlandezi, și amândoi au fost cumva bruiați și estompați. Am fost ajutați de băieți, steward, deci dacă cineva a refuzat, încercați să vorbiți cu altcineva din echipă.

Zborul din spate era lumina zilei, împreună cu noi bătrânul băiat zburau (aveam vârsta de 6 luni), au jucat mult înainte - mai multe locuri - cea mai mare parte a zborului.

Dacă schimbați avionul în Helsinki, există căruțe pentru transportul bagajei cu scaun pentru copii, foarte convenabil. Aeroportul este destul de bun.

Ultimul moment. Dacă ajunge pe un avion la zadryhshim au un copil, sau adoarme, ia centura, sări peste ea între el și copilul într-un lanț, iar apoi a cedat pe curea. Este bine să așezați între catarama centurii pe genunchi și fundul copilului cu ceva moale. Am zburat cu o pernă de jucărie, care a fost fixată în jurul curelei unui sac cu Velcro, ne-a ajutat foarte mult. Ei bine, chiar și pernele din avion dau. Și lasă-te să dormi.

Când ne în curse aeriene cu destinația, cerând pentru a trage babe de dormit de Sling pentru fixarea centurii, le-am spus să scrie în felul meu de a încerca în timpul o aterizare de urgență la Frankfurt. Acolo ne-am pokirikali cu administratorii și cei cu piloții. N-am avut ergo, ci un mei-tai cusut pe sine. Când mama evacuarea de urgență cu un copil într-o mobilitate praștie și prezența sapanului nu afectează rata la care va anula centura. Nu trebuie să scoateți centura Detkinului, puteți merge direct cu el. Pe scurt, după aceea vom zbura pentru a cincea sau a șasea oară, fără a deranja pasagerul.

Articole similare