Câteva generații de spectatori îl cunosc pe Ghenadi Khazanov și îl iubesc pe papagalul său Kesha, zâmbind, își amintește de studentul său la un colegiu culinar. Khazanov a obținut succesul de toate-rus ca un parodist și un actor de genul colocvial, în contul său zeci de roluri în film și teatru. Dar, chiar și după ce a părăsit scena, el rămâne încă un favorit al publicului.
Pentru dvs., AdMe.ru publică cele mai bune citate despre viață, oameni și satiră.
- Despre vârsta lui, pot spune acest lucru: nu încă bătrânețe, dar nu și bucurie.
- "Ce zici tu când stai înaintea lui Dumnezeu?"
- Voi spune că nu am fost întotdeauna corect citat. Prin urmare, aș vrea să mă explic. - Pentru satiră, există întotdeauna timp. Deoarece motivele pentru viața ei oferă cu generozitate.
- Nu sunt deloc sigur că ironia subtilă și umorul de înaltă clasă oriunde în lume au o audiență masivă.
- Încerc să nu fiu atenți la laude. Atât cât mângâie stima de sine, acestea sunt greutăți grele.
- Un simț al umorului distinge o persoană de un animal, deoarece atingerea, mirosul, vederea, auzul sunt toate comune, dar simțul umorului este exclusiv pentru o persoană.
- Nu mă interesează râsul celor hrăniți de cei flămânzi. Râsul celor înfometați de cei bine hraniți este foarte motivat din punct de vedere al umanismului.
- Oamenii noștri se unesc, numai atunci când războiul! Când nu există război, se află în război unul cu celălalt.
- Mi se pare că, fără un simț al umorului, viața este uneori mai dificilă decât fără viziune și auz.
- Pentru mine, sentimentul că știi secretul succesului este cel mai grav simptom al unei morți timpurii.
- Educația spectatorului sovietic și educația actualului, rus, sunt incomensurabile. Potrivit statisticilor, în ultimii 20 de ani, 20 de milioane de oameni au mers mai puțin în teatrele rusești.
- Ele diferă numai în ceea ce privește problema agrară: unii doresc ca ceilalți să stea în pământ și viceversa.
- Satira are unul dintre cele mai mari defecte: știe în avans cine este de vină.
- Dacă există viață, atunci există o ocazie pentru ironie, glume.
- Ați întrebat: este de dorit ca o persoană să aibă un simț al umorului sau în mod necesar? Pe scurt, răspunsul este: de preferință.