Am decis să reamintim cele zece scandaluri majore care implică Jolie - de la obiceiurile nocive ale tinerilor până la umilință, după hacking-ul în serverele Sony Pictures.
Dacă credeți biografia lui Jolie, scrisă de Andrew Morton, actrița a avut întotdeauna o relație dificilă cu mama ei. Când Angelina sa născut numai, Marcheline Bertrand, chiar a refuzat să o vadă: fata este prea amintește de tatăl ei - tocmai a aruncat o femeie soț Jon Voight. Punctul culminant al mamei și problemele cu fiica lui a început la varianța Mondială scandal tabloid: la un moment dat, Bertrand a constatat că în vârstă de 16 de ani, Angelina culcat cu prietenul ei.
Drogurile nu erau singurele obiceiuri proaste ale tânărului Angelina Jolie. Actrita, care a suferit de depresie, a experimentat, de asemenea, foarte mult cu obiecte de taiere piercing. "De fiecare dată când m-am simțit slab și nesigur, am făcut o mică tăiere. Acum tot corpul meu este acoperit de cicatrici. "
Depresia Jolie a dobândit uneori forme grotești, înfricoșătoare. Actrița a planificat de două ori să se sinucidă. La 19 ani, și-a schimbat mintea, iar la 22 de ani a fost descurajată de ucigașul de sinucidere, pe care a încercat să o ordoneze.
La scurt timp dupa despartirea de Miller, Jolie sa căsătorit pentru a doua oară - pentru una dintre cele mai mari excentrice de la Hollywood Billy Bob Thornton. De câteva ori pentru a șoca publicul, în special recunoașterea tuturor excită Angie că pandantiv că ambele purtat pe piept, au înfundat sângele reciproc. "Da, da, scrie că suntem amândoi vampiri", - apoi glumit într-un interviu cu Thornton.
După numeroasele "revelații" ale presei galbene din anii '90, Jolie a învățat cât de puțini oameni din Hollywood ar putea folosi tabloidele în beneficiul ei. De exemplu, a devenit, bypassing paparazzi, să vândă fotografii ale copiilor lor nou-născuți publicațiilor precum Hello and People. Toate veniturile din vânzările de imagini au fost trimise la UNICEF.
Printre zecile de romane pe care tânărul Jolie le-a răsucite la începutul carierei sale de film, se evidențiază și nu se formează. Cand Mick Jagger a început să scadă pentru actrita pe platourile de filmare video «A văzut cineva Copilul meu», în cazul în care Angelina a jucat un striper, este un scandal, iar apoi a respins din nou și din nou, toate legenda avansuri de rock. Chiar și mijlocirea mamei, care credea că Jagger ar fi o petrecere bună pentru ea, na ajutat.