10 Motive pentru care bărbații se căsătorește nemulțumiți

Curier + TRK Ziarul regional Glukhov Versiunea completă a site-ului

Bărbații sunt mult mai serioși în ceea ce privește alegerea unei femei pentru căsătorie decât femeile pentru alegerea bărbaților. Cu toate acestea, femeile de vârstă „cure“ eroare de experiență rău, dar unii oameni încă da un astfel de lucru prost ca căsătoria cu o femeie pe care nu o iubește. De ce se întâmplă acest lucru?

10 Motive pentru care bărbații se căsătorește nemulțumiți

1. Disperare. Unii oameni sunt atât de teamă că acestea au fost în vechea o cana de apa nu susțin că apuca primul venit, și ei să conducă la altar, iar restul vieții lor suferă de o lipsă de iubire și chin veșnic între amantă și singurătate, fără a se gândi femeia care de încredere și , probabil a stricat această căsătorie pentru întreaga ei viață.

2. Am fost nerăbdător să mă căsătoresc. "Toată lumea a alergat și am fugit", a spus eroul faimosului film. Ei bine, oamenii tind să fie copii și suferim.

3. Sarcina nedorită. O situație disperată pentru conștiința și onoarea unui om.

4. Femeia manipulează decizia. Există femei care chiar promite să angajeze un ucigaș dacă nu se căsătoresc. Uneori acest lucru poate fi prevenit cu ajutorul poliției și al medicilor, dar există încă punctul 5.

5. Tată bogat. Există două opțiuni: fie că omul este vândut pentru avere, fie otmazatsya de la ucigaș în vreun fel.

6. Stupiditatea în viață. Există oameni care cred că familia este doar mâncare, sex în vacanță și călătorii în țară. Este trist când această listă nu include dragostea, interesele comune, respectul și înțelegerea reciprocă. Astfel de căsătorie doar pentru o bifă, în conformitate cu standardele sovietice, în cazul în care familia - doar o celulă a societății.

7. Mama a spus că e timpul să ne căsătorim. Fiii mamei asculta mama mea, pentru că nu au altă cale de ieșire. În acest moment, oricine Mama suvatala - unul și să meargă pentru un cuplu. Și dragostea - este nuanțe, - spune mama, adăugând că cel mai important lucru este faptul că soția inferior și gătiți ca mama a iubit fiul.

8. Am argumentat pentru bere. Uneori, chiar și o dispută nu este cu prietenii, ci cu fata însăși. "Dacă te căsătorești cu mine - de la mine bere." Oh, și oamenii nu fac asta pentru bere.

9. O femeie confortabilă. Se pare că nu este dragoste, dar există ceva în ea. Și nu frumos - nu se va schimba. Se pregătește, copiii sunt de acord să nască. De ce nu?

10. Nu m-am gândit la iubire, dar sa dovedit a fi dragoste. Și așa se întâmplă. Totul a început cu punctele de mai sus, iar apoi sufletul a început să trăiască în suflet, experimentând și prima iubire una în alta. Oh, cât de minunat este. Credeți în minuni!

Articole similare