Timp de Casting: 1 minut
Salutări dragi prieteni, romantice! Cum de a fi mai fericit - această problemă pe agenda noastră de astăzi. Studiul limitelor de personalitate continuă.
Pentru mine, starea de fericire - este starea naturală a omului. Este lumina lui interioară care luminează, indiferent de circumstanțe externe. Este ca soarele - strălucește, chiar și atunci când tulbure sau pe timp de noapte pe stradă.
Ceea ce, atunci, împiedică simți fericit sau fericit? Unul dintre elementele care creează o vreme „tulbure“, în sufletul tău, sunt traumatizați.
Psihologică trauma - consecințele unor situații dificile pe care o persoană nu ar putea supraviețui fără o pierdere (dacă vorbim într-un limbaj simplu). Este o anumită urmă sau „cicatrice pe suflet.“ El nu poate fi văzut imediat, dar întotdeauna să fie resimțite prin comportamentul non-constructiv.
Există cinci tipuri principale de traume psihologice:
„Eu resping“
Respingerea - un prejudiciu foarte profund. Respins se simte ca o negare a dreptului său de a exista. Exemplu - un copil nedorit: un sentiment de abandon, „înregistrat“ în celula de memorie chiar și atunci când copilul este în uter.
Ca urmare a acestui prejudiciu oameni trăiesc viața în poziția unui fugar. El suferă de un profund sentiment de insecuritate, un sentiment de inutilitate. Motto-ul său: „Să nu fie prezent, astfel încât să nu sufere.“ El nu a fost atașat de lucrurile materiale, mai mult decât încercarea de a găsi răspunsuri în domeniul inteligenței sau lumea spirituală. Detasamentul de la lucrurile materiale cauzează dificultăți în viața sa sexuală.
! Avertizare. Cu cât mai adânc prejudiciul, cu atât mai mult te atrage sa te circumstanțele în care vă aflați respins (respingere) sau nu respingeți!
„Am plecat“
În primul rând durerea de la astfel de leziuni, putem experimenta în copilărie: părinții nu au întotdeauna posibilitatea de a veni imediat la copil care plânge sau petrece suficient timp cu el. abandonat vătămare crește și mai târziu, când pierdem pe cineva de oameni foarte apropiate sau se confrunta cu o despartire dureroasa.
O astfel de persoană se confruntă în mod constant foame emoțională. Pentru a ascunde durerea de la el însuși, el începe să trăiască într-o poziție dependentă. În acest caz, este cel mai adesea înclinat să aleagă poziția victimei și prea dramatiza orice eveniment. În funcție foarte înclinată pentru a vedea problemele din partenerul tau si sa se implice in diverse povestiri.
„Am fost umilit“
Trezirea acest prejudiciu în primul rând apare atunci când un copil simte că unul dintre părinții săi rușinat sau pedepsește în mod public. Școala este, de asemenea, de multe ori devine cauza acestui prejudiciu: umilire publică la tablă sau un boicot de către colegii de clasă - nu este o raritate.
Ca urmare a acestui prejudiciu o persoană ia masca de „masochist“, adică, adaptându-comportamentul lor pentru a obține plăcerea de suferința. El adesea înclinat să te invinovatesti în jurul și să ia vina altora. O astfel de persoană încearcă să organizeze evenimentele vieții sale, astfel încât să vă dea probleme și să se pedepsească singur chiar mai devreme decât altele vor.
! Avertizare. a „masochiste“ este un dar pentru a atrage oameni sau situații pe care-l degradeze. Este un cerc vicios.
„Am fost trădat“
Copilul simte trădarea de fiecare dată, când părinții nu ține promisiunile, sau neglijat încrederea lui. De asemenea, cu experiență situația dificilă atunci când unul dintre părinți devotați prieteni - copilul percepe situația ca și cum el însuși ar fi trădat.
Ca rezultat, a achiziționat „controlată“, printr-o mască de protecție. O astfel de persoană este de a face tot posibilul pentru a fi un om responsabil, puternic și important. Îi place să prevadă totul și suferă așteptări mari. O astfel de persoană este greu să ai încredere într-o relație, sau să delege munca.
! Avertizare. machiaj principal al prejudiciului - incapacitatea de a te ierta, și, prin urmare, de a ierta pe alții.
„Cu mine a fost nedrept“
Acest sentiment apare atunci când copilul nu dă în mod expres. Ca rezultat - o persoană care dezvoltă capacitatea de a nu simți sensibilitatea și vulnerabilitatea lor, devine emoțională „robot“. El bun la ascuns de el însuși și pe alții că se simte de fapt. Ea suferă de perfecționism, prea exigent de el însuși în toate sferele vieții.
. Avertizare. o persoană cu o nedreptate profundă prejudiciu este frica foarte puternica de a face o greșeală. Și îl împinge într-o situație în care el trebuie să facă o alegere dificilă.
Toate aceste leziuni într-un fel se manifestă în viața noastră, cu diferite grade de durere. În acest caz, o zonă de creștere de conducere pentru fiecare persoană este cel mai adesea una sau două.
Și - o veste bună:
PREJUDICIUL (și comportamentele asociate) - Nu ești tu!
Și leziuni de cei dragi (care, de asemenea, învățat, fără îndoială) nu este adevărata esență a oamenilor preferate!
Orice prejudiciu poate fi detectat, vindeca si transforma in energie pozitiva! Și o serie de situații adverse sau depozit „grebla“ va ieși din viața ta.
Primul pas - începe să realizeze și să accepte orice experiență.
În cazul în care anumite situații se repetă cu regularitate de invidiat - are în vedere un program inițial de experiență sau de rădăcină, care atrage o astfel de situație. Ca unul dintre multele exemple: undeva în subconștient poate fi în program, „Dumnezeu ma abandonat.“ Acesta este asociat cu memoria profundă a strămoșilor noștri și inconștientul colectiv (deci poate fi cu tine, chiar daca te consideri un ateu). Un om cu un astfel de program se simte inutil, inutil, abandonat. El poate construi doar relații dependente, de manipulare, atât în familie și la locul de muncă. Nu este surprinzator, starea de fericire pentru un om ca partea inversă a Lunii - ceva necunoscut și de neatins.
După ce a lucrat prin trauma lor, vei deveni un adevărat - și este prima și principala componentă a rețetei „Cum să fii fericit.“
Trăiește-ți inima!
Evgeny Efremov
Eugene, găsit pentru ei înșiși constatări interesante ale prejudiciului „Cu mine au fost nedrepți.“ Faptul că copilul nu dă un strigăt călăfătui-poobizhatsya, dar nu explica - totul duce la faptul că el învață să-și ascundă sentimentele.
Și perfecționismul este asociat cu ea?
Aici aș dori mai multe explicații.
Eugene, găsit pentru ei înșiși constatări interesante ale prejudiciului „Cu mine au fost nedrepți.“ Faptul că copilul nu dă un strigăt călăfătui-poobizhatsya, dar nu explica - totul duce la faptul că el învață să-și ascundă sentimentele.
Și perfecționismul este asociat cu ea?
Aici aș dori mai multe explicații.
Da, perfecționismul este puternic asociat cu trauma nedreptății.
Și nedreptate nu mai este de a preveni strigătul, și țara în ceea ce privește acțiunile copilului. De exemplu, lăsat nesupravegheat singur cu perete de hârtie și markere - găsit la întoarcerea sa la perete „imagine“. Palmuit, sau plasate într-un colț, sau rupt sau mai ofensator - vopsea forțată. Ca răspuns la impulsul creator este ceva. Și unde este dreptatea aici. 🙂
Da, perfecționismul este puternic asociat cu trauma nedreptății.
Și nedreptate nu mai este de a preveni strigătul, și țara în ceea ce privește acțiunile copilului. De exemplu, lăsat nesupravegheat singur cu perete de hârtie și markere - găsit la întoarcerea sa la perete „imagine“. Palmuit, sau plasate într-un colț, sau rupt sau mai ofensator - vopsea forțată. Ca răspuns la impulsul creator este ceva. Și unde este dreptatea aici. 🙂
Buna ziua! Accidentări - Am respins și mi-a lăsat - 100% din mine în descrierea comportamentului nu poate aminti o situație din cauza a ceea ce ...
Buna ziua! Accidentări - Am respins și mi-a lăsat - 100% din mine în descrierea comportamentului nu poate aminti o situație din cauza a ceea ce ...
Ura! Master class pe baza temei acestui articol Eva Efremova va organiza în curând pentru noi (pentru participanții Sangrado Club).
Nume MK: „Calea spre fericire. 5 de teste care trebuie să fie depășite. "
Cu ajutorul tehnicilor de Theta Healing suntem conștienți de programele lor profunde care ne împiedică și să se unească punctele forte și slăbiciunile noastre.
Mai bine ai înțelege pe ceilalți care ne-au rănit, și va fi capabil să-i ierte ...
Învățăm să se mute, pentru a descoperi adevărata natură în ce direcție.
Cine va obține cele mai multe beneficii:
- cei care s-au recunoscut în cel puțin unul dintre personajele descrise în articol, pentru a se vindeca, trecutul lui;
- cei care sunt deja părinți sau pregătindu-i pentru a deveni - pentru a înțelege nevoile și comportamentul copiilor lor și pentru a preveni le cauzează leziuni.
Ura! Master class pe baza temei acestui articol Eva Efremova va organiza în curând pentru noi (pentru participanții Sangrado Club).
Nume MK: „Calea spre fericire. 5 de teste care trebuie să fie depășite. "
Cu ajutorul tehnicilor de Theta Healing suntem conștienți de programele lor profunde care ne împiedică și să se unească punctele forte și slăbiciunile noastre.
Mai bine ai înțelege pe ceilalți care ne-au rănit, și va fi capabil să-i ierte ...
Învățăm să se mute, pentru a descoperi adevărata natură în ce direcție.
Cine va obține cele mai multe beneficii:
- cei care s-au recunoscut în cel puțin unul dintre personajele descrise în articol, pentru a se vindeca, trecutul lui;
- cei care sunt deja părinți sau pregătindu-i pentru a deveni - pentru a înțelege nevoile și comportamentul copiilor lor și pentru a preveni le cauzează leziuni.
Eva, după-amiază bună! Am înțeles bine că, dacă am respins iubitul meu, este probabil ca un copil a fost, de asemenea, o astfel de situație nu din nou?
În cazul în care separarea a fost experimentat deosebit de dureros, și a existat un sentiment de respingere - este probabil ca tine? Pot să vă reamintesc situația anterioară cu tema respingerii?
Eva, după-amiază bună! Am înțeles bine că, dacă am respins iubitul meu, este probabil ca un copil a fost, de asemenea, o astfel de situație nu din nou?
În cazul în care separarea a fost experimentat deosebit de dureros, și a existat un sentiment de respingere - este probabil ca tine? Pot să vă reamintesc situația anterioară cu tema respingerii?
Probabil că prima dată când - Mă tem că toată viața mea să fie respins și, prin urmare, resping eu și încercați să nu vă atașați prea mult. Nu-mi amintesc din cauza a ceea ce ...
Acest prejudiciu de multe ori a pus înainte de naștere - trebuie să-ți spun la webinar!
Probabil că prima dată când - Mă tem că toată viața mea să fie respins și, prin urmare, resping eu și încercați să nu vă atașați prea mult. Nu-mi amintesc din cauza a ceea ce ...
Acest prejudiciu de multe ori a pus înainte de naștere - trebuie să-ți spun la webinar!