5 secrete forma excelenta Krishtianu Ronaldu

C. Ronaldo - este, desigur, valoarea! Și sfaturi! Dar nu toată lumea este potrivit! Ca un copil, el poate fi, și instruiți în zona de țărani săraci, dar acum se antreneaza pe baza cel mai bogat club de fotbal al planetei! Și merită! La dispoziția sa camera cea mai perfectă, cei mai bine pregătiți profesioniști! Și este nimic mai mult, practic, implicat în fotbal - ocupația sa principală, locul de muncă și hobby preferat, în același timp! Cine dintre noi se poate lăuda cu un astfel? Nimeni! Prin urmare, pentru a obține astfel de rezultate este imposibil! astfel încât să putem, desigur, rula pe partea de sus a dealului din spatele casei și la amorțire push-up-uri, dar trebuie să fim realiști)

Doar într-adevăr obosit de acest lucru, „unul dintre cei mai buni jucători din lume.“

Sincer, care este destul de des publicat recent articole laudative despre el pe acest site! În ciuda faptului că revista este în mod clar nu este legată de fotbal!

Potrivit firmamentului desigur compoziția reală bun ca niciodată!
Și despre închiderea, așa că este, probabil, destul de bine stabilit prin joc Tog ca Ronaldo. Nu este o astfel de aripă joacă strălucitoare ca în zilele lui Zidane, Figo, Beckham.
Poate că am greșit, eu nu mă consider experților de fotbal, dar cu clubul ar trebui să joace un mult mai clar și puternic. Se pare că între jucători nu este suficient de interacțiune. Dar poate e doar amintiri din copilarie, care ma bantuie Reale)

Pentru mine atât de aproape de joc - acest lucru este atunci când echipa a închis în propria sa pedeapsă, sau în apropierea acestuia, și merge mai departe în zilele de sărbătoare majore și grup foarte nemalochislennoy! Un contrar real toate se execută înainte! Chiar și avocații bloca o mulțime de goluri, Ramos, de exemplu! Și, în general scoruri foarte mult, foarte mult! Barca au expediat în ultimele trei El Classico! Toată viața mea am fost un fan de leopard, dar jocul lor plictisitor deranja pe nimeni! Pe aspect frumos real!

Nu aș numi-o, alta decât Ronaldo formă. „Bine“ trage, dar nu și 5. În primul rând, este prea subțire pentru înălțimea lor. Acesta a indicat că creșterea în 185 are o greutate de 78 - 80 kg, dar nu mai mult de 70 de fotbal jucător pentru a vizualiza. In imagine, se pare că doar epuizată de antrenamente fără sfârșit și diete.

Dacă el cântărea mai mult, Serghei, el pur și simplu nu ar fi capabil să ruleze 90 de minute + pe gazon verde! Și nu doar o rulare, și în mod constant simt presiunea adversarii, să se alăture luptei pentru minge, face accelerare, utilizați dribla! există în plus naeshsya de vacanță kilogram și imediat a simțit atât de greu! astfel încât sarcină mea nu poate fi comparat cu el!

Dmitry, pentru un jucător de forma lui, și, probabil, ideal. Dar obiectul de imitație / aliniere nevoie de cineva mai „universal“. Nu mă place cu adevărat fotbal, chiar și preferă să joace volei și alte jocuri cu mingea pe week-end, atunci când există o alegere. Prin urmare, sunt toate driblingul, accelerația și lupta ca pentru minge ce nu vorbește. În cele din urmă, a fost alegerea lui (Ronaldo). Compara eu cu el, nu am de gând să.

articole similare