În următoarea mea carte sac. Acest lucru înseamnă că în curând se va deschide un nou front de mine, lumea magică a o altă poveste, dintre care complot va trebui să studieze și să tragă propriile concluzii, sau să găsească o cale de ieșire din această situație, împreună cu personajul principal.
Pentru mine personal, el cărți procesul de citire provoacă un sentiment de confort si stabilitate. Ideea că am fost aruncat într-o lume complet diferită, o mare de oameni necunoscuți, care au experimentat sentimentele experimentate de o dată și eu mă face fericit. O lume care nu este limitată de domeniul de aplicare al cuvintelor, care au fost o dată scrise cu cerneală înainte de publicare, mă suna. Deci, frumos să fie dizolvat în lume de carte fără urmă.
O mulțime de povești pe care le-am citit, și un număr nesfârșit de ore, atunci când am fost cufundat în lumea de creaturi magice, m-au ajutat să devină un cap mai înalt decât colegii mei și să învețe cum să se dezvolte intuitia ta, în ciuda vârstei mele imature.
Mult mai valoroase și mai important decât procesul de citire a cărții. Cel mai important lucru este cunoașterea adevărului, și nu ceea ce ar trebui să fie pentru următorul raport școală pe tema sensul și conținutul capitolului următor.
Iată lista mea de cinci motive pentru a citi o carte cel mai bun mod de a petrece timpul:
1. Citirea este întotdeauna sexy
Nu mă crezi? Și într-adevăr este. Nu este nimic mai romantic și frumos decât o fată cu o ceașcă de cafea, citind cu atenție cartea. Iar atunci când sunteți în aceeași cafenea pentru cineva care face același lucru ... este un interes clar și reciproc.
Nu știu ce e mai rău: să renunțe la citirea cărții sau nu în măsură să vorbească în mod corespunzător.
Reading vă permite să vedeți vorbire corectă, gramatica, izyasneniya corect mod, fraza de captură, o structură a frazei ca un întreg - pe scurt, tot ceea ce trebuie să acorde o atenție la formularea corectă a întrebării.
Subconstient, mintea ta va folosi tot ce le-ați citit anterior, pentru formarea declarațiilor dumneavoastră. Și vă va permite să vorbească mai corect, emoțional și frumos.
3. Cartea - un profesor bun
Destul de des, elevii adormi în timpul lecțiilor. În timp ce profesorul a dictat un prelegeri lungi și plictisitoare, ne-am tot luptat cu o dorință teribilă de a lua un pui de somn în timpul perechi infinit lungi.
Sunt sigur că majoritatea oamenilor din jurul, prea adormit și visează în timp ce citesc literatura de specialitate.
Citind ceva nou, suntem mereu în căutarea și de a absorbi numai materialul care va fi util pentru noi, și cel mai important, că suntem interesați.
Trebuie reamintit faptul că nu toate cărțile, de exemplu, despre istoria și economia, sunt plictisitoare și plictisitoare. Unii vor fi de folos în condițiile de viață cele mai neașteptate și condiții.
4. Citirea - una dintre cele mai bune moduri de auto-dezvoltare și auto-cunoaștere a omului
Sincer, cărți, hărți, tutoriale nu sunt de ajutor în special fetele, atunci când încearcă, de exemplu, parcare. Dar cele mai multe dintre toate aceleași cărți au încă un avantaj imens, ele joacă un rol mai mare decât doar de divertisment și de formare.
Unele cărți vă deschide o mulțime de terenuri neexplorate, locuri, perspective care vor face o mulțime de interesante și neobișnuite în viața ta. De exemplu, atunci când mă simt pierdut sau pierdut în această viață, am citit despre călătorie și alte persoane care caută răspunsuri la întrebările lor.
Aceste călătorii, desigur, nu sunt o reflectare a experienței mele personale, dar studierea problemelor oamenilor citesc despre modalitățile de a rezolva în curs de dezvoltare de la un conflict, aș defila în cap toate căile posibile de rezolvare a problemelor lor, creând în gândirea lor propria lor poveste, cu un scenariu interesant și apoi l-am adus la perfecțiune.
5. cărți de lectură este distractiv, dacă citiți materialul valoros, dar nu totul
Cunoașterea și o înțelegere mai profundă a vieții nu este inerentă în noi, inițial, am fost născut pentru a umple treptat toate golurile. Și cel mai bun profesor - o carte.