1. cuib de ouă și, în general, faptul existenței sale. Să nu viața ei nu pare zmeură, și vice-versa: resursele ascunse va ajuta să facă o femeie surpriza.
2. Numărul și calitatea partenerilor, care au fost până la ea. curiozitate pentru femei (și gelozie), nu există nici o limită, dar tu stai. Trecutul tău violent - doar a ta.
3. Faptul că timpul este de peste. Aceasta este sansa ta de rare dedice câteva ore eu și nimeni altcineva.
4. Ce-ți place prietenul ei. Dacă nu te deranjează că erau prieteni.
5. Ce este de fapt banii cheltuiți pe hobby-ul tau. La urma urmei, vă puteți permite. (Ei bine, că este copilul tău nu merge cu cercuri sub ochi de malnutriție, nu?)
6. Care este mama ta pregătește delicioase. În schimb se dovedește că tatăl ei a fost capabil de a repara macarale si a petrecut mult timp cu copiii.
8. obiceiul de preferat pentru a săpa mai adânc în nas singur, stoarce un cos. O astfel de plăcere reprobabil nu vopsea un om în ochii unei femei. Chiar dacă ea este soția ta.
9. Secretele prieteni. Apoi, ei sunt prieteni.
10. Ideile sale cu privire la modul în care ea Stouter. Nimeni nu știe cu adevărat cum să spun o fată fără nici o consecință, că este un pic de raspolzlas.
11. par secretar de culoare sau colegii de la locul de muncă. Alte fete (e in special necunoscute) pot exista în fundalul vieții tale, fără pete luminoase, cu nici un detaliu.
12. Care dintre prietenii comuni ai dormit o dată. Să buni prieteni și cunoștințe sunt pentru tine doar buni prieteni și cunoștințe.
13. Adevăratul motiv pentru dorința de a scăpa de o săptămână, într-o călătorie de la distanță. Prietenii mei suna, nu poți refuza. Și nu este nevoie să explice că te-a adus să se ocupe de anxietate și îndoieli cu privire la noul său loc de muncă și coafuri.
14. Care sunt echipa de bărbați voștri cackles între locul de muncă. Dacă simțul excepțional soției tale de umor, atunci poți recita gluma cea mai nevinovată. Ca răspuns, veți vedea cel mai ciudat aspect.
15. Ce ai conștient de faptul că ea a vrut să se ascundă de tine. Încearcă să uiți asta. Ascunderea - deci nu este un motiv bun, și este mai bine să nu sape mai adânc.
Stash ar trebui să fie clar. Deși câștiga suficient, și există posibilitatea de a economisi bani, nu este ceea ce eu și fata fără a aduce! Există în acest sens, că ceva frumos salva pentru un nou filare sau pe aceeași cutie X aduna praf în colțul! Și puteți cumpăra cu salariul sau cu bugetul familiei, încă o dată, aceasta nu va fi în detrimentul și sarcina! Ei bine, desigur, e frumos pentru a economisi bani și a pus în afara de său „țintă mici“.
cuib de ouă pentru a fi în toate ciorapi, cărți, cărțile bancare.
„Ce ești tu conștient de faptul că ea a vrut să se ascundă de la tine.“ Și cum de multe ori le spun să închidă ochii lor? Faptele sunt desigur diferite, dar eu personal nu sunt mulțumit de ideea de radical
Faptul de fapt cearta.
Să presupunem că a pierdut un cercel din cele pe care le-au dat ei și nu vrea să fie învățat despre acest lucru și supărat. Fără îndoială că e rău atunci când o fată pierde cercel, dat ei, dar acest lucru nu este atât de moarte, după toate.
Dar, dacă spune că ea știe că ea a făcut, ea are multe în cap la vânt și te face să te simți mai bine nu devine clar. Deci, este mai bine în cazul lui Habarnam fata nu spune nimic.
Am citit cu plăcere și pot spune cu siguranță că în lista există argumente bune, și pot fi urmărite relație reciprocă foarte importantă între cauză și efect;)
Dar despre produsele alimentare și nu spun soții pravda- că ceva mâncat fără ele. Noi pur și simplu, prin natura lor, imaginația poate înșela atât de mult încât nu ne pregătim suficientă hrană, și nu-mi place modul în care ne pregătim și ce ați făcut în mod specific și pentru că amândoi trebuie să se gândească la ceea ce noi noi nu facem!
Nu caut ceea ce nu este.
Și celelalte soții nu ar sfaturi ovale.
Controlați bunurile personale ale reciproc, la toate la nimic bun nu va!
Și în epoca modernității, la toate carte de taxă pe card vine în parole noastre de familie din două cărți și știu soțul.
Dar eu sunt cu cartea mea nu a retras bani pentru o lungă perioadă de timp, așa că avem totul în sens comun și de a face puzzle-uri nu;))
Ei bine, ceilalți, care are, probabil, alte obiceiuri de format - fumat, bere, alcoolice și sarcinile pe care trebuie să se întâmple, și am fost foarte norocos cu suprugom- el nu are obiceiuri proaste, respectiv, iar cheltuielile pentru ceea ce este, în alte chemyah De asemenea, razreshaet- nu;)))
Așa că eu, în acest caz, eu sunt foarte, dar dacă invidiat!
Nu sunt de acord destul. Este un lucru atunci când o stash de surprize soția sa, și o alta - când alcool și țigări. De asemenea, vom discuta despre toate, dacă prietenul meu vrea sa cumpere ceva pentru ei înșiși (de exemplu, nu este ieftin sau consola de jocuri), atunci vom decide dacă acesta își poate permite într-o anumită perioadă de timp, și dacă da, ceea ce cumparam. Dar nu sunt în controlul său salariu, el nu a avut un salariu fix, el poate obține mai mult, poate mai puțin, dar întotdeauna știu estimat. Dar, repet, niciodată în control. Așa este și cu mine. Am salva numai pentru cadouri și să-l surprize romantice. Altfel, ceea ce ar fi fost surprize.
Pe da syurprizy- :)
Se pare că noi facem tot :)
Vreau să spun că unele puzzle-uri fac în detrimentul bugetului familiei.
Și, la urma urmei, într-o relație fără a cheltui o parte ea și unele surprize baby-, iar atunci când există copii, totul este construit destul de diferit, iar nivelul costurilor a crescut semnificativ.
Dar este întotdeauna necesar să fie în măsură să facă surprize.
Apropo, unele emoții syurprizy- nu au nevoie de bani, doar o imaginație bună și atenție reciproc :)
Și atitudine la fel ca și mitocănesc consumatorului și a doua jumătate a acesteia nu va salva nici cererilor în curs la surprize și cadouri :)
Și mi se pare încă foarte mult cu privire la natura și amploarea relației depinde :) care au familii, în cazul în care totul spun reciproc, și în detaliu, și nimeni nu este ofensat și spune că nu este necesar să se spună anumite fapte din biografia.
Cunosc un cuplu care a vorbit unul cu altul și despre trădarea, și oasele fostul său partener a trecut, dar încă împreună și iubim unul pe altul, tot acest gen de aventuri și situații în aceste perechi diferit sunt ambii parteneri.
Ele sunt importante doar că acestea sunt împreună. și cu cine, și când și mai ales de câte ori acestea sunt interesați numai în ceea ce privește conținutul de informații!
În cazul în care este important ca acestea să fie împreună, adică să se îngropa în trecut, și în detalii? Pentru a fi sincer, cred că această pereche de un pic inadecvat. Sau ei nu le place reciproc, dar ei doar confortabil împreună, și nu mai mult.
Depinde de oameni.
Pentru cineva fără ea nu se poate trăi, cineva fără astfel de informații doarme în liniște și creșterea copiilor împreună.
Și dacă există iubire, atunci caracterul adecvat al mediului va excita doar cuplurile și partenerii ei înșiși vor trăi în conformitate cu principiul și cui îi pasă :)))