15 reguli vor crea o imagine elegantă a unei clase de master de la Albina Dzhanabaeva, Buna ziua! Rusia

- Oamenii mă întreabă adesea cum să se îmbrace adecvat, menținerea echilibrului dintre lucruri frumoase și confortabile. După prima parte nu implică de-al doilea, și așa mai doresc compatibilitatea „autorități“. Trebuie să spun, eu nu sunt un profesionist și în nici un caz, nu pretind a fi un expert în domeniu, dar a făcut o încercare de a pune împreună propriul meu set de reguli de selecție dulap.

1. Starea de spirit! Acesta este cel mai important lucru. Acesta este fundamentul. Dacă doriți doar baza. O bună taxă, încrederea în sine poate face minuni, indiferent de ceea ce poartă.

2. Nu ezitați să contactați profesioniști. Acest lucru nu înseamnă că ai un gust rău sau că nu este deloc. Doar toată lumea ar trebui să fie profesioniști angajați. Stilistii se va ridica nu numai dreptul, potrivit pentru tine lucruri, dar, de asemenea, va face mult mai important, veți găsi noi și diferite. Noi de multe ori se vedea, să accepte și să ne iubim în același unghi, frică să meargă dincolo de inventat, de regulă, în același mod el însuși, lipsindu-se de un experiment în care vă puteți găsi. Îmi place să arate partea. El valorează mult. Prietenii ei și alte cei dragi pot fi părtinitoare, dar omul, neatasat pentru tine personal capabil să facă o minune pentru tine.

3. ironie. În general, răsfățați-vă cu un simț al umorului - este arta. Mai ales atunci când vine vorba de haine. de multe ori ne facem griji cu privire la ceea ce ne vedea străini în aparență, și aici pentru a ajuta la auto-ironie.

15 reguli vor crea o imagine elegantă a unei clase de master de la Albina Dzhanabaeva, Buna ziua! Rusia
4. Nu este un secret faptul că imaginea creată părți. accesorii, pantofi. Nu subestima importanța lor, dar nu uita masura. Regula de aur: mai puțin este mai bună decât mai mult.

5. Reguli necesare viola moda. Moda - aceasta este zona în care trebuie să memoreze mai întâi regulile și abia apoi începe să le rupă. Deci, sfatul meu principal este: a crea dulap de bază perfectă - curat și simplu, neutru, aspect ușor de utilizat de tone de materiale scumpe, de înaltă calitate. El va servi ca sunetul de fundal pentru orice experimente de moda.

6. În opinia mea, extravaganța - este principalul dușman al eleganței. astfel încât să fie precaut cu privire la orice decizii extreme (rochie complet cu pantaloni, orice „încercuire“ sau afloriment, abundența de elemente care necesită atenție).

7. Mai multe lucruri, cum ar fi alb-negru. Monotonie. Hainele de o singură culoare este cel mai bine văzut de omul însuși. Și acest lucru este important. Haine complementare la noi, nu invers.

8. În cazul în care am citit și mi-a plăcut: „La moda este simplu:. Toate în roz - așa că ești în negru“ Promite care funcționează. Există un sens pentru a încerca?

9. În ceea ce privește modul în care să rămână un individ, nu vă faceți griji: dacă sunteți o persoană, este dintr-o dată observați. chiar dacă sunteți într-o rochie simplă. Chiar și în costume complet identice doua femei pot arata diferit, pentru că, spre deosebire de accesorii sunt și programe de completare, de păr, culoarea ochilor și stilul de păr pentru a purta lucruri, și date externe - înălțime, volum - va fi diferit.

10. Dacă mă confrunt cu eternul feminin „nimic de a purta“ bagheta mea magică devine o cămașă albă, cu o profundă V-gât. Este potrivit atât pentru întâlniri de afaceri și pentru o excursie pe jos în cafenea. Un alt pantaloni clasic! În arsenalul de fiecare femeie ar trebui să fie pantaloni negri, adaptate pentru canoanele clasice, fără dungi, pietre și pietre prețioase, escoriații și altele asemenea. pantaloni corecte ar trebui să sublinieze în mod ideal, curbele de măturat și cifrele masca defectele.

Pentru lucrurile de neînlocuit se aplică fusta creion, pur și simplu pentru că e frumos, și, desigur, rochie neagră, care nu și-a pierdut relevanța, deoarece Coco Chanel. Este potrivit pentru femeile de toate vârstele, indiferent de greutatea și tipul de figura. Bronzata face vizual te mai suplu - cel mai important, pentru a alege corect un model de fusta și așezat pe tine ca oa doua piele. Rochia poate fi și, invers, de culoare albă. Este culoarea perfecta, lucrul cel mai important, din nou, păstrați-l simplu tăiat și culoare puritate. Nu îl diluați cu nimic.

11. Este necesar să fie atent cu imprimeuri. Orice imprimare complexe, sub formă de photolandscapes de ambalare sau fotografie portret - un lucru o singură dată, pentru că una și aceeași imagine este rapid plictisit si bine amintit. Purtarea un astfel de lucru de două sau de trei ori, ea atârnă în dulap, astfel încât acesta a fost propriul fond personal de epocă.

12. Îmi place și tocuri înalte și adidași. Principalul lucru - pentru a ridica pantofi pentru ocazie și până la punctul. Surprinzător, nu am conduce o mașină într-un pantofi de rezervă. Se pare ghicitul.

13. În ceea ce privește bijuterii, de asemenea, acestea trebuie să respecte principiile minimalismului. bijuterii frumoase dar scumpe ar trebui să fie unic în felul tău.

14. Mix. Se combină incongruente, textura de tesaturi si culori - aceasta este știință de rachete. Învață-l de profesioniști, și probleme cu garderoba pe care nu va mai fi.

15. Și ultimul. Asigurați-vă că pentru a găsi cel puțin două motive în anul pentru a pune pe rochie de seara! Să se simtă ca o regină și simt că acum, în acest moment, toata lumea se uita doar la tine. Acest sentiment - neprețuit. Rochie de seara in aceasta - cel mai bun aliat.