10 citate inspirationale Walt Disney

10 citate inspirationale Walt Disney

„Dacă poți visa, atunci puteți și realiza visele lor în viață.“

„Eu nu fac filme doar pentru a face bani. Fac bani pentru a face filme. "

„Am crezut în ideea noastră de parc în cazul în care părinții și-familială copiii se pot distra împreună.“

„Disneyland nu va fi niciodată finalizat. Aceasta va continua să crească în măsura în care imaginația va fi suficient în lume. "

„Prefer mai degrabă distreze și să sperăm că oamenii au învățat ceva decât educe oamenii și sper că au fost intretinuti.“

„Aici, cu toate acestea, ne uităm înapoi, dar nu sta nemișcat. Ne străduim înainte, deschizând noi căi, se angajează noi afaceri, pentru că suntem curioși. și curiozitatea ne conduce pe drumuri noi. Numai înainte. "

„Am obține o mare satisfacție de crearea creatoare de desene animate. Caracterele noastre au fost create pentru a experimenta emoțiile pe care până de curând părea imposibil să se traducă într-un personaj de desene animate. Unele dintre mișcările transmise la desene animate completat moderne, mai grațioasă decât orice din ceea ce poate face omul. "

„Este un fel de distractiv. - pentru a face imposibilul“

„Într-o zi, am fost luat prin surprindere de întrebarea unui băiețel:“ Este desenați Mickey Mouse „, a trebuit să recunosc că nu trage ?. „Deci ai venit cu toate glume și distracție?“ Și eu nu fac! Băiatul se uită la mine nedumerit, „Deci, ce faci, domnule Disney?“. Eu mă văd asemănarea cu o albină care zboară din loc în loc, colectarea de polen. Mă duc la studio și dirijează activitatea fiecărui. Eu cred că acest lucru este lucrul care fac!“.

„Tu ești mort, în cazul în care copiii vizează numai. Adulții încă mai sunt doar crescut copii. "

articole similare