8 semne tipice de oameni extrem de inteligenți

Sute de utilizatori Quora care caută un răspuns la întrebarea: „Care sunt caracteristicile tipice ale oamenilor foarte inteligenți,“ Asta e ceea ce au săpat. Multe dintre aceste puncte sunt confirmate de știință. După ce am citit acest articol, veți simți un pic mai inteligent # X1f642;

1. Acestea sunt bine adaptate la noile condiții.

Mai mulți utilizatori Quora a găsit dovezi că oamenii deștepți au altă flexibilitate neobișnuită. Utilizatorul Donna F Hammett crede că oamenii inteligente se adaptează rapid la orice schimbare in viata ta „arătând că de mult este posibil, în ciuda dificultăților, sau orice restricții.“

Psihologii sunt de acord cu această idee. Foarte oameni inteligenți se adapteze mai repede decât altele pentru a schimba, el nu se teme de ei. Acest lucru îi permite să se schimbe rapid și să nu întristăm pentru a pune capăt erei.

2. Ei își dau seama că știu de fapt aproape nimic.

Persoana inteligentă, astfel încât este mai ușor să recunoască că ceva nu știe.
Dzhim Vayner scrie: „Oamenii inteligenți nu se tem să spună:“. Nu știu " Cu această recunoaștere începe o căutare adevărată pentru adevăr“.

Citește și: Cel mai rău din această carne nu este găsit! Elimină-l din dieta dumneavoastră dacă scump de sănătate!

Weiner de observare se bazează pe studiile clasice ale lui Justin Kruger și David Dunning, care a stabilit că persoana este prost, cu atât mai mult el supraapreciază capacitatea sa de a învăța.

3. Ei sunt foarte, foarte curios.

Albert Einstein a spus:

„Nu am talente speciale, eu doar pasiune curios.“

Sau ca un utilizator pus Quora Keyzurbul Din păcate, „oameni inteligenți permit să se implice în lucruri pe care toți ceilalți ia de la sine.“

Trăsătura comună a copiilor inteligente și adulți deopotrivă - deschis la noi cunoștințe și experiență.

Oamenii de știință de 50 de ani, urmarit de mii de britanici. Sa dovedit că cei care au avut un nivel ridicat IQ în 11 de ani, au fost mai receptivi la noi cunoștințe și 50 de ani.

4. Ei - deschis.

Oamenii inteligenti sunt deschiși la idei și oportunități noi.

Hammett a scris că oamenii inteligenți „sunt dispuși să accepte, ia în considerare și să evalueze alt punct de vedere, în cazul în care se va extinde orizonturile.“ Ei, de asemenea, „deschide la soluții alternative.“

Psihologii spun că oamenii inteligenți tind să ia în considerare punctele de vedere alternative și să cântărească toate „pro și contra“, în timp ce cele mai multe dintre ceilalți nu, și sunt mulțumiți cu împrejurimile lor general acceptate în concluziile.

În același timp, intelectualii sunt extrem de atenți în alegerea idei și obiective.

„Intelectualul dezgustat atunci când cineva acceptă ceea ce spune el, la valoarea nominală. Oamenii inteligenți nu vor crede nimic până nu văd dovezi insuficiente“, - spune Alas.

5. Le place să fie în singurătate.

Richard Hee indică faptul că oamenii foarte inteligente tind să fie „din ce în ce individualist.“

Studii recente au arătat că oamenii deștepți au tendința de a obține mai puțin satisfacție de la comunicarea cu prietenii decât orice altceva.

6. Ei știu cum să se controleze, deși ei se consideră a fi teribil de leneș.

Zoher Ali scrie că oamenii deștepți depăși impulsivitatea de „planificare, obiective detaliate, studiul strategii alternative. Ei iau în considerare posibilele consecințe înainte de a începe ceva. "

Rezultatele au aratat ca participantii care au fost în măsură să amâne momentul în care premiul pentru dimensiunea sa mai mare, adică, persoanele cu un grad ridicat de auto-control, câștigă mai multe puncte de pe un testele pur intelectuale.

A se vedea, de asemenea: Dacă el face aceste 3 lucruri, se va schimba te

Oamenii de știință cred că pentru rezolvarea problemelor complexe și un auto responsabil și aceeași regiune a creierului - cortexul prefrontal anterior.

7. Ei au un mare simt al umorului.

AdVita Bian consideră că oamenii foarte inteligente tind să aibă un mare simț al umorului.

Oamenii de știință sunt de acord. Un studiu a arătat că nivelul de inteligență verbală pentru comici profesionale sunt mult peste medie.

8. Ei sunt capabili de a empatiza cu alții.

Oamenii inteligenți pot „simți aproape ceea ce el crede / simte cealaltă persoană“, - spune Hui.

Unii psihologi susțin că empatia și sensibilitatea altora - principalele caracteristici ale inteligenței emoționale.

Persoanele cu inteligență emoțională ridicată tind să fie foarte place să comunice cu oameni noi. Dar cele mai multe dintre ele se plictisesc. Nimic de făcut: mai repede functioneaza creierul, cu atât mai mult plictisitor se pare că inspiră pe alții.

Citește și: Ce feminitatii diferite semne ale zodiacului - doar super-.

Apreciat. Partajați acest lucru cu prietenii tai!

Îți place? Alăturați-vă comunității noastre:
OdnoklassnikiVkontakte Facebook Twitter

articole similare