75 ani femeie in varsta spune secretele tinereții veșnice

Pentru nu știu câta oară sexul frumos dovedesc: frumos și luminos, puteți fi întotdeauna - și în 20 și 70! „Sofi Loren“ de la Minsk în comun 3 reguli importante care trebuie urmate pentru a arata grozav. Să aibă un pic polyubopytstvuem :)

Locuitor de mai mulți ani, în fiecare dimineață începe cu șase ture în stadion, sărituri și rubdowns prosop umed. Alexander Anpilogova patru ani mai tânără decât Sofi Loren, iar lor 78 arată mai bine decât celebritate italian, pentru că mult timp în urmă a învățat secretul pentru a păstra frumusețea și curajul.

- somn mai puțin și de a face mai mult!

Alexandra Nikolaevna păstrează ordinea și frumusețea în apartamentul ei din Minsk. Am vopsi peretii in culori luminoase de intrare, paturi Spud, hrănire regimentului pisoi și pisici fără adăpost, cumpara mei porumbei. Și pe scăldată de soare vopsele loggie pe panza insula fabulos Bali.

Dimineața, uita-te peste posesiunile cu părul, îndreptat atât în ​​astfel de Ținutele care capteaza deja spiritul! pantaloni Terracotta din același mocasini din piele de culoare, vesta de blană de top guler de dantelă. Slabut ca un chiparos. Dar ce putem spune despre metabolismul si greutatea in plus cu varsta?

- Cu tinerii am avut o singură regulă: în fiecare dimineață, indiferent ce se întâmplă, m-am dus la stadion școală în spatele casei și a alergat șase ture. La locul de muncă, și am lucrat la Minsk fabrica „Caliber“, a fost schimbarea în biroul său și a început să lucreze zi ... sărituri. Nici mai mult nici mai puțin - 500, șapte vase vin împreună, apoi altul, și un prosop șervețele umede. Și apoi ritmul de lucru a fost întrebat pe toți cilindrii!

Alexandra Nikolaevna o persoană creativă, un artist, cu toate acestea, Universitatea din Moscova de Arte și nu a absolvit.

- Sotul meu a interzis. Am văzut că eu - un tânăr, dar destul - baieti remiză pompate pe plaja ca a cedat: „Soția unui artist nu am nevoie de tine“ Oh bine - nu va merge împotriva soțului ei, el a fost războiul meu. Conviețuit în armonie perfectă, timp de aproape 56 ani, în urmă cu trei ani, a murit subit de un atac de cord.

„Em - atunci când organismul întreabă“

Alexandra Nikolaevna și soțul ei a trăit în România, Germania, și în 1979, o familie cu două fiice, sa mutat la Minsk. Copiii au crescut, au început propriile lor familii.

- Și soțul meu și am avut un ritual: în fiecare vineri, după locul de muncă, ne-am așezat pe bicicletă, cușcă cu o pisica - în compartimentul pentru bagaje, un grătar îmbibată borcan de trei litri - într-un rucsac, și înainte. Am condus pentru Minsk Cogenerare, situată în lunca, gustoase să mănânce, să se odihnească, și apoi din nou pedalat deja acasă. Odată ce ne-am pierdut în lunca și sa dus în partea opusă de la Minsk. 30 kilometri înfășurat până simțurile. Când am ajuns acasă, ne-am prăbușit pe pat, în ceea ce a fost. Atât de mult pentru frumusețea și stilul de viață sănătos - nu exista diete de detoxifiere si nu este necesar!

Mâncarea Alexandra Nikolaevna folosit pentru a asculta corpul tau. Pentru a include produse alimentare în condiții de siguranță din copilărie, din timpul războiului, când germanii au stabilit în casa din fața ei și frații ei foame mâncat tocană de germană.

- Mirosul de tocană la această zi ne amintim - zâmbește Alexandra Nikolaevna, explicând că ea - iubitor de cafea, așa că pentru micul dejun primul lucru pe care întotdeauna kofeek cu smântână și zahăr. - Da, pe stomacul gol, dar asta e reteta mea - ar trebui să fie așa, corpul meu nu vrea să mănânce micul dejun. Ea - întreabă el. La masa de prânz, uneori, eu gătesc pui. Inițial, l-am înmuiat în apă, pentru a face rău afară, apoi se scoate pielea și carcasa cu ceapa în propriile lor sucuri. Îmi place să gătesc prăjituri. Carne dur, așa că am făcut un decoct, cu salsa, răsucită într-o mașină de tocat carne, cu amestecul de ceapa prajita, iar un astfel de umplere pentru clatite - Yum! Iar seara - vă place brânză de vaci, iaurt doresc. În loc de apă, bea băuturi din fructe: gatiti pentru câteva zile de fructe si boabe uscate, și încă băuturi din fructe.

Și asigurați-vă că gândurile pozitive - nu invidie, nu să vorbească de rău. Știi ce problema principală a pensionarului? oameni ciudat în jur. Am avut noroc - am asociați, și de multe ori pentru că așa cum se întâmplă? Tu plecați dimineața la intrare, pe banca unui șir de bărbați vechi și femei în vârstă - toate se plâng unul de altul, de fapt doare, în care se împarte. În fiecare zi, același lucru - o cicălitoare, cicălitoare, cicălitoare. Am protecție împotriva gândurilor rele și oameni pesimiste. Eu cred că sănătatea - acest lucru este atunci când doare în fiecare zi într-un loc nou, ce să spun despre asta (rade)? Eu nu o astfel pe drum - cu persoane goale, fără interese și activități pentru toată lumea. Astfel de oameni de multe ori ura si animalele - toate pisicile mele se străduiesc să fie moartea luminii, ei văd, miros urât. Deci, oameni, dacă te uiți, puti la fel de mult ca și pisici, uneori, se va pochistoplotnee.

În 70 de ani, Alexandra Nikolaevna a avut brusc un accident vascular cerebral.

- Toate experiențele - în cazul în care o femeie fără ele? - a spus ea. - Fiicele și nepoții mutat în Olanda, soțul meu și cu mine au fost lăsate în pace, nu vă faceți griji cu privire la familie.

Am paralizat intreaga pe partea dreapta - de la picioare la cap. Luate la spital, medicii doar clătină din cap. Și am fost supărat, mi-am amintit Zoya Kosmodem'yanskii, gândit, și eu sunt mai rău? În primul rând dezvoltat de mână ori, se desfășoară de altă parte, crumpling, masat. Apoi, pe timp de noapte, când toată lumea a fost adormit, pentru a primi în jos pe mâini la podea, ținându-se de patul lui, picioarele odihnit împotriva patul vecin și apăsați - pentru a pompa sange. La început - cu atenție, apoi - mai mare, mai puternic. Minciuna piciorul dezvoltat a fost de încărcare. Ca rezultat al spitalului, m-am dus la picioare - numai doctori minunau ... Și când soțul ei a murit acum trei ani, am dat seama că această dungă neagră. Lumina nu a fost frumos, rămas singur singur. Da, cu fiicele și nepoții ei ne comunica prin Skype, dar este greșit. Pisici ma salvat - am sa două și o grămadă de oameni fără adăpost sub fereastră, și desen. Pune-l pe balconul unui șevalet, am cumpărat vopseaua. Vă mulțumim rude - au ajutat, este scump pentru pensionar belorumynskogo. Acum, aici în fiecare noapte remiză: Am paleta de culori, există chiar și paiete și pietre naturale pentru a decora imagini.

Deja în stadion nu alerga, dar în fiecare zi face exerciții. Sit-up-uri, push-up-uri care economisesc potasiul - chiuveta din bucătărie. În dimineața, înainte de cafea - un duș de contrast, flux bun pentru ștergere prosop.

De asemenea, este important să se facă bine - întotdeauna vine înapoi. Am vecini buni, suntem prieteni, ele sunt întotdeauna gata să ajute, suport, legume și fructe de pădure din grădină va aduce. gem de căpșuni a câștigat recent laminate, castraveți sărați au venit deja. Și mă uit la intrare, atunci când constructorii tinichigerie și ne-a făcut pridvor de slabă calitate, care maruntita, am cumparat vopsea, găsit scanduri, lipite, restaurat veranda. Și să-l hrănească, uneori, fără adăpost pisoi - și pui, și pasta - este plin, mulțumit, dar va trăi în această lume. Dar nu toată lumea înțelege supărat. Koshkina ma suna mama sau mama Tereza.

Știi, au o privire în jur, și este ciudat, uneori, devine - ceea ce se întâmplă cu oamenii? Chiar tânăr - unele somnoros, leneș, toate acestea nu sunt atât de deprimat. Asta e tot din lene, au uitat cuvântul „must“, și fără a în nici un fel în această viață. Numai imoralitate, permisivitatea, și ca rezultat - pierderea interesului pentru viață și pentru el însuși.

articole similare