5 motive pentru a nu merge la munte!

Bună ziua tuturor, azi o selecție bună - 5 motive pentru care nu merg la munte! Avem de a face cu cele mai populare idei si intelepciunea conventionala care împiedică să meargă pe primul sau urmatoarea lor campanie.

Excursie pe jos pentru mulți - acest tip de ficțiune! Dacă în perioada sovietică campania a fost metoda cea mai accesibilă și populară de relaxare, dar acum turisti la munte sau considerate anormale sau extreme. Cu toate acestea sunt oarecum dreptate, dacă asta?

În partea a campaniei pare a fi foarte sălbatic, numai oameni nebuni pot merge fără să știe în cazul în care, fără să știe de ce, nu este clar ce să mănânce și să doarmă în cazul în care s-ar putea fi, eu sunt tăcut despre toaleta :). În navetele noi toți interfera în mod constant în oraș adesea poke un deget la noi.

Drumeții în munți? Niciodată! Mai ales, mulți nu tolerează murdăria, hainele urât mirositoare după un incendiu și alte delicii în viața turistică. Un Terere proceda direct la motivele care aud cel mai des.

1) Campania - este greu fizic

🙂 nu fără este necesar să se meargă în mod constant undeva, de multe ori cele mai multe ori mai des decât în ​​jos. Dar, în practică, aș spune că oamenii care pot merge direct - nu merg.

Probabil sa întâlnit oameni ca ei, ei sunt la 100 de metri deja whining că acestea sunt atât de greu, care este rucsac imens ca el (a) Case mai bună și sa așezat oriunde n-ar fi mers.

Eu personal takiyu infuria oameni, dar eu știu prieteni care pur și simplu nu pot merge fizic rapid sau la un nivel cu toată lumea, dar ei nu zhalyutsya, ei știu ritmul lor, ei pot merge pe a șaptea spălare sudoare și sunt extrem de fericit!

Deci - nu prelua pierdut dvs., infurie obsolyutno ingrozitor toate. Și totuși, mulți pur și simplu nu se poate merge pe jos foarte mult, chiar dacă sunt undeva în secțiunea de sport implicate, sau gimnastica, sau altceva.

Nu este exercițiu fizic și durata acestuia. Chiar dacă ești slab, dar sunt rezistente și capul bine - poti face drumetii.

2) Plimbare - scump

Am petrecut personal pe echipamente (modul de selectare a):

• Rucsac - 620
  • Sleeping - 420
  • Karemat - 90 + Cazul 25
  • Cort - 800
  • Pantofi - 400
  • Pantaloni și sacou - 300
  • Mâncăruri - 150
  • Diverse - 100

Ware Îmi place de expediție pot fi găsite la castron 5 grivne și halbă. Deși am încă o mulțime de lucruri, uneltele mai catara nu este cel mai ieftin, dar lista pe care i-am dat - cel puțin ceea ce am nevoie.

campania în sine și pe diferite standuri, puteți citi articolul - cât de mult campania. Puteți grătar în fiecare zi este, și este posibil să trăiască Mivina cu această gândire este de înțeles.

3) Drumeții în munți - este periculos

Adevărat :). Amintiți-vă - în cazul în care într-o campanie, puteți face ceva greșit, asigurați-vă că veți găsi pe cineva care este și face. Și poți să faci o mulțime. Dar pentru a spune adevărul - oamenii mor din cauza prostiei și prostia lor!

Sincer, marșul nu este mai periculos decât trecerea peste drum în locul greșit, dar uita în cazul în care aveți de gând și ce vei face acolo.

4) În campania nu există electricitate

Înțeleg acum vârsta de informații, avem nevoie de internet peste tot, tot ce trebuie să suni, trebuie să mergeți Vkontakte și multe alte lucruri de făcut. Nu știu despre tine, dar mai ales a intra în munți, așa că nimeni nu putea trece, nimeni nu ma găsit la mine, nu am fost așezat la calculator și Internet. Vreau doar o pauză de 21 sec. Anti-taymmenedzhment 🙂

5) puteți obține igiena bolnavi și săraci într-o excursie pe jos

Acest lucru este valabil. Bolnav poate fi orice se poate ridica căpușa, dar este lucrurile mici în viață. Cel mai important - nu se dezbrace mult în creștere, vinde repede si poate pribolet. Nu bea din bălți și mlaștini, iar apa se poate fierbe și ar trebui să fie. Apa poate fi băută cu orice apă curentă în munți poate fi aproape peste tot apa potabila, dar este de dorit ca râul nu au trecut prin sate și orașe.

În detrimentul sănătății - „Sănătate -. Inamicul unui turist“ Timpul este singura halte la mare, poate lua pungi de șampon și se spală părul, săpun, de asemenea, nu a fost anulat, mâinile pot fi cu acuratețe și șervețele umede pentru a cumpăra, bune pe care le au în orice magazin.

Sincer, rar se spală în campanie, pentru că nu sunt un fan de apă rece, și LDPE poate cumva fără ea, IMHO. Și despre turistic trusă de prim ajutor și pentru a citi.

Cine a incercat sa Infobusiness, ieri (14 mai) a fost capabil să câștige 1.000 de grivne pe vânzare, atât pentru student - :) foarte bine. Poate am spune cum oricare dintre voi să-l repete.

Pentru desert. ultima dată când sa bucurat de semințe creative Slepakova, un cântec mare, „Loving - youtube stele“ uite:

articole similare