5 mituri despre copiii și părinții care ar trebui să demasca - acasă Mamele

Mitul №1. „Părinții mei au dat viață, și vă aflați în fața lor în datoria.“

Mit №2 «Noi am investit atât de mult în dragoste cu tine, ne-am petrecut timpul pe tine. "

Mitul №3 «Eu știu cel mai bine, vă doresc bine - a trăit până la așteptările mele„!

Mitul numărul 4 „părinte - o persoană specială, el nu va renunța, și niciodată nu trăda.“

Mitul numărul 5 „supere de părinți - un păcat!“

epilog
Situația în societatea sovietică și post-sovietică a fost fără echivoc. Mi-ar fi descris ca „patrimoniu sistem comunale.“ Linia de jos este că o persoană care nu continuă cursa - o persoană defect care nu are loc. Deoarece mulți copii sunt percepute ca un fel de necesitate, ci de conștientizare în aceste acte de procreare erau uneori foarte mici. Și un părinte care nu gândește despre motivul pentru care copilul său, în cele din urmă decât să repete mindlessly modele de parinti: „Mai întâi am părinți folosesc și ne cer să facem ceva, iar apoi cerem de la copii și să le folosească - deci trăiesc și așa toți ar trebui să fie “. Acesta este motivul pentru care părinții sunt rareori ei înșiși întrebat ceea ce doresc cu adevărat. Și așa este foarte mult a suferit o pierdere în viață. Și apoi se simt frica, invidie și gelozie față de copiii lor. Ia-o pentru ceea ce este.
Dacă citiți acest lucru, aveți deja opțiunea de a exact modelul în care să trăiască. Și poate dacă - un copil adult, este de tine, face cu nemulțumirile lor împotriva părinților, recunoscând cu sinceritate aceste leziuni, după ce a lucrat pentru ei, pot învăța apoi părinții lor acceptarea necondiționată și dragostea adevărată. Și dacă nu - poți da drumul ei, și nimic mai mult pentru a cere.
Dacă aveți - un părinte, obosit de conflict cu copii și se simt disrespected de ei, încearcă să înțeleagă ce comportamentul copilului vă spune despre propriile neajunsuri ca. Puteți efectua în continuare pentru - să înceapă să-și îndeplinească dorința lor de a trăi pentru ei înșiși, și să învețe să se consulte cu copiii ca adulții să respecte alegerea lor, și ei vă vor răspunde la căldură și înțelegere reală.
Toată lumea, indiferent dacă părinte sau copil poate recunoaște lucru simplu: cealaltă persoană - este o altă persoană. Și, indiferent de vârstă, fiecare are propria lor cale, alegerea lor și dreptul lor de a face greșeli. Și, ca adulți, toți putem pur și simplu oferit voluntar pentru a da ceva unul altuia. Și ceea ce este dat nesincer și cu un băț - este acest dar adevărat al iubirii?

Fritts Perlz a venit cu o formulă care este adesea numit „Gestaltists rugăciune“:

„Eu - Eu sunt, și tu - este tu.
Sunt ocupat cu afacerea mea, și tu - ta.
Sunt în această lume pentru a nu și pentru
pentru a satisface așteptările dumneavoastră,
și tu - nu pentru a se întâlni a mea.
Dacă ne vom întâlni și de a lua de-a lungul - asta e bine.
Dacă nu - nimic etomy pentru a ajuta ".

Acest lucru este valabil atât pentru părinți cât și pentru copii.

articole similare