Dar preparatele noastre cu ouă sunt interesante, nu numai din cauza utilitatea lor. Nu, nu-mi fac acum despre plăcinte, piure de cartofi și alte idoli în care acest produs este implicat. Cele mai uzuale omleta, fără de care rareori face micul dejun - eroul mesei noastre de astăzi. Și rapid, util, gustos. Și dacă acest lucru pentru a adăuga? Și dacă ai decora, gatiti neobișnuit este vasul de obicei și fișierul original? Tu poți! Și când copilul se îndepărtează de omleta ieri, spun - vreau mai mult. Un soț nici măcar nu știe capodopera supraexpuse durere de budinca gurii. Și astfel, pregăti ouă neobișnuite!
Cum să se pregătească omleta gustoase minunat în pâine - un pas cu pas reteta fotografii
Aceasta nu este o rețetă nouă, dar am încercat să aranjeze neobișnuit și delicios lui. Când acest lucru a implicat într-o singură porție și 1 ou ușor ingrediente. În general, cei care se pregătesc pentru a merge rapid sau nu necesită tratament termic. Prin modul în care poate varia, și variază cu alimente - și de fiecare dată ouăle va fi un accent nou.
ingrediente
- Pâine - o bucată de 1
- Ou - 1 buc.
- Pepper - 70g
- Țelină tulpină - 5 cm
- Verzii - un vârf de cuțit
- Usturoiul - cateva felii
- Condimente - la gust
- ulei de măsline
ouă de gătit simple în pâine cu piper - un mic dejun consistent și delicios!
Dar cu el ceva cu pâine, și am început masa mea de azi. I-am cumpărat pâine la întâmplare macră. Încercați - yummy incredibil, până la punctul că este suficient ca o pâine. Dar imaginația mea dus repede departe la omletă. Am luat un cuțit și a tăiat oval (sub formă de pâine).
Pasul 1. Tăiați un cuțit oval
Apoi am scos cu grijă miezul, și a început feliere legume. Dragostea nu este numai util și gustos. Așa că am luat roșu boia de ardei. Feliat, astfel încât arcul avansat dlinnenkie.
Pasul 2: piper bulgar
Țelină acum, când nu avem suficiente vitamine pentru a sprijini organismul. Pentru că încerc în fiecare zi să-l în diferite feluri de mâncare puse. Au existat, de asemenea, în acest moment. Se taie în inele și jumătate.
Etapa 3. semirings de țelină
Brânză este întotdeauna decorat cu ouă. Dar, de data aceasta am decis să-l folosească oricum. Am vrut să fac chips-uri, și nastrogat subțire-subțire.
Pasul 4. Brânză on Chips
Și acum este punctul important - este necesar să se încălzească tigaie. Apoi, uleiul turnat în ea, o astfel de crutoane prăjite formă interesantă.
Pasul 5. Toast prăjit
Așezați imediat următoare legume, felii presarate de usturoi. Odată ce Browns grenochka, rotiți-l și ou ciocan într-un castron. Puneți brânza în mijlocul pâinii, și se toarnă ușor oul.
Pasul 6. Se toarnă oul în pâine
Fry pe o scânteie mică, astfel încât să nu ardă sau pâine prăjită, fără ouă, nici legume. Nu, nu acoperă capacul, și va fi urât. După zheltochek atât decora ouă, și el este un astfel de gust frumos ...
Pasul 7. Gata ouă prăjite
Cele mai delicioase omletă și terci de cereale, ciuperci și legume - rețeta mea preferată
Da, dacă încă mizerie și aveți unde să-l pună, și arunca un păcat, nu aruncați. Dimineața, atunci când este necesar să se pregătească micul dejun de familie, folosi - o garanție de succes!
ingrediente
- Ou - 1 buc
- Porridge (paste) - 3-4 linguri
- Ciuperci - 1-2
- Legume (toate) - 100 g
- Brânză - 70 g
- unt
Ca simplu pentru a găti o omletă cu terci de cereale, legume și ciuperci - o rețetă testată în timp!
Inițial, se taie ciuperci și legume. La mine a fost o telina favorit, ardei gras, rosii cherry, morcovi, ciuperci și plante medicinale (toate la fel). Și totul se amestecă cu terci.
Etapa 1: Se amestecă legumele cu terci
Se topește într-o cratiță sau uleiul pentru prăjit tigaie. Vysyplem terci cu legume aici. În primul rând, vom adăuga gazul, și o dată zashkvorchit, scade și trebuie să acopere capacul.
Pasul 2, acoperim tigaia cu un capac
Până în prezent, toate se coc acolo și vom lua problema nu mai mult de 4-5 minute, se amestecă ou cu brânză rasă.
Etapa 3: Se amestecă oul și brânză
Distribuite pe întreaga suprafață a cheagului de ou de brânză și se fierbe pana cand se inmoaie. Prisyplem verdeață de sus și de a servi imediat pe masă!
Etapa 4. Acest fel de mancare este gata. Poftă bună!
ouă prăjite cu cârnați, pâine prăjită și legume - una dintre cele mai bune rețete
nu a existat nici un moment. scrambled Numai ouă. Dar asta nu a fost tot atât, ca întotdeauna, mă uit în jurul valorii de frigider. Aici sunt un cuplu de cârnați - nu acolo, nici instanța de judecată. Și apoi se taie din legume cina de ieri. Totul este pregătit. Omletă - delicioase și frumos - se va fuma pe placa în 10 minute!
ingrediente
- Ou - 1 buc.
- Mezeluri - 1 buc.
- Pâine albă - 1 felie
- Brânză - 50 g
- Telina - 50 g
- Pepper - 50 g
- Prazul - 50 g
- Tomate - 50 g
- Uleiul de măsline pentru prăjit
- condimente
Cum delicioase pentru a găti o omletă cu cârnați, legume si biscuiti
Din moment ce aproape toate legumele au fost tăiate, am feliat cârnați. O mai bună - cât mai fin posibil.
Pasul 1: vom tăia cârnați
Se încălzește tigaie. Se toarnă ulei în ea și trimite-l la legume cu cârnați - chiar și prăjiți la foc mare. Și totuși se pregătească foarte repede ou cu brânză rasă.
Etapa 2: ou cu brânză rasă
Pâinea era moale, iar data viitoare când am mai bine uscat în prealabil. Într-un cuvânt, trimite piesele stick la tigaie și se umple această frumusețe cu aroma la gust masă ou-brânză. Sub capacul de trei minute. Pentru a servi a fost frumos, tăiat ouă de unele mucegaiuri.
Pasul 3: Taie prăjit ouă matrițe
Doar nu clipping această mișcare decisivă - felierea, fără a lua ouăle lui. Vezi cum frumos!
Etapa 4. Voila, vasul este gata!
idei interesante pentru alimentarea oua la sfarcurile
- Se taie cârnații de-a lungul. dar nu până la sfârșitul anului. Ia ieșirea, astfel încât să se obțină inima, și cum scobitoare. Și apoi se prăjește un ou, turnarea-l în mijlocul inimii.
- Se taie cârnații în jumătate. și scorul jumătățile ca și în cazul în care pe cale de a se taie fin, dar nu taie-o! Conectați ambele capete - va romashechka ouă în care centrul și sunt conduse!
Omletă cu creveți, coapte în sos de smântână - Surprins close
Acesta este un fel de mancare foarte original. Și nu doar în ceea ce privește produsele. În primul rând, omletă prin cuptorul va avea loc. În al doilea rând, procesul nu este același lucru ca de obicei.
Inițial se încălzească cuptorul la 160 de grade. matrite smazhem cu ulei. În fiecare dintre ele ou vobem, o crema pic de sare și piper. Se dă la cuptor 15 minute în cuptor. Numai galbenusurile nu duc la pregătire! Friptură de creveți în unt, le-a pus stropite cu vin și se adaugă o cremă puțin acru. Serviti ouăle direct în oală, a pus creveți, sechestrarea baghetă.
Omletă din tomate (ardei bulgară) - un fel de mâncare de obicei o face chiar mai gustoase
Nu mai puțin de teren originale. Mai ales dacă alegeți legumele sunt mari și luminoase. Deci, se spală roșii am tăiat o mână. Vom scoate pulpa. Volem din oua, biciuit cu branza, ras, patrunjel si marar. Aceasta frumusete asezonate cu condimente și sare, trimite roșiile în cuptor, acoperit trunchiate lateral. Se dă la cuptor pana cand se inmoaie. Se presara cu brânză rasă. Cu toate acestea, puteți crea și piper, și dovlecei, etc.
Simțiți-vă liber pentru a experimenta. Maruntiti în tigaie toate, este un păcat să arunce, aromat cu ceva gustos, care nu vor cruța ierburi, usturoi, și tot ceea ce face ca mâncarea mai gustoasă și mai sănătoasă!