44 fotografii cascadorii BMX-calareti
Astăzi, prietenii mei, te voi arăta o serie de fotografii uimitoare, sportivii extreme care efectuează cascadorii în timpul antrenamentului și concursuri în BMX - Motocross bicicleta. De-a lungul pregătirea materialelor pentru un articol în capul meu se invartea gândit: „Wow ... ce fac ei profesioniști“ Doar amintiți-vă Deni Makaskill și BMX lui de echitatie.
BMX standuri pentru biciclete Motocross, care este, Motocross bicicleta. Acest sport a apărut în SUA la sfârșitul anilor șaizeci - atunci bicicliștii încercat mai întâi să imite motokrosseram copierea cascadoriile și stadializarea biciclete curse pe teren accidentat. Treptat BMX a devenit un sport independent, iar acum este chiar inclus în programul Jocurilor Olimpice.
În BMX mai multe domenii, de la curse simple, pe rutele freestyle - cascadoriile cele mai dificile și de multe ori foarte periculoase. BMX-riderii pot merge oriunde, singura condiție - este prezența unei biciclete speciale. BMX-biciclete sunt diferite de înaltă rezistență convenționale (și modul în care - la o astfel de sarcină), precum și unele caracteristici ale configurației. Asta e tot ce am știut din acest domeniu
Și acum prezent pentru a vă un podborochku mic dintre cele 44 de fotografii cele mai impresionante BMX-riderii.