3 zile rămase!

Budu Mamoi (feminin)

Pentru unii oameni (el știe cine), atunci nu da vina pe mine, eu nu nifigushechki scrie în jurnalul său, raport. )
Pe de munca. Înainte de decretul de 3 zile. Fetele, ceea ce este fericirea - să știe că în cele din urmă va curând toate aceste necazuri și tam-tam sub acoperire nu vei atinge, iar oamenii neplăcute nu mai deranjez! Ultimele zile sunt sincer cred, ce să facă la locul de muncă și la ce altceva ar slazit site-ului. =)
Despre sănătate. Ieri, mătușa bună LCD a anunțat că, în 12 de zile, am adăugat 1,1 kg și este foarte mult (nu am plutească deloc, pentru că eu știu: câteva zile mai canta - dial kg, cu două zile mai puțin - la fel kg zboara, iar timpul sarcinii nu a făcut excepție). În acest caz, sânge urină în ordine, presiunea este normală inima, bine. Navypisyvala Curantylum cu Hofitol am înregistrat cu fidelitate totul, clătină din cap și a aruncat o bucată de hârtie de la ieșirea din cabinet. Da, voi mânca pumni de pastile, care au venit cu!
Despre viața de familie. În această săptămână, mi-a lovit pogotovit. Ceva mi se pare că în ultima lună am crescut leneș, astfel încât soțul ei a mâncat numai cârnați și găluște (deși cum ar fi amintiți ceva schematizate fierte, dar atunci când și ce - viața mea). Ei bine, dar ultimele trei zile avem la fiecare murături noapte, dragoste fericit, eu sunt fericit)) La pilaful week-end bucătar - este necesar să se aibă grijă de soțul ei simțit! Pentru a risca ceva și pentru a coace ceva pentru prima oară în viața lui? Este necesar să se meargă la nota concediu de maternitate.

Mama Marta (dublu feminin)

Budu Mamoi (feminin)

Eu voi fi sigur de a scrie, cum pot face fără tine. ) Și fără un computer, se pare, modern mama oriunde - nu în forum pentru a discuta despre problema sau dorită INFu găsi. Chiar și cărți - și cele ale leagăn de rețea!

articole similare