29 sfaturi pentru absurditatea fetelor din anii '80 despre cum să se comporte cu băieții și să fie populare, la modă

Aceste sfaturi sunt puțin probabil ca cineva va ajuta să câștige popularitate, dar după citirea ei, știi cât de mult sa schimbat relația dintre oameni în doar aproximativ 30 de ani. Am adunat pentru tine 29 citate cele mai ridicole din această carte. Datorită fiecare dintre ele în centrul oricăror feministele moderne ar fi inflamat furia dreaptă. Nu ar fi posibil, cu precizie, pentru a evita scandalul sexistă.

- Știi cum să calitate nu poate sta nici unul dintre băiat? Această nevinovăție!

- Când ești timid și să se comporte în mod natural, băieți instinctiv: „că este o fată care poate fi de încredere, nu este viclean, nu va face să mă rănesc și umili.“

Nu se simte băieți ranii.

- boy Ego flatați stangacie ta. El va simți că controlul situației, că el este un om. El va simți de asemenea, protejate și va fi mai puțin rușine de tine.

- Cei mai multi tipi se tem de eșec, ei pot pierde orice somn după aceea. De aceea, ei evită fetele pentru a evita umilire și eșec, chiar dacă aceasta înseamnă a pierde șansa de a avea un prieten apropiat, și să rămână singur în timp ce studia în liceu.

Băieți la fete de liceu au de obicei un interes scăzut.

- Dacă plătiți prea multă atenție băieți, băieții vă acorde o atenție dumneavoastră nu va fi. Ei nu vor avea încredere în tine și te respect. Puteți chiar ruina reputația ta. „E atât de disperată,“ sau „Ea se execută după toate.“ Toate acestea nu ajută să devii popular.

Aceasta ajută. Dar reputația de pradă.

- Uneori, când o fată bună întâlnește un tip ea ridica un zid de nepătruns. Fata asta se comportă rigid, sigur, chiar sarcastic. Dar aceasta este doar protecția, să se simtă încrezători. Am avut o mulțime de prietene, timid, natură și minunat. Și băieții spun despre ei: „Cum poți fi prieten cu ea, e un astfel de cățea“ sau „e atât de frig, cum poți ieși cu ea.“

- Mulți băieți cred că manifestarea syusyukanem de sensibilitate. Ei cred că nu e cool și feminin. Ei se tem că, dacă se comportă în acest fel, ei încep să tachineze. Prin urmare, ei te vor ignora, lasa horseplay prezenta ta sau flirta cu prietenele tale.

Mulți dintre băieții în această privință, nu cred nimic, într-un fel a obținut un sine.

- Nu spune prietenilor ei despre relația ta cu băiatul, oricum, nu bârfesc. Băiatul poate fi frustrant și amar, dacă el știe că retell toate momentele când te cheamă (în 80 de băieți încă numesc fete), este de asteptare pentru o dată sau de ... pupici.

Da, mai ales când el futut.

- adună cu grijă dimineața. Încearcă să arate mereu bine. Eforturile, munca sistematică pe sine este de multe ori singurul lucru care distinge fetele frumoase de la doar drăguț.

Unii oameni, de asemenea, au luat acest sfat la bord.

- Oamenii vor fi atrași de tine, dacă sunt interesante și cu multiple fațete.

În general, acest lucru nu este singurul motiv pentru a fi un interesant și cu multiple fațete.

- Fii exotic, excentric, inventiv, ingenios! Cu toții avem o parte sălbatică a naturii. Eliberați demonii lui la libertate! Nu există nici o modalitate mai bună de a obține atenția și de a face o impresie.

Cum acest lucru se potrivește cu trecutul, Consiliul?

- Baietii pot fi nepoliticos și crude (miliardari sadică). Ele pot bea bere și să organizeze concursuri care râgâie mai tare. Dar ei nu le plac fetele nepoliticos si prost crescut. De fapt, cele mai multe dintre băieții din cunoscuții mei nu merg la o întâlnire cu o fată care nu a fost o femeie.

Cele mai multe fete pe care le cunosc, de asemenea, preferă domnilor.

- Evitati acte agresive care ar putea amenința băiatul masculinitatea sau dominația lui în relație.

Sau cel puțin nu l-au bătut în public.

- Se lasă băieții fac lucruri mari, deci va trebui să accident vascular cerebral ego-ul său. Și când bine-ego-ul, viața ta devine mai bine.

Acest lucru face cu siguranță sens.

- O altă modalitate bună de a îmbunătăți relațiile - studiu de a programa lecții de prietenul ei și a planifica întâlniri, astfel încât să nu interfereze. Cu cat mai multe reuniuni, cu atât mai bine.

Și cu atât mai repede va avea timp să te plictisești cu ea.

- Cel mai rapid mod de a inima unui băiat este prin ego-ul său.

Există ceva în care este vulgar.

- Nu te ascunde în nici un caz, în momentul schimbării în bibliotecă. Nu mânca prânzul singur și nu pierdeți masa de prânz. Nu lăsați școala imediat după terminarea lecțiilor.

Iar popularitatea va fi luate pe viitor.

- Chiar dacă sunteți foarte îngrijorat, chiar dacă tremură mâinile, încă du-te la o întâlnire. Doar faci ceea ce te temi cel mai mult, puteți depăși teama.

Și ce să facă în cazul în care nimeni nu solicită o dată?

- Dacă școala are tâmplărie sau mecanica auto învățat, asigurați-vă că pentru a vă înscrie! Știați că, în aceste lecții 99% - băieți. Da, ei vor alinia într-o coadă pentru a vă ajuta să se ocupe cu carburator sau puzzle. În orice caz, viața ta școlară va fi de mai multe ori mai interesant!

Doar nu arată că să învețe să înțeleagă carburator, iar băieții ego-ul poate suferi.

- La mall încerca să mănânce la unul dintre standuri cu alimente etnice, în cazul în care este greu de înțeles ceea ce mananci. Atunci când orice băiat va avea propria mâncare, du-te și întreabă: „Ce-i asta mănânci?“.

Asta ar trebui să funcționeze. Mai mulți băieți ca ego-ul doar mâncare!

- În colegiu, puteți întâlni oameni mai în vârstă, care studiază în seara sau part-time. Alegeți să studieze matematica, biologie, contabilitate. În aceste cursuri raportul dintre băieți și fete vor fi cu siguranta in avantajul tau.

Mai bine, du-te la locul de muncă într-o închisoare de sex masculin.

- Cere sfaturi. Am aflat despre acest mod grațios, vizionarea femeia într-un azil de bătrâni. Ea a fost neatractiv, dar este întotdeauna comunicat cu cei mai sexy baieti. Ea sa apropiat de băiat și a zis: „Am auzit că ești un contabil, nu mă va ajuta să completeze întoarcerea mea?“.

Ceea ce ar fi întrebat dacă tipul a fost venereologist?

- Dacă omul tău este într-adevăr destul, trimite o fotografie de el într-o agenție de modeling. Nu ai idee cât de mulți oameni au început cariera de model, deoarece sora lor mai mica sau soția trimis pozele agenției.

Și dacă el este urât, trimite această fotografie la „propoziții moda“.

- 99% din persistenței prevede rezultatul. Este uimitor cum uneori este oglindită, iar băiatul, care a fost imun la farmecele tale, el începe să curgă dintr-o dată pentru tine.

Mai ales dacă luați un ostatic al familiei sale.

- Oamenii care sunt câștigătoare din nou și din nou în dragoste, nu iau „nu“ pentru un răspuns. Ei primesc lung și greu. Ca rezultat, „urmărit“, spune „da“ urmaritor, deoarece peste aceste sentimente este imposibil de a rezista.

Acum, cu toate acestea, în astfel de cazuri în Statele Unite ale Americii evacuate ordinul.

- Când ești nepoliticos cu tipul cu care se poate strica reputația și de a fi etichetat „cățea“ sau „snob“.

Unele fete lucra pe durata de viață a acestora etichete.

- Desigur, ați putea crede că contracepția - este responsabilitatea reciprocă, dar nu e, e corpul unei femei trebuie să fie protejate.

- Este un fapt biologic, băieții din adolescenții de până la 20 de ani conduse de instinct sexual. Pentru ei, intimitatea fizică este mai importantă decât sentimentele. Pentru fete aceleași sentimente, în primul rând.

Acolo sunt, originile obiectivare sexuale!

- Slăbiți garda. Fii sociabil. Nu sta într-un colț, uitam la oameni. Nu e timp pentru a fi introvertit posac.

Și scrie mai întâi.

articole similare