20 de lecții de viață de la părinții săi, pe care nu am văzut 39 de ani, moneypapa

20 de lecții de viață de la părinții săi, pe care nu am văzut 39 de ani, moneypapa

Când am început să scriu acest articol, m-am gândit, „Voi scrie despre 3-5 lecției principale pe care le-am învățat de la părinții lor.“ Dar când am început să defila prin toată viața mea, am fost uimit de cât de mult de fapt, mi-a dat părinții, inginerii sovietici nu au avut practic orice oportunități financiare și mega-cunoștințe „cum a crește copii.“ Cu toate acestea, ei au dezvoltat toate talentele și abilitățile pe care Dumnezeu mi-a și le-a rasplatit. Părinții mi-a dat totul și chiar mai mult!

Prin urmare, acest articol dedic părinților mei, care au crezut foarte mult și cred în mine (și fratele meu) și să ne susțină pe tot parcursul vieții sale.

1. Pentru fericirea nu are nevoie de bani!

Fratele sa născut atunci când părinții lui erau pe '21, și au trăit într-un cămin studențesc. M-am născut 6 ani. Am crescut într-o familie simplă de ingineri sovietici. Părinții au primit cu mai mult de 100 de ruble pe lună, și, desigur, am trăit foarte modest. Noi nu am avut zeci sau sute de jucării, noi nu am călătorit în lume, nu a mers la grădinițe private și școli. Cu toate acestea, am avut o copilarie foarte fericit 🙂 părinții iubit și iubit pe fratele meu. Ne-au făcut să învețe o limbă, a condus la sport, ajutând cu temele lor, etc.

2. Ei au iubit întotdeauna și îngrijiți unul pe altul

Fratele meu și am știut că, dacă jignesc pe mama mea, avem de la tatăl său. Mama în familia noastră a fost întotdeauna un sfânt și un centru al familiei :) Tatal meu iubit, protejat (inclusiv de la noi 🙂), a arătat sentimentele lor, întotdeauna a dat mici cadouri simbolice. Mama a avut grijă de noi toți și iubit de familie imens. Am văzut tot și eu sunt sigur că e absorbit.

3. Încurajați hobby-ul meu și să încerce antreprenoriat

Părinții a încurajat fiecare dintre hobby-urile mele. Într-o vreme am fost foarte fascinat de fotografia - mi-au cumpărat echipamente și o cameră echipată pentru producția de fotografii. Apoi, am devenit interesat de grădinărit - ei m-au ajutat să cultive un mic teren în fața casei, a dat bani pentru unelte, semințe, îngrășăminte, etc. Apoi, a existat o programare. - Tata ma dus la locul de muncă, m-am dus la „vorbesc“ la un calculator. Și așa mai departe. Ca un copil am vrut să fac. Ei au încurajat întotdeauna dorința mea de a câștiga orice. în ciuda privirilor dezaprobatoare ale vecinilor. Acum pot spune că m-au ajutat foarte puternic de viață.

datoria 4. Acasă

Din copilarie, fratele meu și am efectuat unele sarcini la domiciliu - se spală podelele, aspirarea, stergerea prafului, arunca gunoiul, curățat camera lui, sa dus la magazin, etc. A fost un îndatoririle zilnice și săptămânale .. Ei ne-au învățat să disciplineze și să se asigure că fiecare membru al familiei, chiar dacă este foarte mică, ar trebui să contribuie la familie.

5. Exercitiile regulate

După cum îmi amintesc, tatăl meu a jucat întotdeauna sport și motivat să-și exercite întreaga familie. În fiecare zi, în dimineața a făcut exerciții (a face acest lucru acum), care rulează în dimineața, sa dus la piscina, filare pe o bară orizontală, etc. El nu a vorbit despre importanța sportului, el a arătat de exemplu. L-am moștenit și eu încă nu se poate imagina o singură zi fără sport. Acesta este, probabil, una dintre cele mai importante lecții în viață!

6. Condiții de viață sănătos și Alimentație sănătoasă

Odată disponibile pe scară largă are informații cu privire la un stil de viață sănătos și de nutriție, părinți influențată de aceste probleme. Motorul a avut o mamă. Ea vorbește mereu despre el și tatăl său: „Trebuie să fim sănătoși, să nu fie o povară pentru tine și să vă ajute cât mai mult posibil.“ Ei m-au învățat că am practica în fiecare zi.

7. engleză

Încă din copilărie, părinții au fost angajate cu noi în limba engleză. Citiți-ne cărțile, ajutat, încurajat, în liceu, angajat tutori. Acest lucru este determinat în mare măsură soarta mea și soarta fratelui meu. Este destul de rece ne ajută să trăim și să fie o parte a acestei lumi interesante, și nu numai țara în care trăim.

8. Niciodată prea târziu pentru a începe

Mama mea a învățat să înoate la vârsta de 36. Am schimbat profesia de inginer la contabilul-șef la 40. Tatăl său a schimbat profesia, de asemenea, undeva în 40 să se mute în alt oraș și țară în 45. Ei au început o dată viața din nou. Privind la ei, știu că niciodată nu e prea târziu pentru a începe să studieze și să înceapă o viață nouă!

9. Educație - una dintre cele mai bune investiții

Învățarea rău în familia noastră era imposibil. În primul rând, părinții sunt un exemplu, și în al doilea rând, tatăl nu a dat descendență 🙂 au ajutat cu temele lor, dar niciodată nu le-a făcut pentru noi. Îmi amintesc salbatic furios, „Ei bine, ce mă torturezi. Doar spune-mi răspunsul! „Acest lucru 🙂 obișnuiți cu disciplina și răbdare pentru a învăța cum să găsească răspunsurile corecte în viață, cu condiția ca o educație bună.

10. Eaglets trebuie să zboare din cuib

În ciuda iubirii materne imensa, mama mea a găsit puterea de a ne rupe departe de tine, iar părinții mei a trimis pe fratele meu să studieze în alte orașe. Știu, a fost foarte dificil pentru mama mea. Dar el și tatăl său a luat decizia corectă. De la o vârstă fragedă fratele meu și am învățat să trăiască în mod independent, să se bazeze pe ei înșiși pentru a rezolva problema. spodvig noastră de plecare și să se miște. acum trăim într-o strânsă mai mult sau mai puțin unul de altul, iar ei sunt ma ajuta foarte puternic, cu fratele meu în educația copiilor, dar ceea ce trebuie să se uite după ei 🙂

11. Copiii - un important „investiții“

Părinții, desigur, nu a considerat fratele meu ca „investiții“. Ne-au dat dragostea lor, de îngrijire și de timp. Ei au crescut copii independente și recunoscător. Fratele meu și îmi place foarte mult părinții lor și să le sprijine cât mai bine putem.

12. Cu puțini bani, poți să faci o mulțime

Cele mai multe dintre părinții lui de viață a câștigat puțin, dar a reușit întotdeauna să trăiască cu propria-i bani (nu de credit) și să trăiască bine până acum. În același timp, necunoscut și misterios pentru mine, acestea sunt gestionate în mod constant pentru a economisi bani pe toate tipurile de frigidere, televizoare, reparații și chiar o mașină! Timp de mulți ani a fost un mister pentru mine, până când am dat seama de puterea de răbdare, de economii și împrumuturi mizerie.

Recunosc, această lecție parentală am învățat prea târziu, pentru că sa considerat mai deștept decât ei, aș dori-o dată, spunându-mi expresiile cerșetori, cum ar fi „Dar în Occident ....“, „alte persoane într-un fel cumpere ...“ - în cele din urmă a trecut printr-o datorie de milioane de dolari.

13. Nu încredere în stat și să se bazeze pe familia lui

La fel ca mulți alți rezidenți ai URSS și CSI, statul nu este doar „arunca“ părinții mei. Ei au pierdut totul, dar nu descurajat și a continuat să trăiască și să se bucure de viață. Privind la ei, am dat seama că trebuie să se bazeze doar pe el și familia lui. Nici prietenii, nici noroc, nici statul, nici angajatorul. Numai pentru tine si familia ta!

14. Pasul înapoi, pas în lateral, doi pași înainte - e salsa! 🙂

Îmi place salsa 🙂 Viața ca salsa - un pas înapoi, un pas în direcția unui pas înainte. Este foarte rar ca oamenii „graba“ înainte. Părinții și-au pierdut economiile pe termen lung, munca pierdut, a pierdut profesia lor, s-au schimbat orașul și țara sa mutat de la sărăcie la nivelul de mijloc și vice-versa. Am lucrat două locuri de muncă. Și toate de dragul familiei. Noi nu stăm și nu se plâng de circumstanțe. Ei suflece mânecile și a lucrat din greu pentru binele familiei.

15. Delicious alimente întărește familia și face casa mai cald :)

Mama gătit fantastic delicios. Ea pregătește feluri de mâncare de rusă, Caucazian, Asia, Europa și alte bucătării. În mod constant experimente. Produse alimentare delicioase și-a unit întotdeauna familia noastră la masă, pentru a consolida legăturile care fac o casă un loc în care vrem să ne întoarcem. Până acum, fratele meu și eu întreb pe mama mea de a găti anumite mese în diferite concedii 🙂

16. Femeia - centrul de familie!

În familia noastră, mama mea a fost întotdeauna un centru al instigatorilor a inițiat diverse idei distincte. Pentru a trece la locul tatălui său a avut întotdeauna o mulțime de timp și efort, dar dacă o facem împreună sau provocați cu ideea, nu s-ar opri! 🙂 Mama nu a fost niciodată „printesa“ și nu de așteptare pentru „mană din cer“, ea a lucrat la egalitate cu tatăl său, el a investit o mare cantitate de efort în dezvoltarea familiei și a copiilor. Acesta a fost (și este) o soție iubită și mamă, prieten și partener, om muncitor, un om cu valorile corecte în viață, o persoană în legătură cu munca lor cu o mare responsabilitate. Mama pentru mine sfânt!

17. Familia - asta e!

Îmi amintesc părinții mei mi-a spus: „Fiule, vine timpul, chiar și prieteni apropiați fugă pentru familiile lor și problemele, și nevoia de a iubi familia lor și să se bazeze pe ea,“ si eu n-am crezut. Mi se părea că prietenii lui - este tot ceea ce ei vor fi întotdeauna acolo și va fi acolo de multe ori. A venit timpul, și prietenii zburat pe familiile lor și în alte orașe, mulți pur și simplu a căzut din viața mea, și în ciuda faptului că am avut încă unele cu adevărat foarte dragi prieteni, am dat seama cât de greșit au fost tatăl și mama. Familie - asta e!

18. După 60 de ani de viață nu se încheie, și începe o nouă etapă interesant!

Când eram copil, de 30 de ani de vârstă părea să-mi 🙂 60-70 de ani pentru mine părea o galaxie îndepărtată. Îmi amintesc chiar și spunând: „Eu nu vreau să îmbătrânesc, vreau să mor tineri.“ Am fost atât de greșit. Privind la părinți și care au trecut 39 de ani de viata, am realizat că fiecare etapă a vieții - frumoase, în fiecare zi - specială. Dar ai nevoie de un lucru foarte lung și greu - pe sănătate, relații, copii, bani, cap, emoțiile, etc. Toată viața mea.! În fiecare zi! Acum viața de îngrijire completă a nepoților lor părinților mei, și ea le face fericit. Ei reușesc să călătorească un pic, și, de asemenea, le face fericit. Ei știu cum să se bucure de lucrurile mici și nu se plâng de viață.

19. Casa, care este întotdeauna în așteptare

În cazul în care nu s-ar purta fratele meu soarta, casa parinteasca a fost intotdeauna un loc unde suntem iubiți și am așteptat părinții. Un loc în care ne-am putea veni cu bucurie și tristețe, fiind pe partea de sus și în partea de jos, care a făcut o serie de lucruri inteligente și prost. casa părintească și părinții - este o gravă spate. Eu chiar vreau să devină casa noastră în același loc pentru copiii noștri.

20. Părinții spun „Te iubesc“

A deveni un părinte a două fiice minunate, am realizat cât de importantă atenția copiilor și a cuvintelor lor natură. Părinții nu va cere, dar este atât de important. Dându-și seama că părinții nu vor fi întotdeauna acolo, și cât de mult le-au făcut pentru mine, acum am încercat să le spun mulțumesc pentru ajutorul lor (chiar mici), încerc să spun că le iubesc și îmbrățișare și sărută-le de fiecare dată când văd . este de nepretuit pentru mine. Știu că pentru ei, de asemenea.

concluzie

Mama și tata, vă mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru noi, facem și va face. Este mult oooooooochen! Te iubesc foarte mult.

Cu tine a fost MoneyPapa - expert în finanțele familiei

Alăturați-vă miilor de succes financiar și de familie aici