În doi ani, fiul meu a spus, mama și tata. și nimic altceva. De asemenea, am fost la doctor și a lovit de alarmă. și tot mi sa spus că aveți un bine și de a construi toate. Și bunica mea tot vorbit. timp vine, de asemenea, limba va fi pounding.
Și în trei ani, fiul meu a început să vorbească la fel ca București, toate într-un rând.
În patru ani, am învățat alfabetul, și cinci se citește.
Deci, nu vă faceți griji, totul se va rezolva.
Și nu să se gândească, du-te la doctor.
Dacă aveți nevoie să prune și limba. Și explică totul. Și apoi anul este nimic.
Fiecare copil are propria sa istorie.
Am avut o astfel de problemă.
Voi da câteva sfaturi:
- Pentru a reduce copilul la dentist, el a fost implicat în tăierea frenulul (membrana sub limbă poate fi scurtă, și este destul de puternic influențează discursul copilului). Această procedură se face în cabinetul unui medic la dentist. Durata de doar câteva secunde. Procedura fără durere (deși am făcut această procedură, atunci când fiul meu a fost de 1 lună, el nici măcar nu plânge) ni sa spus despre acest timp. În plus, este necesar să se uite la muscatura copil.
- Ideea cu această problemă trebuie să se adreseze la neurolog, și de a face copilul REG și EEG (care ar exclude în interiorul presiune și tulburări ale sistemului nervos central craniană) În plus, neurolog poate numi și ridica un tratament pentru copil (nu vă fie teamă, uneori, este necesar)
- În 2 ani, puțini logopezi ia copilul la școală, deoarece clasele de terapie de vorbire sunt destul de complicate pentru această vârstă.
- Mult depinde de comportamentul părinților. Sunt de acord, în cazul în care copilul arată cu degetul, mormai - și părinții și bunica s-au grabit imediat pentru a efectua toate „mugetul“, iar copilul nu are nici un stimulent să-l spun și așa va înțelege. În acest sens, trebuie să fie un pic „Glypymi“ și „surd“. Nu a înțeles, se repetă din nou (cred că atât de des nu truc).
- În mod constant vorbesc cu copilul, să-l dezvolte. Pur și simplu șicana un copil (decât orice exerciții de articulare). „Limba se ascunde,“ ascunde în spatele obraji. Este prezentat sub forma unui joc cu fiecare alta limba, învăța copilul să fluier fluier sau fluier.
Cel mai important răbdare. Fiul meu este aproape tăcut până la 4 ani (Trauma la naștere a fost pe seama unui neurolog).
6.6 este acum, el învață programul preșcolar, și este aproape gata pentru a intra în școala de masă. Da, el are o problemă de vorbire, dar ele nu sunt la fel de mare.
Consultați un expert și trebuie să arate copilului, în orice caz, deoarece copiii nu au fost glumesc!
Pentru a fi sincer, eu nu știu, normal sau nu, dar copilul meu timp de doi ani, iar ea spune are o mulțime de cuvinte, cu fiecare zi care trece adăugat numai cuvinte noi și un pic nebun pentru mine că un copil nu spune nimic în doi ani!
Mai bine-l joace în condiții de siguranță și să ia anumite medici cum este posibil!
Sanatate pentru tine si copilul tau!
Acesta este copilul tău și îl iubești, îngrijorat și pasă de el. Dacă există o problemă, este necesar să se examineze mijloacele necesare pentru a consulta specialiști. Atunci ei spun că nu vă faceți griji cu copilul bine. Atunci ar trebui să așteptăm. Nu asculta pe cineva care are nevoie de timp. Deci, nu pierde acest moment. Fiul meu a început să vorbească târziu și foarte rău, rearanjate silabele, multe sunete nu au putut pronunța. Nici unul dintre medicii au spus că are o scurtă frenul. Doar mult mai târziu a spus ortodont că problema în frîu. Dar, de data aceasta am fost angajat în greu, și a fost posibil să-l evite. Du-te la art.
Fiul meu a început să vorbească la 2 ani și 3 luni. Dar, înainte de asta, nu geme, și cel puțin câteva silabe și a încercat să vorbească, „Mamă, tată“, el devine. Nu știu despre tine, dar avem la fiecare jumătate de an, copil de până la 3 ani referire la un neurolog și trebuie mai întâi să se întoarcă la el. Uneori, trauma nașterii (pentru nașterea severă) și hipoxie nou-născut poate afecta întârziere de vorbire. Deci, trebuie doar să se adreseze la neurolog, dacă el vrea să fie decuplat de a încerca să ajungă la un psihiatru, nu-ți fie frică de cuvântul, el este versat în aceste chestiuni. Acum, nu aveți nevoie de un terapeut. Între timp, va trece examenele la masaj picioare pentru copii, se pot cumpăra „scoruri Massagere“ si lasa picioarele laminează roțile, cu atât mai mult cu atât mai bine. Acesta imbunatateste functionarea creierului si elimina multe dintre problemele.
Marina Torgashin [17K]
Într-un astfel de caz, nu este necesar să se aștepte, e timpul să obțineți în jurul valorii de un număr de medici. Și neurologie și terapie de vorbire. În 2 ani au rudimente cel puțin minime de exprimare într-un copil ar trebui să fie. Medicul pediatru poate spera ca copilul însuși să vorbească? Copilul desigur încă vorbesc, dar care ar exclude orice boală este mai bine pentru a verifica.
Am o prietenă, așa că începe să vorbești în 5 ani, dar până în prezent multe dintre cuvintele nu vorbește în mod corespunzător și multe dintre cuvintele nu le pot pronunta. Dar copilăria ei speriat foarte mult, poate pentru că atât de târziu și a început să vorbească.
Deci ai merge mai bine pe la medici.
Sunt de acord că consultarea cu experții nu poate face rău. Dar teama de captura este, este în valoare de ea. De asemenea, am un fiu la 2,2 geama numai, am dat-o grădină, și toți se temeau de orice său va înțelege. Timp de o lună în grădina vocabularului său, astfel încât a crescut suntem chiar obosit de boltavni! Și noul an, a spus el poezia. Nu știu despre tine, dar avem logopezi dura doar cinci ani. O fiică este deja pe jumătate fel de a spune propoziții.
Nimic nu e ca de neînțeles și teribil nu este aici! Sunt copii care sunt tăcut pentru o lungă perioadă de timp. Până la regula de 3 ani. Lenin, de exemplu, de până la 3 ani de tăcere, și apoi a rostit mult. Timpul lui va veni și vorbi și nu ar trebui să ridice nici o panică. Și cine știe terapeutul, de asemenea, ca să spunem așa.
Nimic în neregulă cu asta, cu siguranță smyshlonny copil și înțelege totul. De ce face ceva pentru a prune, cu atât mai mult terapeutul spune totul bine.
Un mod excelent de situația în care copilul a mers undeva cu ceilalți copii și să comunice cu ei, desigur, atunci el nu se poate face fără cuvinte. Acest lucru poate fi un loc cu nisip, razvivayka câteva ore pe zi. Și astfel încât să puteți include copilul dumneavoastră un basm pentru copii, vorbesc cu el și nu va observa ca el începe să vorbească. Fiul colegul meu nu a vorbit până la gândul 3 ani în urmă în dezvoltare și nicăieri nu este operatorul de transport atunci când este timpul său, el a vorbit.
Un copil de această vârstă ar trebui să vorbească cel puțin unele slogi.Esli el spune chiar și o silabă în mod clar, atunci totul normalno.Esli același copil nu spune nimic, cred că am nevoie să văd un centru de neurolog sau de vorbire.
uzhzdechka scurt nu interferează cu copilul să vorbească, uneori, adevarul este ca copiii nu se poate pronunța în mod clar din cauza acestui sunet „p“ Am un fiu și soțul spune mare frenul scurt, fiul de doi ani, a declarat că toate, dar a spus sunet