2 după-amiază pui de somn în 1 an și 5 luni - Utilizator Dashulya înregistrare (id1532997) educație comunitară,

Cred că acest lucru: atâta timp cât copilul este mama confortabil și confortabil - apoi lăsați cel puțin 5 ani ca de dormit)) Personal, nu-mi place că al doilea vis a fost de aproximativ 40 de minute, maximum o oră și după data de 10 a fost dificil să se stabilească, că este seara întrerupt somn de noapte întreagă.

Așa că am tradus la 10 luni pentru un singur vis. Cine doarme la 2-2,5 (rar 3) o dată. Personal, eu sunt foarte confortabil, și eu sunt foarte fericit)

În cazul în care copilul se trezește plângând pentru totdeauna, sau este dificil de a adormi și de somn pentru o jumătate de oră sau patruzeci de minute, unul dintre vis - acesta este un semn că este timpul pentru unul. Dar, apoi, din nou, în cazul în care mama fericita - de ce nu ar trebui să-l lăsăm așa.

2 după-amiază pui de somn în 1 an și 5 luni - Utilizator Dashulya înregistrare (id1532997) educație comunitară,

oh, da, am lovituri dimpotrivă, poate și 2 ore de somn la un moment dat, și apoi din nou la somn) și eu sunt pe canapea citind o carte)))

1.7 meu este încă doarme 2 somn in fiecare 2-2,5 chasa.nochyu 10:00 somn

2 ore ambele ori e mare, desigur) meu mai puțin sensibile, apoi o oră și jumătate, dacă este rareori 2-2.5, ceea ce înseamnă mini - vacanta pentru mine)))))))))))

lea clasa)))) am doar despre nimeni nu doarme în anii 2 și jumătate de somn, am scris un post, și de ce, a devenit interesant, nimeni nu am o astfel de

articole similare