2, 5000 - aur - absolvenți invitați la Balul Guvernatorului

Kuban absolvenți pregătirea pentru Ball Guvernatorului. El va avea loc în această seară. După cum STRC „Kuban“ a raportat mai devreme, principalele marginile descărcarea de gestiune trebuia să aibă loc mâine, dar din cauza căldurii a fost amânată pentru astăzi. Acum câteva ore a devenit cunoscut despre următorul timp de transfer. Deci, începe toate 20, cu o procesiune de-a lungul străzii Roșie. Ieri a felicitat elevii și guvernator al regiunii. Invitațiile a primit cele mai bune dintre cele mai bune - doar aproximativ doi ani și jumătate de mii de absolvenți. Pe măsură ce elevii de cinci minute pentru a se pregăti pentru un eveniment mult-așteptat. Elena monitorizează Meshkov. Și, după cum se pare, cazul nu este ușor. Cum de a alege un costum, în cazul în care cifra este foarte mult sport?

Cuvântul licean cu ea într-un fel nici măcar nu se potrivesc. În fiecare dimineață, 20 de seturi de 75 și 80 de kilograme. In sport, prima clasă, mai mult de cincizeci de medalii. tip serios! Dar aici acum trei luni, imediat după antrenament, el a început să învețe, la prima vedere, mișcări ciudate. Sportivul transformat încet într-un dansator. Dar, de asemenea, în procesul de învățare pașii, la repetiții, el a reușit să găsească un loc de concurență și emoție.

- E nervi, examen: dans, examene, de studiu, de formare. Este necesar să se țină pasul cu totul, atât de frustrat literalmente tot ceea ce - spune Dmitry Zakharenko absolvent.

Despre faptul că, la Balul Guvernatorului invita cei mai buni absolvenți, a auzit acum încă 3 ani. Obișnuiți să câștige stabilit imediat un gol.

Unele realizări sportive pentru portofoliu nu este suficient. Am devenit implicat în viața școlară, tras cozile studiilor lor. Rezultatul examenului, limba română a trecut de la fel de mult ca 96 de puncte. Pe evenimentele sociale prețuite el a fost invitat, în ciuda turnare grave. Dima chiar a petrecut calculele sale condiționate. De la școala lui de 20 de copii a vrut să meargă la Balul Guvernatorului - selectat doar trei. Se pare, competiția a fost ca o universitate de prestigiu 6 persoane, în loc!

Când am primit o invitație de mult-așteptat, am avut de a face cu o altă problemă: cifra de sport în magazine nu se încadrează în nici un costum. Am întrebat studio. Ti-e frica ca nu va avea timp pentru minge. Dar acum zile în urmă am luat comanda.

articole similare