19 fapte despre mine, sau de ce șansele de succes sunt mult mai mari decât mine

birou personal

Apropo, acum le iubesc mult mai mult Corporate Business. Mi se pare, în ele este ascuns esența acestei afaceri, dar să ordine.

Îmi cer scuze în avans pentru a fi de text prea sincer și, probabil, plictisitor, dar aș vrea cu adevărat să înțelegi esența sa. Insasi fundație.

Câteva zile a existat o întrebare serioasă în mintea mea că nu pot găsi un răspuns, iar această întrebare a fost cauzată de tine. comunicare frecventă cu caracter personal istorie de afaceri / viața ta, și grămezi de eșecuri, din care mi-ai spus, cere sfaturi, de ce nu se poate. În mod logic, la acest moment, mă întreb întrebarea, dar de ce rezultatul meu, pentru că numai prin înțelegerea acest lucru vă pot răspunde la întrebarea pe dumneavoastră.

Deci, ce am în reflecțiile mele, sau 19 fapte despre mine.

Ei bine, toate dintr-o brusc vă va fi de ajutor?

1. Iubesc câinii mai mult decât de oameni. Nu-mi pot imagina că acest lucru ma afectat, care au eșuat, sau de ce sa întâmplat, dar unul dintre partenerii mei de la Moscova este încă abtine de la mine, amintind mereu că la câini, eu sunt mai nerăbdător decât oamenii.
  2. Când toate visat să devină astronauți și pompieri, am visat de a deveni un star rock. Condiții de viață pe drum în fiecare zi și să dea concerte. Strigând în microfon, pentru a merge nebun, și de a trăi ca și cum mâine nu vine niciodată. De fapt, ceva din ea și într-adevăr devin realitate.
  3. Madly frică de zbor, dar care zboară în mod constant. Ele sunt în mod constant frică. De fapt, mi-e teamă o mulțime de lucruri.
  4. De fiecare dată când stau jos în avion, verificați tabelul de pliere dispozitivul de blocare, în cazul în care funcționează bine, apoi m-am calmez, dacă nu ... Privite 1 destinație? Cred că dacă aș fi o dată rupt de blocare va cădea, eu sunt în criză de aeronave gloanțe.
  5. Meditez și mă rog în fiecare zi, timp de 12 ani. Anterior, mama mea a crezut că cu mine ceva nu este așa, dar apoi mi-am dat seama că acest lucru este starea mea normală. Pot intra în meditație în mijlocul unei conversații. E foarte ciudat.
  6. Străbunica mea a fost foarte religios. De la ea am moștenit o credință și talentul pentru a economisi bani. Cu bani totul este clar, dar ceea ce era eu veryu- încă neclar. De aceea, mă rog.
  7. Îmi place să scrie cărți mai mult de lucru. Eu scriu aproape în fiecare zi though- cel puțin câteva propoziții. Talentul nu este ceva ce aveți de la naștere, este că cultivați în fiecare zi.
  8. Nu-mi place minciuni, să tremure oamenii urăsc care mint. Nu lăsa acești oameni picioarele mai aproape întinse.
  9. Eu nu sunt în măsură să dea oa doua șansă. Chiar și rudele, chiar și tatăl său.
  10. Nu știu ce lene. Întotdeauna, când am inactiv pentru mai mult de o oră am început de rupere psihologic. Eu, sau de lucru, sau citind cărți sau scris, sau ... ei bine, am mereu ceva de făcut, și nu înțeleg cum oamenii pot sta în jurul valorii. Deoarece acest proces poate fi distractiv. Mă sperie el. Dacă aș cădea în abis.
  11. În ciuda iubirea de câini, oameni foarte rău. În mod constant. Nu e doar persoanele fără adăpost, îmi pare rău pentru toată lumea.
  12. Ca un copil am fost mereu teamă de creșteri și să devină un alcoolic. Întotdeauna am crezut că fac chiar și o înghițitură de alcool, apoi du-te la chef, nu mă pot controla, și repede mor. Acum sunt aproape în fiecare zi, bea un pahar de vin la cină, m-am învățat să se controleze cu precizie.
  13. I fără câteva luni de 30. Si oamenii din jurul spun că mă uit la puterea de 25. Inainte, am fost flatat, dar acum nu-mi place. Eu încă nu înțeleg de ce.
  14. Îmi place să ajut. Și dacă văd că omul are nevoie cu adevărat de ajutor, încerc întotdeauna
    de ajutor. Chiar și în detrimentul muncii lor. Chiar si gaozari care nu-l merită.
  15. Nu am visat niciodată despre bani și de afaceri. Întotdeauna visat despre o dragoste adevărată, sinceră, m-am gândit că ar fi, iar restul nu. Ea nu a funcționat.
  16. În mod constant mă îndoiesc. De-a lungul. În sine, în altele, pentru muncitori, prieteni, în ideile. Dar, tot mai fac. Și cum altfel?
  17. Nu-mi place să conduc o mașină. În ciuda faptului că le-am avut, 2 și ele sunt destul de confortabile, tot nu-mi place. Dacă aveți timp, este mai bine să ia o plimbare, sau cere-mi să fie cineva capturat, mai degrabă decât a merge în spatele volanului însuși.
  18. Nu știu cum să am încredere în oameni. Atât în ​​relații și la locul de muncă. Nu am încredere în nimeni, iar eu încerc să delege la un nivel minim.
  19. Chiar dacă lucrurile sunt rele, voi continua să fac. Chiar dacă spun că șansele sunt mici inutile, am stat la locul meu. Sunt o oaie uns cu toate alifiile. Nu, nu sunt trufaș, eu doar nu-mi place să renunțe și să se retragă. Și cred că aceasta este singura calitate pe care am avut ceva să se întâmple. Numai!

Și știu cu adevărat că aveți aceste calități mult mai mult decât mine. Aproape toate cele 19 puncte de mai sus este de oprire mea, ancora care ma si afacerea mea îneacă, și doar o singură calitate, tenacitatea mea, acoperă toate cele 19 defecte. Sunt un regulat. Chiar și acolo. Sunt mai rău decât de obicei, raportul dintre plusuri și minusuri în mine merge dincolo de ceea ce este permis pentru o afacere de succes, dar încăpățânarea mea nechibzuită nu mă va permite acest lucru zamechat.Posmotrite în sine, au o privire în interior. Scrie o listă, și eu vă dau cuvântul meu că vă veți găsi într-un calități mai pozitive pe care le va ajuta în viață și în afaceri, el sa găsit în mine.

Crede-mă, o șansă de a câștiga tine mult mai mult decât mine.

Principalul lucru este de a fi sincer.

articole similare