Odată ce prietena mi-a dat un cupon pentru o sedinta foto intr-unul din saloanele orașului. Nu ezitați să merg acolo. Au dovedit că puteți folosi machiaj pentru a ridica o anumită imagine interesantă. Am fost oferit mai multe opțiuni.
Primul lucru pe Stilista mi-a oferit un machiaj plin de farmec. M-am prezentat imediat modelul plin de ură cu picioare! Cu toate acestea, încă nu înțeleg cum machiaj ar afecta lungimea picioarelor mele, dar nu e vorba de asta.
Deci, machiaj plin de farmec - este o mulțime de luciu de buze și utilizarea de umbre ușoare, translucide. În plus, accesoriile potrivite și voila! I - fată fermecătoare! Dar eu nu pot simți acest lucru, pentru că a refuzat această opțiune tentant.
Opțiunea următoare a fost un machiaj romantic primăvară. Totul este simplu. Am fost oferit un machiaj natural in nuante naturale: ruj de buze la ton, un pic de nuanță gene și se aplică umbra roz. Este tentant, dar nu este a mea.
Ai vazut vreun machiaj la vedetele de la Hollywood? Iată un stilist și mi-a oferit. gene foarte lungi voluminoase, fard de ochi cu sclipici, fard de obraz, ruj luminos - o femeie uimitoare și fascinantă. Drept fată James Bond! Dar, din nou - nu este a mea. A trebuit să dau
Feminin, senzual, romantic, cu pietre în jurul ochilor și umbrele de argint ... am trecut prin toate astea in ziua nuntii ei. Dar imaginea frumoasă, desigur!
Soț, când am văzut pozele de la prima mea sedinta foto a fost în stare de șoc. Sunt reîncarnat ca o femeie războinic. vopsea de război pe fața lui. Figura luat foarte frumos, arata impresionant! îmbrăcăminte adecvată și bijuterii completează imaginea mea.
Și cine ai vrea să fie la o sedinta foto? Ce make-up ați alege?