12 pași recunoștință sau cum să fie în echilibru cu universul - Oleg Astapenkov - 5 zone

12 pași recunoștință sau cum să fie în echilibru cu universul - Oleg Astapenkov - 5 zone

Cât de mult vă vom da universul? După tot ce avem cu voi este, în primul rând noi o datorăm. Dar ce-i dau în schimb? Nu îi mulțumim pentru tot ce ai?

Eu propun să practice face acest lucru, vom fi în echilibru cu universul și în armonie unele cu altele. Această practică este împărțită în 12 etape. Și fiecare pas - acestea sunt principiile universului, se manifestă în om. Și respectarea ei - ne arătăm respect pentru mult mai mult, care face viața pe pământ și cu care interacționează.

În aceste 12 etape este viața și viața ta situații întreg.

Pasul 1. Multumesc Universul

Tot ce avem cu tine - datorită universului, viața, sănătatea, munca, familie, auto-împlinirea și mai mult. Spune din inimă: „Îi mulțumesc universului pentru ...“ Lista, pentru care ea vă mulțumesc în mod special.

Pasul 2: Mulțumesc părinților tăi

Imaginați-vă în fața mamei și tatălui tău. Ce sentimente fac ei au nici un motiv? Poate vă amintiți orice situație asociată cu ei, pentru care ar trebui să le mulțumesc?

Poate că va pretinde părinții sau insulta dumneavoastră. Lasă-i să plece. Ai o mare oportunitate de a le ierta și de a scăpa de toate negativitatea care sunt in derulare.

Acesta este unul dintre cei mai importanți pași, pentru că numai prin părinții noștri, am ajuns în această lume. Dacă va fi curge lacrimi - plânge, nu le reține. Și datorită din inimă. Dacă aveți părinți adoptivi, îi mulțumesc, de asemenea.

Pasul 3: Mulțumesc familia ta, strămoșii tăi

Mulțumesc familiei mele, strămoșii mei, bunicii mei, dintre care toți le cunoașteți și nu știu. Și toți cei care sunt excluși, dau loc în inimile lor. rasa ta este pentru tine sprijin invizibil și resursele în materie de sănătate, bogăție, relații, succes.

Etapa 4: Multumesc pentru copii

Vă mulțumim copiilor și lor, și alții. Ele vă dau posibilitatea să se simtă ca adulții, părinții și creatori, pentru că datorită universului, ați participat la crearea și nașterea unei noi vieți. Vă mulțumim copiilor pentru spontaneitate și dragostea vieții lor, libertatea lor interioară și lipsa de limite.

Copiii - sunt profesor mici pentru adulți mari. Copiii - cei mai buni profesori. Copii - aceasta este oglinda ta. Învață să te uiți doar la el.

Pasul 5. Vă mulțumim persoanelor în vârstă

Din cauza vârstei înaintate, o persoană începe să vadă și să înțeleagă că este timpul. Batranetea este adesea personifică înțelepciunea. Persoanele mai în vârstă încearcă adesea să ne arate ceva ce de obicei nu doresc sa ma uit. Ele sunt oglinda noastră. Dar va veni timpul, și în această oglindă ne vedem.

Bătrânețea - aceasta este o experiență mare a multor generații. Apreciați-l. Și vă mulțumesc pentru oportunitatea de a evita greșelile. Respectă vechi și toate persoanele în vârstă. Suntem greu de înțeles deoarece pentru mulți dintre noi, calea este doar începutul. Noi nu am ajuns de unde au venit. Dar le mulțumesc pentru ceea ce vă arată o realitate diferită. Ce fel de realitate pe care doriți să creați pentru tine să faci?

Pasul 6. Mulțumesc femeilor

La om, la fel ca în natură, există atât bărbați, cât și femei, și animus Anima. Omul devine o holistică și completează integritatea numai printr-o femeie. Femeia - într-un bărbat. Împreună, ele se completează reciproc. Numai printr-o femeie în această lume vine o nouă viață umană. Mulțumesc femeii ca mamă, ca purtător al unei noi vieți.

Pasul 7. Mulțumesc bărbați

Vă mulțumim pentru bărbați dragoste și de îngrijire, de protecție, pentru minte și determinare, curaj și sacrificiu de sine, prietenie și fiabilitate. Uita-te pentru calitățile unui om care ar fi admirat, și veți vedea că fără ei lumea ar fi diferită. Numai prin om femeie devine o mamă, și dă viață unei alte persoane.

Pasul 8. mulțumesc îngerii tăi haraniteley

Multumim ingerii pazitori, sinele superior și toate invizibil, care este de încurajare și sprijin. Ei te vor conduce prin această viață și vă permit să treacă prin lecțiile de viață necesare. Și foarte des pentru a vă proteja. Consultați-le pentru ajutor, și să fie recunoscător pentru ei, chiar dacă nu le vezi.

Pasul 9. Mulțumesc celor care te-a rănit

Mulțumesc celor care te-a rănit, mulțumesc dușmani și dușmanii tăi. Datorită ei, voi treceți prin lecții de viață, astfel încât să dorit. Iartă-i, cum ai nu a fost dificil, și le mulțumesc pentru experiența și pentru faptul că au ajutat să devină diferite. Pentru că sufletele lor au luat rolul cel mai dificil și cel mai ingrată - să fie rău pentru tine să fie mai bine.

Etapa 10. Vă mulțumim celor care au făcut bine

Vă mulțumim celor care au făcut bine. le mulțumesc pentru ceea ce au fost și sunt în viața ta. Vă mulțumim tuturor celor care face ceva pentru tine, chiar dacă ați făcut ceva de zi cu zi: mânca încălzit sau spălat vasele pentru tine, sau pur și simplu vă dau sfaturile necesare. Le mulțumim tuturor celor care vă dau un loc de muncă și cei care vă dau o șansă să se odihnească.

Etapa 11. Vă mulțumim profesorii

Fiecare dintre noi are propriul său profesor și lecțiile de viață. le mulțumesc pentru ceea ce sunt și ceea ce vă învață.

Etapa 12. Însuși Multumesc

Vă mulțumim în sine - este o mică parte din iubirea de sine. Când vă mulțumesc le arunca acest lucru în semn de recunoștință față de lume, pentru alte persoane.

Dacă faceți această practică în mod regulat, veți observa cum se schimba starea intern, vei deveni personalitate mai armonioasă, iar viața ta va începe să se schimbe treptat.

Am terminat de citit articolul? Ia un cadou!