Bună ziua, scrie pentru tine, ca întotdeauna, Roman! Am menționat deja că învățarea să atragă folosind doar internetul și posibilitățile sale? Pur și simplu, pentru toate timpurile de formare, am căutat prin mai multe site-uri dedicate în cazul în care la fel de mult de groază ia.
Dar nu fiecare dintre ele pot recomanda și să spună: „Întoarce-te și învață!“. Dar dacă sunteți doar incepand de a explora web la nivel mondial pentru „pictura de predare“, colecția de site-uri utile și de înaltă calitate este ceea ce ai nevoie.
prefață
Situația cu un site foarte util în RuNet APB. Nu există o mulțime de resurse pentru a deconta pe care va fi capabil să stăpânească, în cazul în care grafica nu digitale, cel puțin tradiționale.
Nu cred că te va surprinde cu ce sau proiecte noi, care în mod neașteptat nu știu, dar cred că un începător complet această colecție utilă. Dar să nu vorbim despre lucruri triste și trece direct la selecție, și apoi eu nu pot să aștept să-și exprime opinia ta :)
mastodonți
În primul rând, aș dori să rețineți mastodonți Runet, resurse, cum ar fi același rahat vechi al unui mamut și, nu în ultimul rând, aceeași zakamenelye, care nu este în curs de dezvoltare, dar cu o mare cantitate de conținut util.
Doar toate secțiunile au domenii suplimentare de nivel trei care conține lecții dovedite și utile. La forum, există un sistem de breaslă în direcțiile în artă, care se pot alătura oricine.
Fiecare nou venit în desen. și în pictură digitală, trece prin demiart. Lecții desigur mare, dar este, dacă doriți să aflați mai multe decât Photoshop, mai degrabă decât pictura, dar să învețe să atragă nu este deosebit de mândru de, există cu siguranță o traducere, dar transferă să vă pun o întrebare în lecție, nu puteți obține un răspuns clar și util .
Și a fost atât de mult pentru mine nou, interesant și nu de obicei. Prin el am făcut cunoștință cu Photoshop și am văzut o mulțime de lecții. Apoi mi-am amintit de gândire, „Ei bine, toate conductive să învețe!“.
- Din păcate, există o resursă pentru a fi într-o stare congelată pentru o lungă perioadă de timp și nu a actualizat conținutul.
Dar, pe măsură ce timpul a trecut mai departe și se uită mai aproape am văzut că viața într-adevăr nu învață incepatori, este doar plin de imagini colorate, spectacole și spune cum fac alții, dar nu spune cum să facă acest lucru ar fi ca ceilalți, sau chiar pur și simplu să te învețe ce -Ce nou. Dar, din nou, există unele materiale foarte bune.
Pentru cei care știu deja cum să-încet și strălucitoare talentele lor, în cazul în care puteți găsi o varietate de «luare de», pe care ochiul experimentat va înțelege că este necesar să se facă ceea ce ar fi fost la fel.
Noutăți și educaționale
Aici vă dau câteva site-uri care vor fi utile pentru tine în dezvoltarea generală, precum și ajutor pentru a ține la curent cu evenimente importante, lansări și evenimente.
industriile de resurse de informare sfințesc activități legate de creativitate, creativitate și artă. Multe articole și materiale care dezvăluie aspecte ale unei multitudini de direcții. Proiectul se actualizează zilnic conținutul (articole, știri, etc.) și este în permanență actualizat în conformitate cu tendințele de design și tehnologie.
Materiale de instruire pentru vopsire nu este cu mult mai mult decât un proiect ajută la „ține pasul“, în industrie și de ședere într-o comunitate de interese similare.
Aviz: Ce putem spune despre acest proiect. Ei bine, primul pe teren este o sursă profesională de informații cu privire la cultura mass-media contemporane, care are ca scop să supravegheze tot ce este în această cultură mass-media devine. Din fericire pentru noi, arta desenului și aceeași intră în această chestiune și sunt, prin urmare, nu sunt rare pentru a găsi o mulțime de materiale utile, pe care le va fi citit. educat sau ceva. bine, sau cel puțin avizați.
Descriere: Una dintre cele mai mari resurse Runet grafice digitale dedicate și de modelare 3D, în special. Proiectul este în mod constant actualizarea bazei de conținut, producerea de noi materiale educaționale, publicarea comunicatelor de presă despre evenimente și programe care deține în mod constant concursuri în rândul utilizatorilor și publică propria revistă electronică despre grafica digitala.
Scopul lui este crearea de nou-veniți și asistență profesională în ocuparea forței de muncă a acestora. Relativ recent, proiectul a schimbat designul și a adăugat mai multe secțiuni noi. Există, de asemenea, un forum cu o comunitate mare de jurnaliști.
Aviz: De fapt, poate fi atribuită mastodonți, dar viața este viu, trăiesc și actualizate. Adevărat. Ei bine, pentru mine personal să render.ru conținut util sau nu, sau este dificil să mă găsească. Ei bine, cel puțin a fost înainte de redesign.
Am auzit că majoritatea artiștilor ruși moderni au fost cultivate pentru pereți render.ru, ci „cum“ - Nu înțeleg. Resource grafica 3D în mare parte dedicate și 2D aici destul de un pic, astfel încât este necesar să se îngropa mai în serios că ar fi ceva să sape =)
Si cel mai important, în mod constant există o competiție în rating dintre populara carte de benzi desenate și este foarte interesant sa ma uit!
Descriere: Resursa oferă asistență persoanelor creative în selecția de scheme de culori. Formatul oferă conținut nu rareori insuflă vizitatori inspirat și inspiră creativitate.
Aviz: O resursă foarte interesantă, care prezintă o varietate de scheme de culori, imagini și imagini-I-am. clasa! * _ * Este un mare ajutor pentru cei care nu au nici o sursă de inspirație, sau cei care nu știu cum să ia că paleta de culori pentru a picta o imagine frumoasă.
Proiectul este tânăr, astfel, bine, funcționalitate foarte limitată, o mulțime de margini brute și momente incomode. Cu toate acestea, mi-am dat a crezut el la proiect și sperăm că creatorii săi vor dopilivat încet la „Wah!“ - de stat.
Aviz: Există puține pot spune despre acest site, sau mai degrabă pe forum, pentru mine este prea dificil de a învăța, dar printre gandaci din capul meu există o percepție că este o comoară de informații utile. Dacă cineva poate găsi acolo o mulțime de lucruri și cota de subiect, OK? ;)
proiecte străine
La început, am vrut să fac o descriere detaliată a proiectului, dar apoi mi-am dat seama că eu, și ziua nu va fi suficient pentru ca ar descrie tot ceea ce este acolo, o mulțime de secțiuni, funcții, are o comunitate foarte mare, flux de conținut câteva sute de locuri de muncă într-un minut, lecții, articole, concursuri de rating. Ahh, up-Fi-ha TOTAL!
Da serviciul în limba engleză, dar pentru a le folosi tine suficient, fie, cunoștințe de bază de limba engleză, publicarea pe internet sau Google traduce și apoi înainte de a deschide o lume de posibilități. În general, nu vei regreta!
Aviz: aceasta este secțiunea de pe portal, din păcate, de asemenea, în limba engleză, dar în cazul în care bariera lingvistică nu este o problemă pentru tine, sau, așa cum sa menționat mai sus, există cunoștințe de bază pentru a utiliza Google traduce aici se va deschide pentru tine de lumea vasta a graficii digitale!
Uneori mă pochityvayu alte secțiuni, în principal pentru muncă, iar când privi în jos aici nu pot fi fericit. Ei bine, desigur, eu lucrez o experiență neprețuită!
Ei bine, în general, și toate, am făcut o compilație a 10 site-uri la care trebuie să incrementa un începător pentru a învăța pictura digitală.
Astăzi, toți, toți prietenii creative starea de spirit!