10 moduri de a enerva ușor Femeie

Aceste 10 moduri simple de a enerva fata poate fi clasificată drept umor negru, dar că ele nu încetează să amuze persoana care glumește. Deci, cum să se enerveze femeie rapid și amuzant.

1. Apelați fata pentru a vizita. Sugestie pentru o cina romantica si un decor plin intim. Dar sensul angering fata, în acest caz, nu este de a organiza această cină. Dimpotrivă, totul trebuie să fie exact așa cum ai promis. Aici sunt doar la sfârșitul cinei, sărutând-o pe obraz, să spunem noapte bună și du-te la culcare.

2. Una dintre cele mai simple moduri de a irita plamanii 10 Femeia - o ia ori de câte ori ea a vrut să meargă pentru o lungă perioadă de timp. Teatru, operă, cinema ... La sosire, sfidător și modul în care poate fi convenabil plasat într-un scaun și apoi merge la culcare. Atunci când un eveniment este în plină desfășurare, începe să sforăie, grunt, plângând în hohote. Dar nu pierdeți sfârșitul prezentării - înainte de a lumina flash, de preferință, la înălțimea pasiunii, este necesar să sară de pe scaun și a țipat, unde sunt eu?!

3. Trageți-l la petrecere, în cazul în care ea nu știe nimeni. Advance convins fetele locale, astfel încât acestea să se aruncară la vederea gâtului, și a făcut aluzie la sex. Te-răspuns jenat că o sun mâine.

10 moduri de a enerva ușor Femeie

4. Faptul că părinții fetei sa dus la cabana - este un motiv de două ori mai bun pentru a șicana fata. Spune-mi ce deja se întrec cu toată graba. Și când a deschis ușa, surprins de prezența celuilalt - este de asemenea dorit.

5. O modalitate foarte bună de a tachineze o fată - au exprimat dorința de a adopta o baie aromatică comună. Autointitulat toate gatiti: spuma, lumanari, uleiuri, muzica ... Doar nu uita de baie pentru a turna apă rece. Pentru a fi sigur, puteți distribui gheață. dezbraci cu grijă prietena ta și doar coborâți ușor în baie.

6. Cel mai sigur mod, dacă nu deranja fata. apoi pune-l într-o panică. În timpul mangaieri intime ustavtes dintr-o data pe orice parte a corpului ei, este de dorit intim. Uita-te pentru o lungă perioadă de timp, nu uita în sus, încruntându-și clătinînd din cap. Apoi te ridici, mă îmbrac și de mers pe jos.

7. La vârf de emoții în timpul sexului. a declarat că, în acest moment, pe acest pat bunica ta a murit în convulsii teribile.

8. Cel mai simplu mod de a enerva fata - să o sun, evident naprashivayas vizita. Când ea va fi gata de a invita i-ai spus ceva de genul, înțeleg perfect ce vrei să vin la tine, dar am fost de acord deja cu băieții pentru saună.

9. Bună seara a trecut, noaptea a trecut criminal? O oportunitate excelentă de a tachineze o fată. Scrie un marker pe abdomenul ei „Verificat:. Nu există insecte“ În acest caz, timpul principal de a aluneca departe.

10. Ia-o la un restaurant. face o comandă pentru o cantitate excesivă pentru ea și toaletă separată. Rabde de la chelner și să-l întreb pentru a vă ajuta să joace fata. la plătit pentru cină, cereți-le să-i trimită o notă după 15 minute, fata a început deja să vă faceți griji. Nota trebuie să fie scris aceste cuvinte: Îmi pare rău, nu pereche unele cu altele. Cand o fata este pe deplin conștient de întreaga situație a avut loc, du-te înapoi la masă și să continue să aibă. Apoi, trebuie să vină chelnerul, să ia notă și-mi cer scuze că confuz tabele. Trebuie doar să ne întrebăm ce este o femeie, dacă ea se simte bine.

Aici sunt 10 moduri simple de a șicana fata. care ar trebui să fie utilizate foarte atent.

articole similare